Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRETCHDAG IDAG

Är galet mör i kroppen idag då jag kört på riktigt bra de senaste dagarna…

Tosdag: Specialstyrkeprogram

Fredag: Styrka Ben

Lördag: Specialstyrkeprogram

Söndag: Special styrkeprogram

Måndag: Pole Dance StudioDQ

Inte konstigt att kroppen är lite mör och idag blir en väldigt välförtjänt vilodag. Ska dock gå till gymmet och stretcha och lägga upp ett nytt styrkeschema som jag ska följa de 4 veckor som kommer.

Efter styrkepasset i söndags blev det en lång härlig stretch. Var länge sedan jag stretchade splitt och trodde inte alls att jag fortfarande skulle komma ner men det gjorde jag. Wihoo alltid bra att kunna för man vet ju inte när man behöver en splitt 😀 haha

Har fått väldigt många förfrågningar om jag kan filma och lägga upp ett stretchprogram som ni kan göra hemma och det ska jag absolut göra så fort jag får tillfälle till en lokal utan människor så fixar jag det. Håll koll 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jättefin blogg verkligen, Ida! 😀 Men jag undrar, hur viktigt är det med stretch efter träning? Vad fyller det för funktion? 🙂 Kram!

  Cissi 2013-11-13 07:17:00
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cissi och tack snälla för din kommentar! Svarar på din kommentar i ett inlägg 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-11-13 10:04:00
   Svara
 • Hej!
  Det är så att jag har otroligt stela höfter och tycker att hur jag än kämpar blir jag aldrig vig i dom, har du någons tips på vad jag kan göra? Några bra stretchövningar?

  Lina 2013-11-12 23:30:00
  Svara
 • Hej! Har en fundering kring träningsupplägg. Har hört att man inte ska träna kondition i samband med styrketräning för att få ut bästa effekt av båda. Är det optimala isåfall att köra kondition på morgon och styrke på kvällen, eller på olika dagar? Har du några tips på hur man man lägga upp träningen om man vill träna kondition och bli starkare? Jag brukar träna 4-5 ggr/vecka och brukar köra styrketräning/cirkelträning och kondition(intervaller, löpning, crosstrainer) i slutet av passet. Ha det bra! Du driver en bra blogg, uppskattas mycket!

  Carro 2013-11-12 22:39:00
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej och tack snälla för din kommentar! Det beror på vad du har för mål? Vill du bli starkare och bygga muskler skulle jag dela upp kondition och styrketräning. Vill du förbränna och gå ner i vikt så kan du köra dem i sträck. Kram Ida

   idawarg 2013-11-13 10:10:00
   Svara
 • Haha, du är så gullig på dina gym-selfies och videos! 🙂 Och apropå gym… Kan bli tokig på gymet ibland, att det lätt mer känns som en ”scen” där man spanar in omgivningen istället för att bara fokusera på sin egen träning… Är själv ganska obekväm i min kropp och tycker det är jobbigt att känna mig allt för iakttagen i de ofta lite mer exponerande träningskläderna. Kanske är knäpp… Är det något du tänkt eller brukar tänka på?

  Linnea 2013-11-12 20:53:00
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   haha tack ska du ha 🙂 Jag förstår vad du menar och mitt bästa tips är bara att skita i alla andra och fokusera på din egen träning. När jag tränar så ser jag knappt någon annan då jag r inne i min egen bubbla. Så tror jag många andra också tänker. Försök fokusera på dig och din utveckling och bry dig inte om andra. Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2013-11-13 10:14:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag har fått en streckning i hamstring, vad kan jag göra? Kan jag stretcha hamstring trots skadan? Finns det några rehabiliterings övningar? Och isåfall vilka? Tack för en inspirerande blogg! /Ellen

  Ellen 2013-11-12 18:13:00
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   hej Ellen! Du ska absolut inte stretcha på hamstring. Gå raka vägen till en sjukgymnast eller naprapat som kan hjälpa dig med rehabiliteringen. Lycka till kram Ida

   idawarg 2013-11-13 10:15:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind