Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS POLE DANCE TRÄNING

Igår var jag på StudioDQ och körde ett Polepass. Så galet kul och jobbigt var det! Passen är upplagda så att vi kör först 15 min uppvärmning med styrka, stretch mm. Efter det börjar vi öva snurrar och klättring på stolpen för att värma upp den. Efter det så går vi in på lite tyngre trick och kombinationer. Sedan över vi lite koreogarfi med trick i. (Galet jobbigt!)

Igår avslutade vi med crossfitliknande styrka med burpees, plankan och 2 jobbiga styrkeövningar på Polen. Trött, glad och nöjd var jag när jag gick hem och slukade en STOOOR portion ungnsbakad lax med rutfrukter och getost till middag.

1. Let´s rock the Pole 🙂 // 2. Trött svettig och glad efter träningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Looking good 😀

  fitforme 2013-10-02 13:18:00
  Svara
 • så sjuka magmuskler har du (y)

  // paulinasuonvieri.blogg.se

  paulinasuonvieri.blogg.se 2013-10-01 20:37:00
  Svara
 • Hej ida! Jag är tyvärr kärnfrukt (äpple, banan, päron osv) och nötallergiker (mandel, valnöt, hasselnöt). Jag har stora problem i vardagen att äta nyttigt då den ända frukt jag kan ta med och äta är kärnfria vindruvor, vilket inte känns så mättande/energirikt. Jag kan inte göra nyttiga bananplättar eller goda bars med nötter osv i. VAD SKA JAG ÄTA? Försöker vara nyttig då jag tränar mycket men vill bara ge upp då ALLT Hej ida! Jag är en tjej från Örebro som följt din blogg i många år! Har även tävlingsdansat disco på hög nivå men slutade för att satsa på annan dans. Jag är tyvärr kärnfrukt (äpple, banan, päron osv) och nötallergiker (mandel, valnöt, hasselnöt). Jag har stora problem i vardagen att äta nyttigt då den ända frukt jag kan ta med och äta är kärnfria vindruvor, vilket inte känns så mättande/energirikt. Jag kan inte göra nyttiga bananplättar eller goda bars med nötter osv i. VAD SKA JAG ÄTA? Försöker vara nyttig då jag tränar mycket men vill bara ge upp då ALLT innehåller sånt jag inte kan äta.. Hjälp mig snälla??? Kram

  M 2013-10-01 18:25:00
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! 🙂 Bara för att du inte kan äta frukt betyder det inte att du inte kan äta nyttigt. Istälet för frukt skulle du kunna ta med dig färska bär som, blåbär, hallon, jordgubbarm, björnbär eller skära upp grönsaker (morot, gurka, blomkålmm). Sedan kan du äta ägg, proteinpulver, kvarg eller keso med torkade bär och hemma gjord musli med havregryn och frön. Några av alla tisp 🙂

   idawarg 2013-10-02 08:55:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt