Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DETOXFÖRMIDDAG

God dagens vänner! Idag har jag kört en liten detoxförmiddag. Började med fasta fram till lunch och intog endast en drink på citron, kokosvatten, L-glutamin (läker tarmen) och varmt vatten. Nu till lunch blev det en rawfoodwrap med rispapper runt istället för bröd och en grön juice. Känner hur min mage och kropp tackar mig.

1. Galet hur kallt det blivit i Sverige på bara en vecka och min kropp har inte vant sig med kylan så går runt och fryser hela tiden. Har därför lagat mig en kopp detoxte som jag står och värmer mig med. // 2. Rawfoodwrap med grönsaksjuice.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilket fint halsband! Var kommer det ifrån? 🙂

  Helene 2013-10-01 12:39:00
  Svara
 • Förstörs inte l-glutamin av värme och syra?

  e 2013-09-27 08:36:00
  Svara
 • Snälla Ida! Jag tycker om din blogg jättemycket, men det gör mig ledsen hur du ibland vinklar dina inlägg. Jag förstår att man vill prova på periodisk fasta och hålla på med det om man tycker om det. Alla bör göra det de mår bra av tycker jag. Jag förstår också att jag som läsare har ett eget ansvar att ta till mig det jag tycker är vettigt, men oavsett hur mycket jag försöker så kan jag inte riktigt bortse från budskapet i det här inlägget och många andra. Det kanske inte var din avsikt, men det är tråkigt att gång på gång läsa hur bra det är med fasta när man öppnar din blogg, hur kroppen tackar en genom att avstå från mat och hur man rensar den från något giftigt genom att inte äta. Jag vill inte låta som en moraltant, men känner bara att det blir för mycket efter att man själv fått kämpa en massa med anorexia och att förändra sin syn på mat.

  Am 2013-09-26 20:07:00
  Svara
  • Svar på Ams kommentar.

   Hej och tack för din kommentar. Det är inte alls min mening att det ska uppfattas på det sättet. Som jag förklarat innan så äter jag lika mycket eller till och med mer de dagar jag fastar bara att jag har annorlunda tider. Vad kroppen tackar mig för menade jag var min goda mat. Men ska absolut ta till mig och tänka på mina formuleringar i framtiden. Ha en fin kväll! Kram Ida

   idawarg 2013-09-26 21:02:00
   Svara
 • Raw food med kyckling och bacon? hmmm

  Anonym 2013-09-26 17:20:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Haha men gud, jag såg aldrig det. Var verkligen ingen kyckling och bacon i min wrap. Supergoda grönsaker med röd pesto.

   idawarg 2013-09-26 17:33:00
   Svara
 • Ja eller så fryser du för att din kropp inte får nå bränsle pga din detox!

  Sabina 2013-09-26 14:51:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt