Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT BOOSTA MED ENERGI

Nu har jag snart käkat en helt gluten- och komjölksfri kost i 1 år och jag kan säga att jag har aldrig mått bättre! Men det har också innebärt att jag varit tvungen att skippa vissa livsmedel som jag tycker är så gott som tex yoghurt och pasta. Men idag när jag gick in på Doctor Salad så hade de en sallad med bovetepasta. YES den tog jag och den var så god! Förutom salladen blev det Ombar choklad och grön smoothie. Dags att boosta kroppen med bra energi!

1. Stor Shopping på Doctor Salad på Sibyllegatan. // 2. Min goda sallad med bovetepasta, avokado, lax, valnötter, paprika, apelsin och groddar. HEAVEN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Kan du berätta lite mer vad du äter, hur ser en vanlig dag ut? Jag håller på med samma, uteslutit mjöl och mjölk. Ge gärna lite inspiration och idéer på frukost, middag osv. tack! =)

  H 2013-10-04 11:22:00
  Svara
 • Måste först bara säga att du är en sån stor insperation! Hittade dig på Annica Englunds blogg och har läst din blogg typ 10 ggr per dag sen dess hehe, blir alltid glad när jag läser här 🙂 Har en fråga bara, vad kostar den här salladen/sallader överlag på dr sallad? Och vad kostar ombarerna? Jättetacksam för svar!

  Jenny 2013-10-04 10:49:00
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej och tack snälla för din kommentar! Så kul att du hittat hit! 🙂 Deras sallader kostar allt från 89-110. Jag köper alltid till lax och min sallad brukar kosta 110kr. Värd varenda krona kan jag säga! 🙂
   Ombarerna vet jag inte vad de kostar då jag alltid köper dem tillsammans med min mat och flera st åt gången. Men kan kolla det nästa gång jag går dit 🙂

   idawarg 2013-10-04 11:09:00
   Svara
 • Å det ser riktigt gott ut!!

  Vill bara fråga, är 165cm lång och väger nu 54 kg, gått upp fr 47-54,enbart muskler. Har kroppsfett på ca 14-15 % , är detta lagom med kroppsfett? Vid vilken fett% börjar man se magmusklerna? Kan se mina lite nu.

  Cajsa Linnea 2013-10-03 23:22:00
  Svara
  • Svar på Cajsa Linneas kommentar.

   Ja det var grymt gott 🙂 Normalt för en tjej brukar ligga mellan 20-30% fett så du ligger lägre än normalt. Går inte att säga när magmusklerna syns då fett ligger olika på olika personer. På mig försvinner fettet på magen först och på armarna sist medan det är tvärt om på andra. Jag tycker absolut inte du ska gå ner mer i fett då det inte är hälsosamt. Kram Ida

   idawarg 2013-10-04 09:29:00
   Svara
 • Hej Ida! Kan inte du göra ett inlägg om bra matställen i Sthlm (där jag tror att du bor?) som tex Doctor Salad

  Emilia 2013-10-03 21:54:00
  Svara
 • LÅTER VERKLIGEN GOTT!
  Jag gillar verkligen din blogg, du ger så mycket härlig inspiration!! Jag har också slutat med gluten och mjölkprodukter då jag hela mitt liv (är 22) haft problem med acne som aldrig vill ge med sig, har testat alla möjliga behandlingar och lagt väldigt mkt pengar. Jag höll upp med gluten och mjölkprodukter för att se om det gav resultat och det har delvis gjort det.. Jag har alltid haft putmage/balongmage trotts att jag är smal.. tänkte att dessa saker hört ihop men har inte riktigt blivit av med det heller. Hur som hellst så börjar jag känna mig mer och mer sugen på keso, yoghurt kasella nu efter att ha tagit bort allt sånt i ca 4 månader.. motivers mig till att fortsätta äta såhär trotts att jag inte fick riktigt de resultaten jag hoppats på.. men mår väldigt bra av det oandra sidan 🙂

  Lite otydligt vad jag vill ha fram kanske men vad är dina primära anledningar till kosthållningen mer än att det är cleant och bra för kroppen? eller är det kanske just det? 🙂

  tack för grym sida! kramar / Julia

  Julia 2013-10-03 18:55:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind