Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRUNDTRÄNARUTBILDNING PÅ STAC

Under hela helgen kommer jag vara på grundtränarutbildning nere på STAC i Ronneby. Ser verkligen fram emot det så mycket och komma hem med massa ny träningsinspiration och kunskap. Som PT/tränare/coach tycker jag det är otroligt viktigt att hela tiden fortsätta utbilda sig, läsa själv och testa på olika trender. STAC grundtränarutbildning är en perfekt bas om man sedan vill plugga vidare till Elittränare vilket jag är sjukt sugen på 🙂

Ni kan läsa mer om Grundtränarutbildningen HÄR och Elittränarutbildningen HÄR. Kommer sedan självklart berätta vad jag tyckter om utbildnigen. Wii ska bli så kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej ida!
  Jag har en fråga som jag har funderat kring länge. Är 18 år gammal och jag har bestämt mig för att bli vegan av många anledningar ( är även gluten och laktos så har ändå inte ätit mejeriprodukter på länge) , men jag har lite taknar kring de. Dels undrar jag hur jag ska tänka kring protein och kolhydrater, alla träningsbloggar är ju så anti kolhydrater och äter MAx en frukt om dagen typ, men vad ska jag äta nu? Just nu äter jag kanske gröt till frukost med frukt, tofu/bönor + broccoli + massa grönsaker nötter avokado etc till lunch mellis typ en rawbite bar och sedan till middag linsoppa/tofu + grönsaker+ en bar till på kvällen, men jag har väldigt svårt att bli mätt på samma sätt som när jag åt mycket kyckling och fisk. Men om man kollar på min kost så är det nästan bara kolhydrater , har tidigare ätit väldigt sparsam av de nämligen. Jag tränar ca 3-5 gånger i veckan ganska hårt och mitt mål är att ha en stark och vältränad/deffad kropp men jag är rädd att jag kommer gå upp i vikt nu när jag äter myyyyyceeeeekt mer kolhydrater och mindre protein? Bara för jag är nyfiken så undara jag om det är In/ut kcal för att gå ner/upp i vikt som är avgörande, spelar ingen roll om de kcal kommer från proten fett eller kolhydrater? Vad tycker du jag kan äta som är mättande?
  Vad anser du om att vara vegan? är väldigt nyfiken på ditt svar 🙂 För/nackdelar? Bra/dåligt ur träningssynvinkel etc?

  Jättetacksam för svar!
  Älskar din blogg och du är grym insperation! <3

  paulis 2013-10-10 21:02:00
  Svara
  • Svar på pauliss kommentar.

   Hej och tack snälla för din kommentar! Jag gillar veganmat och äter som en förutom att jag också äter fisk, ägg och kyckling för att jag skulle inte orka träna som jag gör om inte kroppen får proteinet. Att vara vegan kan vara lite trixigt och jag skulle rekommendera att du tar hjälp av en duktig kostrådgivare för att få hjälp med kostschema och ev kosttillskott. Jag tycker kolhydrater är alldeles för smutskastat tyvärr. Snabba kolhydrater och gluten kan man hoppa helt men frukt, grönsaker, rotfrukter, quinoa, råris, nötter mm är ju kanon! Dock så ska ju inget överdoseras utan i lagom mängd och varierat. Kram Ida

   idawarg 2013-10-11 22:21:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind