Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÖT MIN KLIENT ANNIE

Här kommer ord från min online klient Annie som jag hjälpt med kosten. Att läsa hennes ord gör mig helt varm i hjärtat! Kan inte annat än att skriva GRYMT JOBBAT! 🙂
.
”I hela mitt liv har jag haft en osund relation till mat. Jag har pendlat mellan 65-85 kg och aldrig njutit av mat, snarare tryckt i mig den. Antingen för att belöna mig själv eller för att jag hade ångest och det var ett sätt för mig att hantera den ångesten. I början av sommaren flyttade jag hem till mina föräldrar i Småland för att jobba och på mitt jobb är det mycket kakor, godis, läsk och chips. Likadant hemma där det var mycket fika och jag började tröttna på att aldrig kunna stå emot. Många gånger ville jag egentligen inte ha utan åt bara i farten. Men nu hade jag tröttnat på detta. Trött på ångesten av att alltid äta, vad jag åt, åt jag för mycket, varför jag inte hade mer självdisclipin. Så jag mejlade dig  och frågade om ett kostschema. Tufft som fan det första två veckorna med PMS och allmänt sugen på allt i hela jäkla världen. Men det blev bättre.
Så nu idag nästan exakt två månader senare så är jag så jäkla glad över att jag slängde iväg ett mejl till dig, Ida. Jag äter myyyyycket bättre, sockersuget är i princip borta, jag älskar att börja dagen med morgonpromenad (eller ja, vissa dagar kanske inte lika mycket men jag vet hur bra jag mår av den promenaden) och jag börjar förändra hela min bild av min kropp. Jag ska inte ljuga och säga att det inte har varit kul att jag har gått ner några kg men fokus har hela tiden varit att hitta ett hälsosamt sätt som fungerar på längre sikt och det känns som jag har gjort det (mitt motto nu är: planering, planering, planering haha). Men jag hade inte lyckats utan ditt peppande, ditt goda humör och framförallt att jag kunde ställa i princip vilka frågor som helst och inga frågor var dumma (med tanke på att jag ställde en miljon frågor). Att du alltid svarade direkt när jag mejlade mina frågor och alltid uppmuntrade mig i varenda mejl gjorde mycket. Jag är så jäkla glad för detta och sakta men säkert känner jag mig starkare och framförallt tryggare i mig själv än vad jag har gjort på länge. Så tack för hjälpen, Ida! Du är grym som fan!”
// Annie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vilket grymt inlägg. Det känner såå väl igen mig i det där, hur kommer man ur det?? Jag skulle också vilja veta hur man gör om man vill ha din hjälp 🙂

  malli 2013-09-20 22:40:00
  Svara
  • Svar på mallis kommentar.

   Man kontaktar mig på idawarg@gmail.com. Just nu är jag fullbokad med väntelista men är man intresserad så kan man ställa sig i väntelistan men kan inte säga hur lång tid det kommer ta innan man får hjälp 🙂

   idawarg 2013-09-22 17:30:00
   Svara
 • Hej!
  Jag undrar om det är ett bra sätt att gå ned i vikt om man hoppar över frukosten och går en timme varje dag? Det borde bli ett underskott på ca 500 kcal eller hur? Vilket rekommenderas. Men är det något dåligt med detta?

  emma 2013-09-20 22:06:00
  Svara
 • Åh vilka fina ord! Känner igen mig helt i det gällande sötsuget och att jag äter mer…. Hur går jag till väga om jag vill ha din hjälp??? Skulle vara väldigt tacksam för svar 🙂

  Madeleine 2013-09-20 19:51:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag vill börja med att säga att jag tycker väldigt mycket om dig och din blogg. Du är en stor inspirationskälla för mig! Saken är den att jag älskar att dansa och vill gärna gå någon 1 årig dansutbildning (till att börja med) för att träna upp tekniken och bara fokusera på glädjen som dansen ger mig. Tanken är att jag ska söka till någon skola efter att jag har tagit studenten (som jag tar nästa år). Jag har läst om dina tidigare erfarenheter om Balettakademien och är osäker på om jag verkligen vill gå där. Såklart ska jag inte bara gå efter dina erfarenheter, men jag vill inte tappa min dansglädje på grund av prestationsånget och ständig press. Dans är för mig min fristad och jag vill att det ska fortsätta att vara så!

  Även om jag redan har använt mig av google för att leta upp dansskolor vill jag ändå fråga dig om du vet några bra skolor i Sverige/utomlands. Att åka utomlands och dansa är alltså också ett alternativ! 🙂

  Tack för att du driver den här grymma bloggen!

  Alexandra 2013-09-20 13:58:00
  Svara
 • Fan vilket härligt inlägg! gillar din inställning till kost och träning, delar samma syn. Jättefin blogg! Kram
  lallinka.blogg.se

  Malin 2013-09-20 10:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind