Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENASTE VECKORNA PÅ INSTAGRAM

Ni glömmer väl inte följa mig på instagram @idasfitness

(OBS! @idawarg är ett fakekonto)

.

1. Käkade Raw Choklad från Ombar. // 2. Är med i nya numret av Må Bra. // 3. Fick hem ett par sjukt snygga och sköna skor från Puma. // 4. Obligatorisk Selfien efter ett bålpass.

1. Svettig och go efter att ha kört igenom mitt specialgjorda träningsprogram. // 2. Nöjd att rumpan växer av mina benpass. // 3. Var på 8-års kalas hos min fina kusin. // 4. Spelade in webTV i julstämning med Modettegänget.

1. Hade förmiddagsmöte på Ecoist. // 2. Tränade Pole på StudioDQ. // 3.  Saknar min morgonyoga och längtar efter ett hem med yta för yogamattan. // 4. Ännu ett pass med träningschemat avklarat.

1. Gluten- och mjölkfri proteingröt med äpple. // 2. Har infört fredagsfys istället för fredagsmys 😀 // 3. Har haft grov träningsvärk i rumpan. // 4. Har njutit av Doctor Salads goda lyxlåda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Jag är en tjej på 19 år, 175 cm och ca 80 kg. För att göra en lång historia kort så är min absolut största dröm att bli dansare. Jag har ca 3-4 olika dansklasser per kväll sön-tors. Jag skulle inte säga att jag är tjock för är väldigt stark och har bra fysik, men jag tillhör en av de dansarna som är lite större och bastanta. Har fått höra att jag borde göra nåt åt min vikt om jag vill lyckas med dansen..Jag vill verkligen ha den där vältränade dansarkroppen på¨utisdan också, eftersom jag vill komma in på någon yrkesutbildning till hösten och tyvärr så når jag inte upp till det typiska kropps ”idealet” . Skulle verkligen behöva din hjälp på vad jag kan komplettera dansen med för slags träning för att kunna utvecklas så mycket som möjligt som dansare, men även exempel på vad jag kan äta för att gå ner i vikt och samtidigt kunna vara pigg och orka dansa?! Tror du tex att 16:8 dieten/fastan skulle kunna funka för mig?
    Fattar om det är svårt för dig att svara på detta bara såhär kanske men du kändes klockren iochmed att du själv är dansare och har koll på vad som krävs osv. Vill det här sååå gärna!
    Skulle bli jätteglad om du kunde svara, tack på förhand!

    Josefine 2013-10-29 15:59:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt