Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LADDAR FÖR TRÄNING

Sitter hemma och laddar för kvällens Pole Dance träning. Är helt slut i både kropp och huvud efter den här grymma helgen med PUMA. Att prata Engelska med teamet och även i filmen vi spelade in kräver mycket energi då jag verkligen måste koncentrera mig när jag pratar engelska. Sedan så var det faktiskt väldigt jobbigt fysiskt också då jag gjort oändligt med squats, pull ups, armhävningar, dips, crunches, box jumps mm konstant i 2 hela dagar. Haha en väldigt blandad kompott! MEN jag laddar här med riskakor och varm kakaodryck så snart är jag en piggelin igen och redo för min stolpe 🙂

Tog massa roliga bilder i helgen men tyvärr får jag inte visa någon utav dem då vi hade på oss kollektionen 2014 och den är fortfarande hemlig 🙂

Men här kommer 2 bilder jag lyckats ta utan de nya klädera…

1. Filmteamet riggar upp för inspelning hemma i min lägenhet. // 2. Jag och Jennifer innan inspelning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt