Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KAN JAG FÅ STÖRRE RUMPA MED TRÄNING?

Hejsan Ida!
Jag har är en tjej som är ganska spinkig av mig och har en väldigt pojk lik kropp. Jag skulle gärna vilja träna min rumpa så att den får en fin form men jag vill inte träna den så att den blir mindre eftersom att den redan är väldigt liten. Om man tränar sin rumpa, blir den mindre då? Vad ska man göra för övningar så att man får en bra form på den? Jääättetacksam för svar! ha det gött 😉

SVAR: Hej! En glad nyhet är att rumpan är något man verkligen kan påverka och förändra genom träning. Vill man få den att växa skulle jag satsa på lite tyngre styrketräning med 8-12 reps och längre vila mellan seten. HÄR hittar du mina bästa tips och övningar för ben och rumpträning och var inte rädd att lägga på vikt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en super bra och motiverande blogg! Du är grym.
  Hur ska man träna för att få minskad, fast , tight välformad rumpa? Jag har väldigt stor rumpa och lår men är i övrigt lite och det ser oproportionerligt ut. Vill minska nedre delen av kroppen 🙂 kram du är toppen!!

  Elin 2013-11-06 16:25:00
  Svara
 • Hej
  Har du något tips på hur man får mer energi ? Jag e alltid helt energi lös på eftermiddagarna och det e väldigt störande eftersom jag jobbar med barn och jag orkar typ inte leka med dom 🙁

  Tess 2013-11-06 02:46:00
  Svara
 • Hej Ida :D!
  Tack för en superbra och peppande blogg! Jag börjar alltid alla mina dagar med att klicka mig in till dig, då får jag en så himla bra start på dagen 🙂 Jag har blivit så himla intresserad av Crossfit-träning, skulle du kanske kunna lägga upp lite tips på ett program man kan göra hemma i lägenheten? Skulle vara helt grymt! Kram/ Vanja

  Vanja 2013-11-05 23:38:00
  Svara
  • Svar på Vanjas kommentar.

   hej och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Kommer lägga upp mer träningsvideos som man kan göra hemma på min youtubekanal så missa inte att prenumerera 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-11-06 15:22:00
   Svara
 • Hej!

  Kan inte du lägga upp hela pass som man kan göra på tex gymmet eller hemma och inte bara enskilda övningar? Ge tips på vilka delar av kroppen man borde köra tillsammans i ett pass osv… Skulle vara jätte kul! Ibland är det svårt att veta vilka övningar man ska köra när man väl står på gymmet!

  Lovisa 2013-11-05 20:52:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har fått en sträckning precis under ena sidan av rumpan, om du förstår? Jag tänkte att du som har vart dansare å allt kanske har tips på hur man lättast blir av med en sträckning? För jag har verkligen ingen aning haha sist jag hade en varade den i flera månader! har inte lust på det igen..
  Tack för en jättebra blogg förresten!
  Mvh Aurora

  Aurora 2013-11-05 20:00:00
  Svara
  • Svar på Auroras kommentar.

   jag skulle rekommendera att gå till en sjukgymnast så fort du kan. Vila och vad du än gör så stretcha inte. jag både tränade och stretchade på min sträckning och hade den i 3 år, så var försiktig. Sträckning i hamstringfästet kan vara riktigt jobbiga. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-11-06 15:17:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt