Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLA & VINN BILJETT TILL EN MÅBRA-KVÄLL!

Nu är det tävlingsdags mina vänner! Jag kommer kora 2 vinnare som får ta med sig en vän och gå på en riktig MåBra-kväll i hälsans tecken.

Under kvällen, som givetvis går i hälsans tecken, får besökarna lyssna på Marie Tegnér – viktcoach och
5:2-expert. Dessutom utlovas ett bejublat framträdande av Mia Törnblom, som
boostar både självkänsla och humöret.

Självklart bjuds det på härligt
bufféplock, bubbel och lyxiga goodiebags också!

Läs mer om kvällen HÄR!

Anmäl er nedan i kommentarsfältet med att motivera varför just du vill gå. Glöm inte att ange vilken stad du vill gå i (Göteborg eller Stockholm) och din mailadress.

2 lyckliga vinnare koras på fredag. Anmäl er nu! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
50kommentarer
 • Vilken rolig tävling! Jag älskar allt som har med hälsa och träning att göra. Skulle så hemskt gärna vilja gå på denna Må bra – kväll med min underbara mamma som är lika intresserad av detta ämne som jag. Att åka iväg till Stockholm och överraska henne med den här mor och dotter-kvällen skulle var en härlig hälso-kick såhär på hösten!
  Stad: Stockholm
  mejl: mumlan.polly@hotmail.com
  Kram!!

  Emelie 2013-10-18 23:09:00
  Svara
 • Hej, Ida 🙂 Jag skulle så himla gärna vilja gå på denna MåBra-kväll, då jag är känner att jag skulle behöva boosta mig själv för att jag har nu varit ensamstående med mina två små tjejer och önskar att få tid för MIG och få en spark i baken att börja ta hand om mig själv lite. Jag skulle se detta som ” ny start på mitt liv”, jag önskar och hoppas att jag får gå i Göteborg. Ha en trevlig kväll 🙂

  Majsan 2013-10-18 22:10:00
  Svara
 • Åh jag är kanske ute i sista sekunden, men jag hade verkligen behövt måbra-inspo lagom till min flytt hemifrån. I och med studier och tajt plånbok, behöver jag motivation och inspiration för att orka ta hand om mig själv, och känna att det är värt det! Mia är ju världens grymmaste – jag hade velat få en riktig spark i baken av henne. Plugg dagarna i ända i höstmörker och rusk är ju inte någon inspobomb, precis..
  Kram från Göteborg och nattstad.se/dearhanna 🙂

  Hanna Bengtsson 2013-10-18 19:30:00
  Svara
 • Hej,
  Efter perioder av svikande självförtroende och dåligt humör så har jag insett det oundvikliga.
  Det enda som som ger hållbart bättre humör och endorfinpåslag är träning och att ta hand om sig själv.
  Detta har DU verkligen hjälpt mig inse och jag inspireras och peppas varje dag av din blogg som förenar allt som är bra. Samt att du ger ett alternativ till ett stressigt festliv (som många bloggar handlar om), eller för den delen för mycket träning och skeva ideal.

  Skulle jag nu få chansen att gå på en MÅ BRA kväll (en tidning jag för övrigt läser slaviskt av samma anledning som din blogg) skulle det kännas lite som ett kvitto och bekräftelse på att jag är på rätt väg.
  Det skulle helt enkelt göra mig otroligt glad och tacksam.

  Tack igen för en superblogg
  Jag bor i Stockholm så det skulle passa bäst för mig

  Kram
  Sara

  Sara Michel 2013-10-17 22:22:00
  Svara
 • Hej Ida! 🙂

  Jag heter Clara-Anna, och jag skulle verkligen vilja vara med på den här kvällen och få lyssna till dessa fantastiskt kloka människor! Anledningen till varför jag vill dit är på grund av att jag har kämpat med att hitta tillbaka till det hälsosamma i träningen. Jag längtar tillbaka till då jag drog iväg till gymmet och svettades ett pass för att det kändes så jäkla skönt och kul! Inte pga av att jag intalar mig själv att jag”borde”, eller för att jag ”måste”. Jag tror faktiskt att både Marie och Mia kan inspirera mig att hitta tillbaka dit!! Må-bra kväll för att må bra igen helt enkelt! KRAM

  Jag skulle vilja gå på eventet som hålls i Stockholm!

  Mail: Claraanna.dirosa@hotmail.com

  Clara-Anna 2013-10-17 22:21:00
  Svara
 • Hej! Jag hade gärna gått på MåBra kvällen i Göteborg och hade då tagit med mig min mamma. Det senaste året har träning och kost blivit viktigt för mig och är något som jag tycker är himla roligt. Har haft problem med ”förkylningsnäsa” under en längre tid, men på sistone har det blivit bättre och en början på en träningsrutin har skapats! MEN det absolut bästa är att jag har fått med mig min mamma till gymmet, ÄNTLIGEN! Jag och mamma skulle verkligen bli glada över att få gå på en sådan tillställning och få mer insperation och framförallt kunskap att ta vår träning och ”nya livsstil” till en ny nivå!

  Tack för grymma tips!
  Kram Linn

  Linn Andersson 2013-10-17 20:46:00
  Svara
 • Åh, vad roligt med tävling! Och med event. Jag vill givetvis delta i båda!

  Min motivering för att jag skall få gå är för att jag i dagsläget är mellan två jobb och behöver all inspiration som finns att få via föreläsningar och deras oerhört peppande talare. Jag älskar nämligen när människor talar från hjärtat om sin passion och får en att reboota ens vardagsföreställningar om hur man bör äta eller bete sig.

  Jag vill gärna ta med mig min mamma då hon verkligen förtjänar en energikick denna höst hon med. Hon är så duktig som tipsar om hälsosam mat, drar med mig på gym och ändå är hon alldeles hösttrött på sig själv och sitt jobb. Jag vill ju att hon ska få energi hon också och hoppas att ett event som detta kan få henne må bra också.

  Vi vill helst gå på detta event i Stockholm. Och om vi vinner går det bra att maila till dinjulia@hotmail.com
  Ha en trevlig kväll så länge!

  Mvh Julia

  Julia 2013-10-17 20:32:00
  Svara
 • Hej! Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja gå för att hitta mer inspiration till att träna och bygga upp en bättre hälsa än vad jag har nu. Jag har försökt så mycket på egen hand men kommer inte särskilt långt på grund av mina bristande kunskaper, tror detta skulle hjälpa mig en bra bit på vägen! Tror även träning och bra kost skulle hjälpa mig att få bättre självkänsla och växa som person.

  Linda 2013-10-17 20:27:00
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle verkligen vilja gå på detta möte, eftersom jag gör sport sedan jag var 5, och jag har alltid varit intresserad av hälsosam livsstil. Plus, jag är ny i Sverige, så det är alltid trevligt att träffa nya människor, särskilt de som är intresserade av samma saker som mig.
  Eventet i Stockholm är det jag helst skulle vilja ha biljetter till.

  Viktorija 2013-10-17 17:17:00
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle verkligen vilja gå på detta möte, eftersom jag gör sport sedan jag var 5, och jag har alltid varit intresserad av hälsosam livsstil. Plus, jag är ny i Sverige, så det är alltid trevligt att träffa nya människor, särskilt de som är intresserade av samma saker som mig.
  Eventet i Stockholm är det jag skulle vilja ha biljetter till

  Viktorija 2013-10-17 17:16:00
  Svara
 • Göteborg.
  Jag vill gärna delta på detta möte då jag känner att jag har tappat motivationen till att jobba, till att träna, nästan till allt. Jag skulle behöva en boost för att komma på banan igen, eller åtminstone få höra en fantastisk föreläsning av Mia som verkar vara en otrolig kvinna!

  Emelie 2013-10-17 15:55:00
  Svara
 • Hejhej! Jag har precis fått veta att jag är glutenintolerant och halkade därför in på din blogg. I två månader ska jag nu vara gluten- och laktosfri för att låta tarmen läka och samtidigt försöka gå upp de 10kg i vikt som jag tappat det senaste halvåret. På grund av viktnedgång och konstant illamående har jag varit världens sämsta på att ge mina nära och kära uppmärksamhet, samtidigt som jag hatar min nya trötta kropp.

  Jag ser så mycket fram emot att bli mig själv igen och slippa det här helvetet! Tidigare har jag tränat mycket och tävlat i triathlon, och precis när jag hade fått min syster att se det härliga med träning och vi har börjat kunna peppa varandra hände det här. Nu vill jag få kvalitetstid med henne på MåBra-eventet så vi båda kan få njuta och bli inspirerade! Hon fyller dessutom 18 år den 23e oktober så det skulle vara en härlig uppladdning för det! Tack för din härliga blogg!

  Eventet i Stockholm är det jag helst skulle vilja ha biljetter till =)

  Henrietta 2013-10-17 12:22:00
  Svara
 • jag skulle vilja gå på detta för att jag gärna skulle vilja lära mig mer om kost etc men även få en bättre självkänsla. Jag har precis börjat äta bra och vill få bra självkänsla och själv förtroende. Jag vill gå på den i Stockholm då

  Esmeralda 2013-10-17 09:44:00
  Svara
 • Jag har precis börjat ta tag i min egen självkänsla och som verktyg använt ett par av Mias böcker. Jag har dock massa frågor till henne som jag under denna Må Bra-kväll skulle vilja ställa! Genomgick en omfattande operation för tre veckor sedan och skulle behöva extra träningsinspiration nu när jag skall sätta igång igen! Göteborg ligger närmast mig så hade gärna gått där 🙂

  Må gott,
  Emma

  Emma Sandström 2013-10-17 09:30:00
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande blogg. Jag skriver här i syfte att vinna en biljett till min syster. Hon har den senaste tiden jobbat och stressat väldigt mycket. Detta har resulterat i att hon tappat motivationen till att träna och hon känner sig numera obekväm med sin kropp. Jag tror att den här Måbra-kvällen är precis vad hon behöver – en ”kick-i- rumpan”, ett startskott helt enkelt till ett bättre välmående och en starkare självkänsla! Jag vill bevisa för henne att träning och bra mat gör att man presenterar bättre, blir gladare och man stressar inte upp sig lika lätt. Mår man bra presterar man bra. För mig är träning och ren kost en livsstil och jag hoppas att hon kan få den insikten efter den här härliga kvällen med Måbra-gänget! Tack!

  Hon bor i Stockholm. Min e-mail är sarahemiliameyer@gmail.com

  Sarah 2013-10-17 08:54:00
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande blogg. Jag skriver här i syfte att vinna en biljett till min syster. Hon har den senaste tiden jobbat och stressat väldigt mycket. Detta har resulterat i att hon tappat motivationen till att träna och hon känner sig numera obekväm med sin kropp. Jag tror att den här Måbra-kvällen är precis vad hon behöver – en ”kick-i- rumpan”, ett startskott helt enkelt till ett bättre välmående och en starkare självkänsla! Jag vill bevisa för henne att träning och bra mat gör att man presenterar bättre, blir gladare och man stressar inte upp sig lika lätt. Mår man bra presterar man bra. För mig är träning och ren kost en livsstil och jag hoppas att hon kan få den insikten efter den här härliga kvällen med Måbra-gänget! Tack!

  Hon bor i Stockholm. Min e-mail är sarahemiliameyer@gmail.com

  Sarah 2013-10-17 08:49:00
  Svara
 • Min bästa vän har haft två tuffa månader då hon varit sjukskriven pga en akut stressreaktion. Hon har lyssnat mycket på Mia Törnbloms ljudböcker, vilket verkligen har hjälpt henne, och hon har även pratat om att hon skulle vilja gå och se en föreläsning med Mia. Jag skulle verkligen vilja ge min vän en må bra kväll för det är hon värd.

  Emma 2013-10-17 08:12:00
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna för att:
  Jag har själv alltid vart intresserad av träning, varit aktiv hela mitt liv, gillar att äta hälsosamt men även ”unna mig” då och då, det får mig helt enkelt att må bra inifrån och ut. Detta är en anledning i sig till varför jag skulle vilja vinna och kunna gå på detta event, men den andra anledningen är att jag skulle ta med mig min lillasyster. På senaste tid har hon inte mått bra, tappat livslust, tappat träningslust osv. Vi står varandra väldigt nära och skulle verkligen vilja göra något för henne, ge henne en spark i baken liksom. Detta tror jag skulle vara ett roligt, härligt och inspirerande sätt att göra just detta! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja gå i Stockholm. 🙂

  Elinor 2013-10-17 03:55:00
  Svara
 • Kära Ida!

  Efter att ha upplevt en alldeles för ohälsosam viktnedgång på grund av allt mat-tjat i dagens samhälle har kost och träning blivit en central del i livet. Inte bara för egen hälsas skull, utan även för att kunna motivera, inspirera andra och inte minst argumentera för det man tror är rätt. Att få så mycket olika åsikter som möjligt att bra för att hitta sin åsikt och sitt eget sätt. En Måbra kväll hade gett ännu mer inspiration och inblick i till exempel 5:2 dieten, som jag ser på med kritiska ögon. Jag gillar att ifrågasätta och försöka hitta olika förhållningssätt till saker. Tror denna kväll hade gett en skjuts i rätt väg mot bra hälsa, mer information att kunna delge andra och en stor hjälp i dagens hälsofixerade samhälle.

  Göteborg skulle passa bra. Gud så mysigt det låter! Tihi!
  mail: toveblomdahl@hotmail.com

  Fint att du ger denna chansen till oss! En riktig pärla!

  Tove 2013-10-16 23:29:00
  Svara
 • Började läsa din blogg för några dagar sen, och blev fast med en gång, grym förebild! Jag spelade fotboll när jag var yngre, och då åt jag ganska mycket, sen slutade jag i fotbollen och fortsatte äta, tänkte inte på hur det kunde påverka mig. Och idag är jag verkligen inte nöjd med min kropp. jag är överviktig och mår inte alls bra. Jag vill ändra detta och jag vill kunna få chansen kanske genom denna måbra-kväll att få mer motivation så jag kan komma dit jag vill. Få tips av de som kommer på träffen. Jag är 18, snart 19, och jag vill inte att det ska bli försent. Så jag hoppas jag kan få chansen att gå på denna fantastiska kväll med min bästavän som sitter i samma sits som mig. Skulle vara superkul och en otrolig upplevelse. Jag vill jättegärna gå i Göteborg isåfall! 🙂 Håller båda mina tummar!!! 🙂

  Jenifer 2013-10-16 23:18:00
  Svara
 • Hej!
  Jag är en tränings intresserad cirkustjej som tränar nästan varje dag i veckan båda gym och cirkus. Men under våren så skadade jag mina båda fötter och har fått det lite svårare med träningen nu. Jag har tappat motivationen lite grann när det gäller vissa träningar. Så nu vill jag jättegärna vinna det här så jag kan ta med mig min bästa vän på en kul kväll där vi kan ladda om och bli peppade till hundra! Jag vill då gärna gå i Stockholm.

  Felicia 2013-10-16 22:28:00
  Svara
 • Hej! Jag älskar verkligen träning och hälsa, och skulle gärna vilja gå på Må bra kvällen i Stockholm. Jag tror det kommer att vara en grymt motiverande kväll med superbra föreläsare, men studentpengarna räcker inte till för att jag själv ska kunna köpa biljetter. Håller tummarna att jag blir utvald istället 🙂

  Maja U. 2013-10-16 20:50:00
  Svara
 • Hej Ida och tack för en grymt inspirerande och härlig blogg!

  Jag skulle vilja vinna platserna för att peppa både mig och min väninna. Framförallt hon gör en otrolig viktresa och behöver en extra push att kämpa vidare efter en lång period med med en krånglande axel. Jag själv behöver också en känga i r***n för att lyfta vidare mot mina egna drömmar och mål om att bli personlig tränare. Efter en lång skön sommar vore det skönt att starta den tunga hösten med pepp som detta!

  Stockholm vore perfekt att gå i!

  Erica 2013-10-16 20:36:00
  Svara
 • Jag är med och skulle gärna vilja gå just för att få upp motivationen till träningen, så att jag både kan må bra och bli snygg till min bal!! Jag vill gå i Stockholm.

  Julia 2013-10-16 20:18:00
  Svara
 • Hej! Jag är en tvåbarnsmamma som jobbar som sjuksköterska. Mitt yngsta barn är 10 månader och jag känner mig i mitt livs bästa form just nu. Älskar ren mat och träning. Föredrar styrketräning men springer även en del lopp för att utmana mig själv. Nästa år är målet en klassiker. Har även funnit ett nytt intresse för personlig utveckling och mental träning. Skulle bli superglad om jag vann och fick gå i Stockholm. Tack för bra inspiration!

  Sabina 2013-10-16 19:51:00
  Svara
 • Hej,
  Har en tjej kompis som verkligen känner sig nere, hon mailar mig långa mail ang att hon aldrig har tid med sig själv och bara är mamma och jobbar utan att ha ork till något annat. Jag försöker peppa henne i mail men det skulle vara kanon att bjuda henne på en må bra kväll 😀

  Lena 2013-10-16 19:41:00
  Svara
 • Åh det vore såå roligt att få möjligheten att få gå på må bra-kvällen! Jag är en 21-årig tjej som pluggar till sjukgymnast på Karolinska Institutet i Stockholm och jag skulle så gärna vilja ta med mig min mamma på detta. Hon är en av mina största träningsförebilder. Hon har fött 4 barn och gick i och med detta upp väldigt många kilon. Idag har hon gått ner över 40 kg. Hon är en riktig kämpe och jag skulle så gärna vilja bjuda med henne på detta! En kväll ifrån pluggböckerna tillsammans med min mamma skulle verkligen lysa upp i det stundade höstmörkret!

  Olivia Särnbratt 2013-10-16 19:25:00
  Svara
 • Åh, må bra pepp är något som jag älskar. Mia Törnblom är lite av en idol. När jag insjuknade i en ätstörning köpte min mamma en bok till mig, skriven av Mia. Först var jag skeptisk, la undan boken och glömde av den. När jag flyttade i somras hittade jag den och gav den en chans. Jag hade kommit längre i mitt tillfrisknande och kunde tänka betydligt mer klart. Boken var det bästa jag kunde läsa just vid det tillfället. Nu är jag nästan helt frisk, taggad på livet och tar tillvara på allt fint runt omkring mig. En måbra kväll hade varit så underbart och att få se och lyssna på den begåvade Maria (inte bara genom bokens värld utan in real life” hade varit rena drömmen! Jag bor i Göteborg så en måbra kväll i min favoritstad hade varit perfekt! Kram

  Anna Kjällström 2013-10-16 18:41:00
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 21 år som flyttade upp till Stockholm för precis en månad sen. Från dem Småländska skogarna upp till storstaden. Har alltid haft ett sunt tänk till kost och träning. Jag tror till 100 % på att struntar man i att träna så blir man helt enkelt sjuk. Jag har inte varit sjuk på ca 2 år och ändå arbetar jag på förskola. Men sen jag flyttade hit har jag lyckats bli sjuk 2 gånger på 1 månad… Vet inte vad det är Stockholm gör med mig haha. Ligger här nerbäddad i skrivande stund och jag skulle jättegärna gå på en MåBra-kväll! Vill gärna hålla motivationen och gnistan uppe 🙂

  Martina Lennartsson 2013-10-16 18:11:00
  Svara
 • Om jag skulle få chansen att gå skulle jag bli jätteglad! För sex veckor sedan flyttade jag från Finland till Stockholm och har precis kommit igång med min träning på mitt gym som jag blivit medlem på. Jag börjar trivas jättebra i denhär stan och skulle ta med min väninna om jag vann. Tack på förhand! 🙂

  Jenny 2013-10-16 16:59:00
  Svara
 • Hej jag heter Line och bor i Stockholm. Jag är 15 år och är väldigt intresserad av hälsa och kost, vilket är en stor del av mitt liv. Jag skulle tycka det var sjukt roligt att vinna och lära mig mer om hälsa och vill veerkligen lära mig allt som går. Och försöker ha ett hälsosamt liv och må bra i mig själv, och jag tror på att ju mer jag lär mig ju klokare blir jag och kommer att bli mer säker i mig själv. Jag kan ibland bli väldigt påverkad av media och jämföra mig med andra precis som många andra, och jag gillar det hälsosamma livet och vill lära mig allt och bli trygg i mig själv. Så skulle vara kul om jag skull vinna en sådan här sak 🙂

  Line 2013-10-16 16:34:00
  Svara
 • ÅÅh va underbart det vore att vinna. Jag är nybliven 3 barnsmamma efter att ha fått tvillingar för 6 månader sen känner man sig rejält trött o sliten. Vore så kul att få lämna huset o komma ut på något roligt! Jag skulle ta med min mamma om jag vann, hon är en supermamma o mormor som alltid stället upp trots att hon drabbades av en hjärtinfarkt för ca 1 år sedan. En mammadotterkväll med Måbratema vore en riktig boost för humöret.

  Om jag skulle vinna vill vi gå i Stockholm

  Sofia Frisk 2013-10-16 16:19:00
  Svara
 • Åhh vad mysigt! Känner att jag skulle behöva det då jag i och med ryggskadan tappat motivationen med kosten en hel del. Skulle vara skönt att få lite ny inspiration till det och kroppslig hälsa. Känner dessutom att hösten börjar föra med sig lite nedstämdhet, och att få lyssna på Mia i dessa tider vore mer än uppskattat! Vill såklart gå i Stockholm! Min mejl är mali.john-2013@vrg.se 🙂

  Malin Stampe 2013-10-16 16:10:00
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta då jag aldrig har varit på något liknande innan! Älskar allt som har med hälsa och kost att göra, och det jag skulle vilja få ta med min mamma på detta som nyss fyllde 61 år. Tycker det är viktigt att hon får så mycket må bra tips som möjligt så hon håller sig pigg och frisk så länge det bara går. Om vi skulle vinna så skulle vi kunna gå i Stockholm. Ha de bra!

  Gabriella 2013-10-16 15:54:00
  Svara
 • Om jag skulle vinna biljetter till måbrakvällen skulle jag bli så otroligt glad! Min mamma har kämpat mot bröstcancer i år och har äntligen blivit frisk. Hon har tagit tag i träningen och har lyckats gå ner 8 kilo och mår faktiskt bättre än vad hon har gjort på länge. Jag vill ta med henne på måbrakvällen för att inspirera henne till att fortsätta med sin nya hälsosamma livsstil. Vi bor i Göteborg och min mail är lisahellewig@gmail.com

  Lisa 2013-10-16 15:35:00
  Svara
 • Å jag skulle jättegärna vilja ta med min bästa vän på detta då vi båda på varsitt håll har bestämt oss att bli bättre på att bli hälsosammare och tappa våra gravidkilon som tyvärr verkar vara svåra att få bort 🙂 Vi har tyvärr med småbarn inte hunnit träffas så mycket och detta skulle vara en toppenkul sak att göra tillsammans. Om jag har turen på min sida skulle vi vilja gå i Stockholm.

  Linda 2013-10-16 15:32:00
  Svara
 • Hej! Jag har kommit igång med att träna 4 ggr i veckan på gym, jag behöver motivation för att kunna pressa mig så att jag klarar bättre. Jag har aldrig tyckt om att träna. Mamma och jag har varit på en träningsvecka i våras, det var superkul. Skulle verkligen uppskatta att ta med min mamma på detta. Det passar bäst om vi tar det i Göteborg. Kram 🙂

  Emma 2013-10-16 15:25:00
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med min syster och skämma bort henne med detta. Idag ringde hon på jobbet och sa att hon hade varit med en krock med bilen. Inga allvarliga skador som tur är! Men detta var ett toppen av ett isberg! Mycket pågår i hennes familjeliv, vänskapskrets och så jobbet såklart. Det bara brast för henne grymt mycket och jag står på andra sidan och helt maktlös och kan inte göra något eller finnas där hos henne(bor i olika städer). Detta skulle vara helt underbart att vinna och bjuda henne på detta! Det skulle göra henne gott tror jag samt får vi ett ypperligt tillfälle att ses!
  (Stad: Göteborg)

  Jeanette 2013-10-16 15:24:00
  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna gå på måbra kvällen eftersom jag vill peppa min mamma att träna mer, & jag själv tycker hälsa är sjukt intressant. Jag bor i Göteborg(:

  Filippa 2013-10-16 15:22:00
  Svara
 • Jag skulle väldig gärna gå på denna måbra kväll! Jag behöver en energiboost i både privatliv & träningsliv! Jag har även en vän som verkligen skulle behöva höra lite om Mia Törnbloms ord. Jag tänker inte sitta & beklaga mig utan istället, hoppas på att jag vinner & önska dig en fortsatt trevlig dag!

  Vill också säga att du har en jättebra blogg, som jag förövrigt nyss upptäckte. Kram

  (stockholm)

  emma 2013-10-16 14:41:00
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med min pappa som även är en av mina absolut bästa vänner. Han och jag brukade springa en del , men han skadade knät och i samband med det gick han upp en del i vikt. Han började sedan med 5:2 dieten så ja tror han skulle tycka detta var intressant. Jag är superintresserad av träning och kost så den här kvällen hade lyst upp min pluggfyllda vardag! Jag är göteborgare:) kram Alma
  Almaak2@live.se

  Alma 2013-10-16 14:29:00
  Svara
 • Och jag vill gärna gå i stockholm 🙂

  Julia 2013-10-16 14:18:00
  Svara
 • Jag går sista året på gymnasiet och allt känns bara skit. Det är hur mycket saker som helst som ska bli gjorda och jag vill bara ge upp. Jag vet att det är inte lösningen på mina problem, men jag orkar inte mer känns det som. Jag är så himla stressad och hinner inte göra någonting roligt på min fritid, då jag extra jobbar på ica och jobbar mer eller mindre varje kväll. Jag skulle verkligen behöva något roligt och uppiggande för att orka med mitt sista år på gymnasiet! Ha en väldigt trevlig dag och jag hoppas verkligen att jag får följa med!

  Julia 2013-10-16 14:17:00
  Svara
 • Jag vill väldigt gärna gå i Stockholm då jag bor i Västerås 🙂

  Jag opererade mig förra måndagen. Min nässkiljevägg rätades ut och näsmusslorna filades ner. Detta har medfört två veckors sjukskrivning i smärtans tecken och just på måndag (när eventet äger rum) så är det tänkt att jag ska börja jobba (på dagen såklart). Så det kan behövas lite energiboost efter första arbetspasset 🙂

  Mail: ananas_milk@hotmail.com

  Malin Hedan 2013-10-16 14:15:00
  Svara
 • Jag skulle supergärna vilja gå med min mamma i stockholm. Efter att min mormor gått bort har vi under en period tappat fotfästet i allt vad heter vardag och hälsa. Vi är på väg tillbaka nu, men det går trögt och vi har svårt att hitta tillbaka till vår motivation till god hälsa. Detta skulle inspirera oss något enormt. Jag skulle isåfall överraska mamma med det här eventet!!

  Kram

  antonia 2013-10-16 14:14:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Detta låter hur mysigt som helst att få gå på en måbra-kväll OCH ännu mysigare när det är på en vardag, snacka om vardagslyx 😀 Skulle vara sjukt uppskattat då jag är väldigt intresserade i träning och vill verkligen försöka komma igång nu denna höst med en bra kosthållning som funkar då jag tar studenten till våren och ska klara mig själv ute i vuxenlivet utan att förstöra kroppen med dåliga matvanor! Vill gärna tillbringa kvällen i Göteborg om jag vinner 🙂 mail: elin_95_f@hotmail.com
  Kram

  Elin 2013-10-16 14:10:00
  Svara
 • Efter att ha fått 3 barn, varav den yngsta är 7mån har jag nu fått upp ögonen för både träning och kost. Tänk vad jag har gått miste om alla år i soffan med godis :-). Nu vill jag inte missa mer utan vill inspireras och lära mig mer.
  Jag går gärna i Stockholm om jag vinner.
  Mejl: skytten78@hotmail.com

  Carro 2013-10-16 13:53:00
  Svara
 • Den här MåBra-kvällen skulle verkligen vara passande för mig just nu. Jag är diabetiker typ 1 sedan 15 år tillbaka och har efter flera år av kaosigt blodsocker äntligen fått grepp om min diabetes. Anledning? Jag har börjat med lågkolhydratskost på eget bevåg och ignorerat det som läkarna tjatat om; kolhydraterkolhydraterkolhydrater! Jag mår galet mycket bättre fysiskt och känner att en MåBra-kväll skulle peppa mig det sista som behövs psykiskt.

  Önskar gå i Sthlm. anneliew8@gmail.com

  Wixen 2013-10-16 13:48:00
  Svara
 • Åhhh min tjejkompis fyller 25 år i helgen och detta hade varit den bästa presenten. Att få gå på detta tillsammans, umgås och njuta av en riktig må bra kväll vore en toppen födelsedagspresent!
  Vill gärna gå i Stockholm och min mailadress är: johanna.forsberg@atriumljungberg.se Håller alla tummar för en lyckad födelsedagspresent!

  Johanna Forsberg 2013-10-16 13:46:00
  Svara
 • Jag vill jättegärna gå, i Göteborg, då jag precis börjat ta tag i ett hälsosammare liv, med träning och bra mat. Ett sådant event skulle vara en enorm pepp att fortsätta och inte ge upp! Min mail är: Daniel.lindmark92@gmail.com

  Daniel 2013-10-16 13:36:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt