Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN HELG MED FULLT ÖS

 

PUH! Är helt slut! Hela dagen igår gick åt till att packa ner lägenheten i lådor plus köra iväg det till ett förråd. SHIT vad det tar tid att flytta! Vi har nämligen sålt våran lägenhet men inte hittat någon ny att köpa. Så segt! Kommer därför att bo i en resväska framöver tills vi hittat någon ny. Denna söndagen blir som alla andra söndagar, VISNINGSRACE 😀 Håll tummarna för att vi hittar vår drömlägenhet idag! Mitt i allt ska jag också klämma in en fotografering för nya gymmet jag har börjat jobba på. Haha, fullt ös denna söndag med andra ord.

Förutom flytt så har min fredag och lördag sett ut så här…

1. I fredags körde jag ett hörligt överkroppspass. Triceps, axlar och biceps. GÖTT! // 2. Efter det lagade jag mig en galet god tonfisksallad med rödbetor och stekt chevreost. // 3. Mitt i flytten tog jag mig en välbehövd paus för att äta sushiwraps med råris, lax, avokado, wasabi och sjögräs. MUMS! // 4. Till wrapen blev det också en god grönsaksjuice.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en bra blogg! Jag undrar hur man tränar upp sina vader? Jag har väldigt smala ben men bygger lätt lårmuskler. Jag vill gärna få lite mer proportionerliga ben med större vader. Finns det några övningar du rekommenderar förutom tåhävningar?
  Lycka till med visningarna! Kram

  hedda 2013-10-06 11:05:00
  Svara
  • Svar på heddas kommentar.

   Hej och tack för din kommentar 🙂 Tyvärr så är det så att det är ganska svårt att få hypertrofi (muskeltillväxt) på vaderna. Du tränar dem i de flesta benövningar då en av vadmusklerna går över knäleden och du tränar den varje gång du böjer knät som i tex benspark. Mest träningsvärk i vaderna får jag av balett när man står på tå hela klassen 🙂 Klackar eller promenad i uppförsbacke tar också en hel del. Men bäst kontakt tycker jag man får av tåhävningar på 1 ben.

   idawarg 2013-10-06 17:54:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tusen tack för svar! Får helt enkelt kötta på med tåhävningar och hoppas på att det gör lite skillnad i alla fall 🙂 kram

    hedda 2013-10-06 22:25:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind