Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDA WARG – ÄT MED MIG PODDEN

Här kommer gårdgens podavsnitt som ni ka lyssna på 🙂

LYSSNA HÄR!

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej ida! Och tack för en grymt peppande blogg. Har nu sen i somras äntligen börjar träna ordentligt, ca 4-5 gånger i veckan. Har hört mycket om protein och funderar nu på vad som är bra att äta och inte. Är sugen på att testa sånna shakes som man tar efter tränkngen. Något du kan rekommendera?

  Linn 2013-11-11 16:59:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Proteinshakes kan vara bra att ha som mellis om man har svårt att ta med vanlig mat. Jag rekommenderar ett naturellt proteinpulver eller hampa- eller risprotein. Spelar ingen roll vilket märke 🙂

   idawarg 2013-11-11 17:37:00
   Svara
 • Hejsan!
  Jag tänkte höra om du kunde visa hur ett stretching pass ser ut för dig ? Känner mig som ett kylskåp när jag stretchar och skulle så gärna vilja bli vigare 🙂 Kram

  Michelle 2013-11-11 11:30:00
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag har en fråga om proteinpulver, och så skulle jag gärna vilja ha lite tips på mjölkfria mellanmål.
  Jag försöker nämligen att undvika äta mjölkprodukter då jag har märkt att jag mår bättre utan det. Mitt proteinpulver håller på att ta slut så det har blivit dags att beställa nytt. Nu vill jag alltså ha ett som är fritt ifrån mjölk så jag har börjat titta på pulver som är gjort på soyaprotein men får inget grepp om ifall det är bra eller inte, vad säger du?
  Sen har jag också tittat på äggproteinet som du bloggade om i somras, men jag är osäker på hur pass bra det är, har du gjort en recension på det som jag har missat? Vad tycker du annars om det? Anledningen till att jag använder proteinpulver är för att det är smidigt. Tidigare har jag ätit ett kokt ägg efter träning men det är sådär att ha det liggandes i väskan + att jag tror att jag äter för lite.
  Utöver ovanstående så skulle jag också vilja ha lite tips på bra mellanmål, frukt äter jag redan och ibland även kokt ägg. Vad mer kan vara ett bra och smidigt mellanmål? 🙂 Tycker det är svårt att hitta variation på mellanmål, speciellt eftersom man äter så många, haha..
  Ha en fin måndag!

  Madelene 2013-11-11 08:52:00
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   jag skulle rekommendera hampaprotein eller risprotein istället 🙂 Mellanmålstips finns redan och kommer det mer av i bloggen så håll utkik 🙂

   idawarg 2013-11-11 17:39:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej som älskar att träna och har i mål att gå ner i vikt. Har kommit en lång bit men har nu helt kört fast med kosten. Jag vet vad som är bra mat och vad jag borde äta men svårare är det med sambon så ofta blir det potatis och vitt ris osv… Vad anser du om fullkornspasta? Är det ett bra alternativ eller bara ”försäljningstrick”? Finns det någon bättre variant? Vilka kolhydrater ska jag annars välja… Vill verkligen ha ett svar då jag vill känna att träningen ger mig något!! Tacksam för svar:)

  Jessica 2013-11-10 21:17:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej! Det är inte alls mycket skillnad på fullkornspasta och vanlig pasta. Jag är inte för gluten över huvud taget.Gillar ni pasta och vill ha ett nyttigare alternativ så rekommenderar jag att testa bovetepasta. 🙂 / Ida

   idawarg 2013-11-10 21:22:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind