Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG SAKNAR MIN YOGA

God Morgon mina vänner! Hur mår ni idag? Jag mår bra men känner mig lite trött och det tror jag inte beror på för mycket träning utan snarare på för mycket jobb och stress över saker. Den här hösten har verkligen varit en blandad kompott av väldigt roliga saker men också väldigt påfrestande saker som bla. flytt. Vi sålde vår lägenhet i sommar och trodde absolut att vi skulle hitta något nytt innan utflytt i oktober men icke. Jag och min pojkvän letar fortfarande efter den perfekta drömlägenheten och bor för tillfället inknödda i en liten 1:a som inte är i det bästa skicket :S Han som vi hyr av har alla sina saker där samtidigt som vi har alla våra saker över hans saker så det går inte att röra sig och man hittar inget. Men men det kunde varit värre!

Innan flytten så hade jag kommit in i ett så härligt flow då jag körde Yoga hemma varje dag innan jobbet. Det var en sådan skön start på dagen och min kropp och speciellt nacke mådde så bra av det och man kände sig mindre stressad under dagen. Längtar tills vi hittar en ny lägenhet och jag kan dra igång med min morgonyoga med YogoBe igen. Jag fick ju en gratismånad precis som ni och nu har jag förlängt den. SÅ värt 189kr/mån då man får tillgång hur många bra yogapass som helst! Har ni förlängt erat medlemskap?

Eftersom jag inte har någon yogaplats hemma så blev det ett härligt yogapass på gymmet igårkväll.

I LOVE YOGA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag vill också testa på Yoga! Jag har väldigt dålig balans och kroppskontroll och skulle gärna vilja träna upp det nämligen, är Yoga ett bra alternativ då?

  Har du några erfarenheter av Yoga-passen på Friskis? 🙂

  imathildashufvud.blogg.se 2013-10-25 21:23:00
  Svara
 • Känner du till Kimberly Snyder? Råkade du stöta på hennes namn i LA? Vad tycker du om hur hon lär att man skall äta och leva? Kan tänka mig att du skulle gilla eftersom hon också säger att man skall äta glutenfri mat, mjölkfritt, köttfritt etc. Kommentera gärna om du hinner! Kram och tack för finaste träningsinspirationen.

  Joije 2013-10-24 14:26:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt