Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS FÖR TRÄNINGSEVENT – SAVE THE DATE

Nu är det roliga grejer på gång mina vänner! Jag kommer tillsammans med YogoBe och StudioDQ att ha ett träningsevent den 7 december. Vi kommer under en halvdag svettas i form av Pole Dance och Yoga med hälsofika  i pausen och alla deltagare kommer även få en grym goodiebag som självklart kommer gå i hälsans tecken.

Det kommer endast att finnas 40 exklusiva platser och det är först till kvarn som gäller. Alla kommer lämna denna stund med en välfylld goodiebag. Produkter från bl.a. Weleda, Superfruit, Yogobe m.fl.

Mer information om exakt upplägg, vilka som kommer vara med på Goodiebagen, betalningslänk och bild som ni kan spara ner och sprida vidare kommer inom kort men SAVE THE DATE och anmäl ert intresse till info@yogobe.com
Kostnad: 498 kr/person

Hoppas ni är lika taggade som jag?! 🙂

Gå in och lika eventet på facebook –> #ÄRDUTAGGAD

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, det hade jag velat gå på… Synd att man bor helt fel och dessutom är upptagen då 🙁 Men är övertygad om att det kommer bli grymt lyckat!

  fultraning.blogg.se 2013-11-14 23:45:00
  Svara
 • Fått för mig att overhead squat är den perfekta övningen för att testa rörlighet. Men hur blir man bättre på det?? Min rygg krökar framåt. Är det ryggem som är svag eller några muskler som är för korta eller vad är felet? 🙂

  Johanna 2013-11-14 22:42:00
  Svara
 • hej!
  jag är 15 år och tränar ganska mycket. jag tränar handboll 4 ggr i veckan och har 1-3 matcher på helgerna. den dagen jag inte tränar brukar jag gymma om jag orkar. min fråga är om det är viktigt och i så fall hur viktigt att man har en vilodag och hur ofta ska man i så fall ha den?
  väldigt bra blogg!

  linda 2013-11-14 20:34:00
  Svara
 • Hejhej.
  Jag undrar hur mycket det kostar att få hjälp med kost av dig och hur kontaktar man dig isåfall?
  Tack för en super bra blogg
  Kram

  - 2013-11-14 17:40:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt