Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INDOOR RUNNING

Igår var jag och körde ett riktigt svettigt pass på gymmet som heter indoor running. Jag är inget stort fan av löpning och speciellt inte långdistans för jag blir sååå uttråkad! Haha. men det här var ett 45 min långt intervallpass så det passade mig mycket bättre! Vi varvade mellan 1-5 graders lutning och körde allt från 30s till 4 minuters intervaller. Blev nästan 9km på 45 min och jag hade blodsmak i munnen. GÖTT! Ska försöka fortsätta gå på de här passen när jag har tid för att förbättra konditionen. Behövs då jag har ansträngningsastma.

1. En glad men utmattad Warg med rödsprängda ögon efter passet. // 2. Bästa löpdojjorna från PUMA. // 3. SWEAT BABY SWEAT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Att springa på löpband behöver inte vara tråkigt. Jag brukar använda tiden för att dagdrömma och har alltid musik i lurarna som hjälper mig med det. Jag tycker egentligen inte heller att löpningen är rolig i sig men man får försöka prova sig fram till något som passar!

  Alex 2013-10-03 08:05:00
  Svara
 • First of all, älskar din blogg! Du är grym, snygg och en stor inspiration 😀 Tack!

  Tänkte bara fråga. Du äter väldigt nyttigt och tänker på vad du stoppar i dig. Jag undrar då för jag är smal och
  tränar nu gym varannan dag, löper ca 2 ggr vecka och rider på det + ut med hunden men jag äter onyttigt eller snarare kaloririk mat om du förstår.
  Eller jag äter inte så mycket socker kanske eller godis men det är mycket gräddsås,pasta,potatis,proteinshake m mjölk,ibland choklad eller liknande. Men jag känner inte att jag går upp av det och min PT säger att jag ska äta mycket av allt om ja tränar så mycket som jag gör medans jag ser alla tjejer och killar för den delen som äter jättenyttigt hela tiden och aldrig gräddsås eller sånt. Min fråga är kort och klart, kan jag äta sådant om jag ändå är smal? menar typ grädde,pasta osv. När jag äter väldigt nyttigt då går jag snabbt ner i vikt direkt typ.
  Oj det blev lite långt inlägg men är tacksam för ett kort svar iaf 🙂
  kram från göteborg

  cajsa 2013-10-02 23:44:00
  Svara
  • Svar på cajsas kommentar.

   Hej och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Det kan du absolut göra. Vanlig mat är inte skadlig. Ät mycket mat men fösök vara sparsam med socker och snabba kolhydrater. Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2013-10-03 09:30:00
   Svara
 • Det lät ju jätteroligt! Skulle vara kul att testa. Jag har tänkt börja stretcha mer, tänkte fråga dig hur ofta du stretchar? Brukar du stretcha efter varje träning och fokuserar du mest på de muskler du tränat då? Och när jag ändå är på och frågar, tvättar du håret efter varje träning? Och för att själv svara på ditt tidigare inlägg, skulle gärna se mer av skönhet och mode, det är ju jättekul att få se! Tack för en toppen blogg! Kram

  Linnéa 2013-10-02 22:30:00
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej! jag stretchar lite varje dag då jag oftast börjar dagen med yoga. Gillar inte att stretcha direkt efter träning då musklerna oftast är för varma eller trasiga efter styrka. Ibland stretchar jag efter men om jag då tex har kört ben så stretchar jag överkroppen. Jag upplever att jag får bäst resultat av min stretch när jag är lite halvvarm. Kram Ida

   idawarg 2013-10-03 09:33:00
   Svara
 • Hej Ida! Först och främst: tack för världens mest inspirerande blogg! Du är fantastisk!
  Sen undrar jag om morgondrinken på vatten, kokosvatten, citron och ingefära, går det bra att göra iordning den kvällen innan? Eller blir den typ dålig då? 🙂

  Johanna 2013-10-02 21:26:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 <3 Jag har aldrig gjort den på kvällen men det tror jag absolut du kan göra utan problem 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-10-03 09:34:00
   Svara
 • Vad spännande med ett sådant pass! Var kan man köra det? Tycker också att det är fruktansvärt tråkigt att springa själv på löpband, så jag skulle vilja testa ett sådant! 🙂

  http://ontheedge.blogg.se

  Frida 2013-10-02 18:48:00
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja det är mycket bättre än att löpa själv! Man pushar sig inte lika hårt. Jag går på SATS 🙂

   idawarg 2013-10-02 20:54:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt