Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AVSTRESSANDE BEHANDLING

 Har stressat väldigt mycket den senaste tiden och det absolut bästa botet mot det och något som får mig att stressa ner är Zonterapi hos Jeanette på Syakuten. Bokade en tid förra veckan och har räknat ner dagarna tills det var dags igår. Under drygt 1 timme får man massage/behandling på fötter och underben. Så skönt är det och efteråt känner man sig så lugn och harmonisk.

Är man intresserad så kan jag varmt rekommendera Jeanette på Syakuten – LÄNK som ni hittar i Vasastan vid Rådmansgatans t-bana. För att boka tid kan ni antingen ringa 08 – 612 79 20 eller maila mail@syakuten.se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej! Vad kostar det att gå en timme? 🙂

    Filippa 2013-09-26 17:31:00
    Svara
  • Tips på annan behandling om man är stressad eller har ont någonstans är kinopraktik! Har testat det två gånger och det är nog den bästa behandlingen jag vart på! Det är inte som att gå till en naprapat eller kiropraktor. Man manipulerar inte det ställe man har ont på osv. utan kollar bakorsaken dvs är ofta orsaker som stress, man knäcker inte och drar i kroppen utan sammanlänkar svaga punkter och stärker bålen. Jag har bara gått två gånger så det är svårt för mig att förklara det hela när det är en väldigt speciell behandling men det ger bra resultat! Jag har besökt Polhemskliniken i Södertälje, men det finns givetvis fler kinopraktor ställen. De ska va med på Älvsjös hälsomässa om du tycker detta låter intressant.

    Olivia 2013-09-26 10:47:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind