Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIVSKVALITE

Idag var jag och körde ett härligt lunchpass. Så skönt att få träningen gjord i början av dagen. Körde mitt specialsydda träningsprogram. Går verkligen runt med ständig träningsvärk efter det passet vilket känns fantastiskt. Det här är 3e veckan jag kör det och jag måste faktiskt säga att övningarna börjar bli lättare att utföra och jag har kunnat lägga på vikt på några och lägga på fler reps på några övningar. Ska köra samma pass denna veckan + 1 vecka till innna jag utvecklar det.

Sådan träningspass följt av en stor och god lunch är för mig livskvalité och får mig att må så bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • hej!
  jag har börjat äta gluten och mjölkfritt. jag känner mig inte mätt dock för att jag är van att trycka 750 g kvarg typ och nu äter jag gröt på kvällen t.ex. så har börjat äta MASSA frukt för att ”fylla ut” magen men då får jag ju asont av det istället. hur mycket frukt rekommenderar du per dag? hur mycket kaffe? du är bäst!

  stephanie 2013-10-31 23:23:00
  Svara
 • Kan du inte vara snäll och dela med dig av detta program? Behöver tips och inspiration till bål & stabilitetsövningar! Kram:)

  Emelie 2013-10-31 09:06:00
  Svara
 • Kan du inte göra ett inlägg om tips på vad du brukar äta och försöka få i dig rikligt av efter träning? Skulle uppskattas då jag känner mig osäker på vad jag bör äta efter träning.. 🙂

  Emelie 2013-10-31 00:27:00
  Svara
 • hej!
  jag har börjat äta gluten och mjölkfritt. jag känner mig inte mätt dock för att jag är van att trycka 750 g kvarg typ och nu äter jag gröt på kvällen t.ex. så har börjat äta MASSA frukt för att ”fylla ut” magen men då får jag ju asont av det istället. hur mycket frukt rekommenderar du per dag? hur mycket kaffe? du är bäst!

  stephanie 2013-10-31 00:14:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har varit småförkyld i några veckor nu, tänker bara kan jag träna ändå eller ska jag vila tills den har gått bort helt? Känns dock som att förkylningen aldrig vill ge upp! =/
  http://netas.nu

  Neta 2013-10-30 23:40:00
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja att du delade med träningsprogrammet. För jag har precis börjat gymma igen, men känner att jag ger upp med det för enkelt då jag inte har en klar schema över vad som ska göras. Du skulle verkligen ha räddat mig.

  Klara 2013-10-30 18:30:00
  Svara
 • Hej,
  Kan du inte lägga upp träningspasset? 🙂

  Hanna 2013-10-30 17:42:00
  Svara
 • skulle inte du kunna lägga upp träningsschemat? 🙂 / bjoorkander.blogg.se

  erica björkander 2013-10-30 17:19:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind