Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SJUKT JOBBIGT PASS

 

Imorse innan visningarna var jag en sväng på gymmet och körde Crossfit/intervall/cirkelträning. 

Varv nr 1: 400m löpning + 20 djupa knäböj + 10 armhävningar X 5 utan någon vila.

Varv nr 2: 20 st stående rodd skivstång 15kg + 20st bicykle crunch + 20 st hängande rodd TRX + 2 min plankan X 3 med 1 min vila mellan varven.

Det kanske inte låter så jobbigt men det var galet jobbigt! Blev totalt 2 km snabb löpning, 100 djupa knäböj, 50 armhävningar från tårna, 60st stående rodd, 60 st bicykle crunch, 60st hängande rodd och 6 min plankan. Allting var färdigt på mindre än 40 min. Grym och effektiv träning, precis vad jag gillar! 🙂

1. DÖD efter att ha avslutat sista varvet för dagen. // 2. SVETTIG.NU // 3. Min mage var grymt snygg efter dagens träning. Haha, borde köra detta pass direkt innan varje plåtning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du kör intervallerna på löpband då antar jag? (400m) Vilken hastighet kör du på? Hur länge vilar du mellan varv 1 och varv 2?

  Rebecca 2013-10-08 00:35:00
  Svara
 • Jag ÄLSKAR dina ”cirkelpass”. Du är verkligen en inspiration Ida !

  Ellen 2013-10-06 20:46:00
  Svara
 • Du har skrivit förut att du gjort din övning ”buttkiller” med vikter. Jag undrar hur du använder vikter till den, har du vikter runt fötterna då? Tacksam för svar 🙂

  Ida 2013-10-06 20:36:00
  Svara
 • Hej! Jag är 15 år, 153 cm och väger cirka 50 kg. Jag vet att jag inte direkt är överviktig men jag har ändå mer fett på vissa ställen, som till exempel midjan. Jag vill gärna få bort det här ”fettet” runt magen och undrar om jag tränar rätt? Folk säger att man ska räkna sina kalorier man äter om dagen men jag tycker dock att jag är för ung för att börja med sådant nu. Jag styrketränar lite lätt 3-4 ggr i veckan och de dagarna jag inte gör det så powerwalkar jag i 40 min, om jag fortsätter såhär kommer jag då nå mitt mål med att få bort fettet runt magen på cirka 6 månader? 🙂

  Emilia 2013-10-06 19:54:00
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej! Du har helt rätt. Du är ung och ska inte hålla på att räkna kalorier! Jag kan inte svara på om du kommer nå ditt mål på 6 månader. Du har absolut ingen övervikt och tycker enbart du ska fokusera på att träna och äta hälsosamt så kommer allt annat komma med tiden. Du är ung och växer fortfarande och behöver näring. Kram Ida

   idawarg 2013-10-06 21:42:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt