Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACKER MAT

Igår innan träning så svängde jag förbi Mood Gallerian och tog mig en lowcarbwook med zucchininudlar, grönsaker, kyckling, chili och ingefära. Så galet god, mättande och vacker mat och lätt värd 89kr!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, Ida! Jag vill börja med att säga vilken inspirerande blogg du driver! Jag är en tjej som aldrig varit särskilt intresserad av träning. Men tiden efter gymnasiet, då jag har tappat mina vanliga rutiner, har jag börjat känna mig allt annat än ohälsosam och vill därför göra något åt det! Men som sagt, jag har aldrig varit särskilt intresserad av träning så jag vet inte riktigt var jag ska börja när det gäller just den. Jag är inte överviktig, men skulle gärna tappa några kilon samt få en tightare och mer vältränad kropp. Hur tycker du att jag ska lägga upp min träning under veckorna? Är det t.ex. bra att fokusera på en muskelgrupp per träningspass? Och hur mycket kondition ska jag blanda in? Tacksam för svar! Kram. 🙂

  Michaela 2013-11-11 12:26:00
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är bra och jag vill säga att jag läser din blogg ibland. Den har många bra tips och jag går min första termin i poledance och det är jättekul! Min fråga till dig är:

  Jag har märkt av att efter jag har tränat ett tufft gruppass på gymmet oftast BODY PUMP kl.16.30 kan jag inte somna på kvällen! Jag vänder och vrider mig, känner mig pigg och rastlös. Provade avslappnings cd men hjälpte ej. Vill tillägga att jag tog ut mig mycket. Kan det vara att kroppen är för trött för att somna eller hög på endorfiner. Jag drack en protein drink efter plus middag och kvällsmat. Vill kunna sova:((

  lina 2013-11-11 04:52:00
  Svara
 • Oj gott!! Var i mood ligger detta samt vad heter det? 😉

  Emma 2013-11-10 22:10:00
  Svara
 • Heej! Tack för en super bra blogg! Älskar att läsa den! Har funderat i över 1 år på att börja med Pole dance fast har känt att jag är för otränad för att klara av det! Skulle inte du kunna ge tips eller säga vad det är man behöver träna upp för att klara av att träna Pole dancing? 🙂

  Sara 2013-11-10 21:47:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind