Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR RÄDDADE GÅRDAGES FOTOGRAFERING

Igår var jag och fotade bilder till det nya gymmet jag har börjat jobba på. Känns så kul att ha hamnat på ett ställe där jag är omringad med så mycket kunskap. Kommer berätta mer om det snart.

Hade inte riktigt hunnit förbereda mig på fotografering då mitt hår var skitigt, benen var håriga och kroppen genomskilnigt vit. För att sammanfatta det så kände jag inte att jag var på mitt livs topp 😀 haha. I dessa situationer så känns det bra att skönhetsprodukter finns! Det blev långbyxor som dolde håret på benen, torrshampo i håret och St Tropez nya Instant tan Lotion som fixade brännan. Bara att smörja på så blir man brun direkt och sedan duschar man av det.

Var i alla fall superkul att plåta och ser fram emot att se resultatet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan Ida!
    Jag har är en tjej som är ganska spinkig av mig och har en väldigt pojk lik kropp. Jag skulle gärna vilja träna min rumpa så att den får en fin form men jag vill inte träna den så att den blir mindre eftersom att den redan är väldigt liten. Om man tränar sin rumpa, blir den mindre då? Vad ska man göra för övningar så att man får en bra form på den? Jääättetacksam för svar! ha det gött 😉

    johanna 2013-10-24 23:37:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind