Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FITNESSVIDEOINSPELNING MED PUMA

Ursäkta min frånvaro på boggen igår. Jag hade fullt upp hela dagen lång. PUMA US är här och spelar in en fitnessfilm med mig. Måste nypa mig i armen för att förstå vad som händer! Trodde väl aldrig att lilla Ida från Åmål en dags kulle få sprida och vara ansiktet utåt för mitt favoritmärke PUMA och dessutom prata på eneglska i filmen?! Herre jesus :S

På plåtningen igår bad de ta med mig 2 vältränade vänner så tog med mig mina 2 fantastiska klienter Annica och Jennifer. Vi körde järnet runt omkring i Stockholms stad iklädda sporttop och tights, bästa teamet ever! TACK fina tjejer! <3

Eftersom vi fotade i PUMAS kollektion 2014 så får inga av kläderna visas, därav de tjocka jackorna 🙂

Egentligen skulle vi bara filma igår men hela teamet bokade om sina biljetter och bestämde sig för att stanna ytterligare en dag för att filma mer och göra filmen ännu bättre! Yeey! Så idag blir det ännu mer inspelning och plåtning runt om i Stockholms stad. Wihoo vad kul! Skicka mig lyckoönskningar fina ni <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej ida! ville bara att det är viktigt att kolla rubriken, som nu till exempel blev det lite galet med stavningen. För övrigt så tycker jag jättemycket om din blogg och läser den varje dag för att få träningspepp och kosttips 🙂 så fortsätt med det du gör och sprid träningsglädje för du är så grym! (Sjukt snygg header förresten)

    Rebecka 2013-09-21 13:08:00
    Svara
  • Puma kan ju knappast få nån bättre i sin reklam än er 3 pumor (!)

    Joey Hexacon 2013-09-21 09:21:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind