Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTE LÅNGT KVAR TILL MITT MÅL

Ni följer väl mig på instagram? Där lägger jag ut ännu mer bilder och träningsinspo. Ett mål har alltid varit att det ska stå 10k på min profil och jag börjar närma mig. Wihoo. Så följer ni mig inte redan så hjälp mig mot mitt mål 🙂

Ni hittar mig på @idasfitness

(OBS! @idawarg är ett fakekonto!)

.

Mina senaste veckor på instagram…

1. Laddad för Pole träning på StudioDQ. // 2. Njöt av en härlig laxsallad. // 3. Hade lunchmöte med Annica och StudioDQ för ett kommande projekt. // 4. Började använda huvudbonader för att hålla värmen i det kalla höstvädret som kommit. MYS!

1. Tränade Fightinginspirerande Crossfitpass med min gamla PT och min pojkvän. // 2. Fick en fin bild av fotografen Eero från årets Blog Awards. // 3. Köpte en ny Awesome mössa. // 4. Ser framsteg på min rumpa efter all hård benträning. Wihoo den putar ut! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • var har du köpt mössan? 🙂

    A 2013-11-22 12:42:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind