Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ GLUTEN- & KOMJÖLKSFRI LUNCH

Jag längtade så efter dagens lunch som blev en lyxsallad från Doctor Salad. SÅ GOD!

Har man inte den turen att ha Dr salad i närheten så går det ju alldelses utmärkt att tillaga denna lyxiga, gluten- och komjölksfria sallad själv.

Gör en härlig kompot av… varmrökt lax, blandsallad, kokta rödbetor, riven morot, groddar, Avicado, getost, pumpafrön, sesamfrön och häll över en dressig på äppelcider vinäger och olivölja över härligheten.

Smaklig Måltid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tack för bra tips! Jag har själv nyligen valt att välja bort gluten och laktos just för att jag känner att jag mår mycket bättre av det och jag har äntligen fått ordning på min krångliga mage. Men jag är orolig för att jag inte får i mig tillräckligt med kalk. Äter du något tillskott? Vilka livsmedel förutom mejeriprodukter innehåller kalk?

  felicia 2013-10-17 17:04:00
  Svara
  • Svar på felicias kommentar.

   Härligt! Din kropp kommer tacka dig 🙂 Bästa sättet att få i sig kalcium är grönsaker och nötter. Jag äter också kalktillskott i pulverform varje morgon och kväll och det har gjort under med min mage. Testa det 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-10-18 10:29:00
   Svara
 • Är getmjölk bättre än komjölk? 😀

  Lorissa 2013-10-17 12:46:00
  Svara
 • Tjena
  Jag äter precis på samma sätt som du gör o har gjort sen april i år. Nu undrar jag om du äter några tillskott exempelvis zink, magnesium, kalk/kalcium etc?
  Mvh Johanna

  Johanna 2013-10-17 12:38:00
  Svara
 • Jag ska nog hoppa på utmaningen jag med. Nån dag sent men kan ju köra nån dag extra, om inte för alltid;-) En liten fråga. Styrketränar rätt tungt vid ca 5.30 på morgonen då det passar utmärkt i mitt liv. Men hur ska jag lägga upp kostfördelningen under dagen, framförallt innan och efter passet för maximalt muskeluppbyggnad? Tacksam för svar:-) Sen måste jag säga att du har en mycket bra blogg med både härliga recept och mycket bra träningstips! Fortsätt så!

  Ida 2013-10-16 21:25:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   hej Ida och tack snälla för din kommentar! Härligt att du hoppar på utmaningen 🙂 Din kropp kommer tacka dig! Duktig du är som orkar upp till 5.30. Orkar du köra maximalt utan frukost i magen så kör, om inte så få i dig någon lättare frukost och ät ett ordentligt mål efter träning. Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2013-10-18 10:35:00
   Svara
 • Det ser jättegott ut!

  Jag har en fråga, jag är väldigt stark i ben, rygg och mage (fd. ridtjej). Nu har jag börjat gymma och tycker det är väldigt kul, men jag tycker att marklyft är svårt eftersom jag är för svag i armarna för att kunna lyfta tillräckligt tungt för att det ska kännas i rygg och rumpa.

  Har du några tips?

  Pamela 2013-10-16 21:17:00
  Svara
  • Svar på Pamelas kommentar.

   Yes, jobba på att stärka upp armarna genom styrketräning innan du kör tunag marklyft. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-10-18 10:36:00
   Svara
 • Ser jättegott ut! Jag har en fråga som jag undrar om du kan svara på. Till middag efter träningen äter jag ofta en stor god sallad med massa blandade grönsaker, quinoa/bulgur och kyckling/lax. Sedan Älskar jag verkligen att hälla över rikligt med dressing som jag gör på olivolja, champagnevinäger, massa kryddor, några droppar citron och lite senap. Min fråga är helt enkelt är detta nyttigt? eller förstör jag den nyttiga salladen med denna dressing? och i så fall vad kan jag byta ut den till? måste verkligen ha någon form av sås annars tycker jag det kan bli lite trist och torrt. Tack för en jättebra blogg! kram!

  Emelie 2013-10-16 21:08:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind