Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 SAKER JAG ALDRIG…

1. BÖRJA RÖKA. FY vad vidrigt! Jag kan inte förstå hur man kan röka? Varför vill man skada sin kropp frivilligt?! För mig finns det inga bra ursäkter till varför man väljer att röka. Otroligt korkat!

2. BADA MED HAJAR. Fiskar är det läskigaste djuret jag vet och att bada med hajar (när man blir nerhissad i en bur som aktivitet) är något jag ALDRIG skulle göra. Inte ens om jag skulle få 10 miljoner! 😀

3. ÅKA VÄRLDENS STÖRSTA BERG OCH DALBANA. Jag får dödsångest bara av ordet berg och dalbana. Det roliga är att jag faktiskt åkt Balder på Liseberg. När vi åkte dit gjorde jag det klart och tydligt för min pojkvän att vad som än händer så kommer jag absolut inte åka Balder. Jag vet inte hur han lyckades men han fick mig upp i Balder och jag grinade som ett barn efter 😀 haha, kan det ha något att göra med att han är en av Sveriges bästa säljare?

4. SIMMA ETT LOPP. Vatten är inte riktigt min grej och speciellt inte kallt vatten. Jag är en riktig badkruka och badar endast i nödfall under sommaren. Kallt vatten är som smärta på min kropp. Så därför kommer ni aldrig få se mig göra ett triathlon eller simma i något annat lopp 😀

5. KÖPA UT CIGG ELLER ALKOHOL. För några veckor sedan var det 2 tjejer som stannade mig på gatan och undrade om jag kunde köpa ut cigg till dem. De tyckte kanske att jag såg ut som någon som röker och de blev väldigt förvånade när jag istället skällde ut dem och förklarade hur dåligt det är för kroppen att röka. Haha, de måste tänkt att jag var värsta kärrimgen 😀

Bjuder på denna bilden på mig i Balder. Det ser ut som jag är glad men i själva verket är jag så rädd att jag håller på att kissa på mig 😀

Finns det något ni ALDRIG skulle göra? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Kul inlägg, mer sådana! 🙂

  Emma 2013-10-08 17:00:00
  Svara
 • Ja hajar är riktigt otäcka. Skulle aldrig bada där det finns hajar. Skulle heller aldrig åka där de har varit tsunamis eftersom att jag är livrädd för att drunkna i övrigt. Skulle aldrig knarka, röka, gå ut med foppa tofflor eller gå på hip-hop/rap konsert.

  Arw 2013-10-08 08:48:00
  Svara
 • Jag röker tyvärr och har rökt i snart 8 år. Jag ångrar att jag började och jag hatar verkligen mig själv för det. Att jag inte tackade nej till den där cigaretten som jag blev erbjuden gör mig förbannad! Men jag var svag, och mobbad. Jag fastnade direkt :/, men jag ska sluta – för det är vidrigt och jag vet att jag skadar mig själv!! Men jag kommer ALDRIG ALDRIG ta droger, aldrig gjort och kommer aldrig göra.

  http://fitnessbyisabelle.se

  isabelle engqvist 2013-10-07 23:45:00
  Svara
 • Jag ska aldrig ta droger eller umgås med folk som gör, patetiskt :/
  // raawhr.blogg.se

  Lisa 2013-10-07 22:33:00
  Svara
 • Jag har rökt sen jag gick i 7an men jag slutade i slutet av december 2012. Sen december tränade jag fruktansvärt mycket och skötte kosten mycket bra, när jag kollar tillbaka så inser jag hur jäkla duktig jag var. Sedan när jag åkte utomlands i Maj 2013 så började jag om att röka igen och jag gör det fortfarande..just nu går jag 1an på gymnasiet..känns som om jag är på botten ungefär..bytte linje idag (vilket jag inte vet om jag ska grina eller vara glad över), saknar nian och mina gamla klasskompisar otroligt mycket, sköter verkligen inte kosten (blir nånting sött varje dag), tränar ingenting!!!! (dels för att jag har käkat pencillin), känner mig fortfarande sjukt (funderar på om det är körtelfeber..), vill sluta röka och börja träna!!! Mådde så jäkla bra när jag tränade och åt rätt! Men på något sätt är cancerpinnen en slags tröst för mig eller något..det har blivit också väldigt socialt på något sätt att gå ut och röka..jag ångrar så otroligt mycket att jag ens testade å att jag började om i maj..jag vet verkligen inte vad jag ska göra..just nu är mitt liv helt upp å ner..

  mårpiss 2013-10-07 21:48:00
  Svara
  • Svar på mårpisss kommentar.

   Åh du måste bara komma ur den dumma sprialen men det är du själv som måste vilja. Finns inte viljan där så är det ingen som kan hjälpa dig. Allting går bara man vill det tillräckligt mycket! Du kan och jag håller på dig 🙂

   idawarg 2013-10-08 09:16:00
   Svara
 • Hmm.. jag skulle nog aldrig sluta träna och aldrig heller dricka alkohol 🙂

  finest.se/pocahontas 2013-10-07 21:33:00
  Svara
 • Jag har aldrig och kommer aldrig att röka! Skulle aldrig lägga pengar på att förkorta mitt liv, jäkligt onödigt! När jag gick på högstadiet för ca 6 år tillbaka tog jag till och med kontakt med polisen för jag visste vart de i min högstadieskola kunde köpa cigg även fast de inte hade åldern inne! xD http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-10-07 21:29:00
  Svara
 • skulle heller aldrig röka!(: dimandilir.forme.se

  diman 2013-10-07 20:31:00
  Svara
 • Skulle aldrig heller röka! Har lovat mig själv att jag aldrig någonsin ska röka, det finns verkligen INGET bra med det. Har inte gått i genom mina tonår än, men hoppas innerligt att jag aldrig får för mig att testa ens. Även om alla mina vänner gör det och det blir värsta grupptrycket, jag ska aldrig röka. Aldrig.
  Speciellt inte eftersom min mamma började när hon var tolv, det slutade inte så bra ..

  jjennaa.blogg.se 2013-10-07 20:10:00
  Svara
 • Hej! Tänkte fråga om du hade något tips på en bra och nyttig köp musli? Jag älskar att äta yoghurt & musli till frukost och känner väl till att väldigt många som finns att köpa är fulla med socker och fetter.. Känner inte riktigt för att blanda ihop en egen hemma även fast jag vet att detta ska vara det bästa alternativet. Tack för en väldigt inspirerande blogg, you keep me motivated ♥

  Jonna 2013-10-07 19:53:00
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Hemmagjord är alltid bäst 🙂 jag brukar också köpa Ewalies glutenfria musli som man bara lägger i ugnen och rostar om man vill –> http://ewalie.se

   idawarg 2013-10-08 09:50:00
   Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Jag brukar köpa Axa Func! Den är supergod och innehåller inget tillsatt socker enbart socker från bären som finns med! 🙂

   Neta 2013-10-07 21:26:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt