Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN GRYM DAG PÅ STAC

Nu är jag nere i Ronneby på STAC och utbildningen är i full gång. Vi har en man som heter Joakim Dettner som föreläsare. Jag måste bara säga att WOW vad jag gillar honom! Han sitter på en sådan enorm kunskap och jag kommer på mig själv att bara sitta och le, nicka och det känns som att han konfirmerar allt som jag tror på inom hälsa, kost och träning, dvs att allt sitter ihop och är en helhet.

När Joakim började prata om gluten och mjölk så fick jag värsta hallelujahmoment! Haha jag bara satt och log och kände en sådan lycka och bara önskade att alla som tycker att min kosthållning är löjlig, överdriven, konstig eller fel  var med och hörde hans ord. Han frågade sedan alla om någon av oss visste om vi var intoleranta mot mjölk eller gluten. Jag var den enda av alla som räckte upp handen. Han sa då ”det är en i gruppen som vet om det men en stor del av er andra är det utan att ni vet om det och jag kan se vilka ni är”. Haha. Det syns tydligen på huden.

Jag kan verkligen rekommendera STAC Grundtränarutbildning – LÄNK till alla er som funderar på att jobba med träning, till PT:s eller tränare som vill vidareutbilda sig och skaffa ny träningsmotivation och till er som satsar på er egen träning då ni kommer få grym kunskap om hur ni kan lägga upp er träning för bästa resultat.

Ser fram emot resten av utbildningen nu…

Jag går loss i STACs coola träningslokaler. Det är som en stor lekplats för vuxna 😀

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Jag är 15 år och inte särskilt vältränad, inte otränad heller så är nåt där emellan. Jag har i alla fall bestämt mig för att börja träna och har som mål att kunna springa en mil på en skapligt bra tid, gärna innan sommaren kommer igen. Jag har gymkort och bra spår att springa i runt omkring mig. Vad ska jag träna för muskler för att kunna springa långt? Och vad ska jag träna för kondition? Det är så svårt att veta hur man ska börja. Jättetacksam för svar.
  Kram 🙂

  Greta 2013-10-14 21:54:00
  Svara
 • Vet du när nästa utbildning är? Såg att det var sista grundutbildningen för iår 🙁

  Ida 2013-10-13 09:12:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Nej jag vet att Elittränarutbildningen börjar i maj och innan det skulle jag tro att de har en till grundtränarutb och även en professional. Maila till dem och fråga 🙂 Så värt det att gå!

   idawarg 2013-10-13 10:19:00
   Svara
 • Så för att gå grundtränar utbildningen behöver man ingen förkunskap?

  Amanda 2013-10-12 19:52:00
  Svara
 • Oj, kanske en wake up call för mig med anledning av ditt inlägg. Jag har ständig finnar eller likande i ansikte. Gluten eller laktosintolerant är svaret??? eller Ida vad är ditt förslag jg ska komma rätta med detta??? Hjälp mig med förslag!!!:) jag är 25 men ibland ser jag ut som 17…:( vart ska jag börja???

  Jeanette 2013-10-12 17:58:00
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Det skulle kunna vara mjölk och gluten. Jag rekommenderar att testa utesluta dessa under någon månad och se om det blir bättre. Kram ida

   idawarg 2013-10-12 20:52:00
   Svara
 • Hej, Ida! Jag tycker att din kosthållning är toppen!! Men jag har en fråga angånde Naturell havregurt. Jag insåg nyligen att den innehåller relativt mycket socker. Om man jämför med ProFeel (som är smaksatt) innehåller Naturell havregurt mer socker…

  Kram!

  Nathalie 2013-10-12 17:49:00
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   jag äter den naturella och det är inget tillsatt socker i den yoghurten. Den innehåller 4,5gram socker/100g och det är socker naturligt från havren. Kram Ida

   idawarg 2013-10-13 10:22:00
   Svara
 • Samma hallelujah moment jag fick då här om dagen när det pratade om gluten intolerans på Nyhetsmorgon. Gluten och nu tydligen även alkohol gör mig sjuk. Ska på fest ikväll för första gången som nykterist hoppas att det går lindrigt utan kommentarer.

  Arw 2013-10-12 12:31:00
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Är du känslig mot jäst då antagligen? Det är jag och tål därför heller inte alkohol. Hoppas du hade en rolig kväll utan alkohol. Får du kommentarer så stå på dig. Du är ju vinnaren idag 😉

   idawarg 2013-10-13 10:23:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt