Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA SÄTTET ATT BLI BRUN UTAN SOL

 Inför plåtningar, videoinspelningar och andra aktiviteter där jag vill se snygg ut har jag kommit på en ny taktik. Förr så körde jag extra hårdträning, men även om jag blev mer tonad så syndes ingen skillnad på bilder/video. Jag kan vara hur vältränad som helst men är jag vit så syns inte mina muskler på bild i alla fall 😀 haha. Hemligheten är att vara brun. Att sola har aldrig varit ett alternativ för mig så soldusch och eller brun utan sol används flitigt inför speciella tillfällen eller bara om jag vill känna mig extra snygg under vintern.

Har blivit helt kär i St Tropez produkter.

Nr 1. blir man kanonbrun av. Det är ett skum som ger mycket färg. // Nr 2. Är en hudkräm som man får lite färg av, perfekt att använda till vardags. // Nr 3. är en kräm som man får färg av direkt som sedan går bort i duschen. PERFEKT att kleta på benen innan en fest 🙂 // Nr 4. har räddat mitt liv! Haha jag hatar att bli gul i handflatorna då det ser så skabbigt ut. Med  den här handsken undviker man den gula färgen och det är mycket enklare att få jämn färg.

HÄR hittar ni alla prudukterna!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • St Tropez är faktiskt jävligt bra! Jag köpte deras mousse i den mörkare färgen Dark och är jättenöjd. Det är bara synd att det är jävligt dyrt också.

  emma 2013-10-19 21:17:00
  Svara
 • ”Hej om vi skickar lite St Tropez solgrejer till dig kan du blogga om det då? //St Tropez markands tjej”
  -”Ja förfan jag kan blogga om Er sålänge jag får lite goodie bags”

  Åh bloggvärlden är fantastisk !

  Miklos 2013-10-10 17:32:00
  Svara
 • Produkterna finns att köpa billigare på Beautybay.com! 🙂

  Sara 2013-10-10 01:40:00
  Svara
 • Hur länge räcker moussen ungefär?

  Vendela 2013-10-09 12:24:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind