Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU ÄR JAG BRUN OCH FIN EFTER EN SOL DUSCH

Har precis kommit hem efter att ha tagit en ekologisk soldusch. Har aldrig testat det innan men det var GRYMT! Jag gillar verkligen inte att sola och att lägga sig i ett solarium finns inte på världskartan! Fick spontant för mig igår att jag behöver bli lite brun inför fredagens videoinspelning och bokade tid hos Beauty Stockholm. Blev väl mottagen är världens sötaste Ludmila som fixade min fantastisk fina bränna på endast 10 min. Det här är verkligen en bränna i min smak. Här behövs inte några timmar av solning utan endast 10 min och jag fick en mörkare och jämnare färg än jag någonsin haft.

Jag körde både helkropp och ansikte och det var värt alla 390kr. Kändes extra bra att duschen var ekologisk och det luktade inte något! Perfekt! Jag är en mycket glad och brun tjej nu och väldigt laddad för inspelning! 🙂

Är ni intresserade så kan ni boka tid hos Ludmila direkt på hennes hemsida –> http://www.beautystockholm.se/spraytanning

eller ring 072-322 78 01 

Salongen ligger nära östermalm/karlaplan

Köpte också med mig eftervård i form av bodylotion och scrub. Är tydligen superviktigt att smörja sig ordentligt dagarna efter för att färgen ska hålla längre. Köpte också en scrub som jag ska använda när färgen börjar gå bort för att få bort den helt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Har skrivit det förut men man kan ju aldrig få för mkt beröm eller hur!? Älskar din blogg, du är så inspirerande och generös som delar med dig av din kunskap och svarar på våra EVIGA frågor! 🙂
  Jag undrar om du har tips på internationella träningsbloggar? Känns som att jag nöter samma svenska träningsbloggar och jag älskar de men skulle vilja komplettera med mer internationella bloggar.
  Tack på förhand, Ida

  Ida 2013-09-19 09:32:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej och tack snälla fina du 🙂 De där orden värmde verkligen i dagens höstkyla <3
   Jag har också lite bloggtorka och jag måste tyvärr säga att jag inte har stenkoll på varken svenska eller utländska träningsbloggar. Den enda utländska jag läser är detoxinista.com hon har endel härliga recept 🙂

   idawarg 2013-09-19 13:23:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga om periodisk fasta som jag hoppas du vill svara på. Jag har som mål nu i höst att tighta till kroppen och tappa ca 1-2 kg. Tidigare har jag använt mig av 1500 kcal om dagen (5 mål om dagen) med fria lördagar som jag kombinerat med gym, powerwalks och konditionsgruppträning och detta har funkat super för mig. Nu när 5:2 kom blev jag dock sugen på att prova men känner mig hittills inte alls nöjd och tänkte därför övergå till periodisk fasta! Har läst runt endel i forum och bloggar men blir bara förvirrad av alla råd i form av att äta lågkolhydratskost, inte räkna kalorier om man kör pf, helst träna i slutet av fastan, mm. Min fråga till dig är helt enkelt; kan jag inte bara äta 1500 kcal om dagen som jag vanligtvis gör vid viktminskning men istället bara äta dessa kalorier mellan kl 12-21 och fördelade på lunch, större mellanmål och middag? Där träningen då ligger mellan mellanmål och middag. Jag har inte möjlighet att träna runt kl 11 precis innan fastan avbryts och min främsta anledning till varför jag vill prova pf är för att kunna hålla ett rätt lågt kaloriintag men få äta mer innan och efter träning då jag i huvudsak annars är stillasittande på mitt jobb. Min kost består av nötfärs/fisk/fågel med grönsaker och ris/pasta/bulgur till lunch, mellanmål baserade på keso/kesella/fil (fil de dagar jag ej är sugen på kesella/keso), ägg och müsli/frukt och middag samma som lunch alternativt omelett med grönsaker, ost, skinka och keso. Kan jag köra på så som jag tänkt eller tänker jag fel? Finns det några risker med att skippa frukosten och byta den mot ett större mellanmål på eftermiddagen? Kram Annie

  Annie 2013-09-19 07:23:00
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Hej Annie! Det funkar absolut så som du skriver. Mår du bra av det upplägget så kör på 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-09-19 13:24:00
   Svara
 • Hej och tack för en så inspirerande blogg 🙂 jag har precis kommit igång med träning, vill mest åt en platt mage men också bättra på konditionen och få lite anande muskler 😉 jag gillar inte att gyma men älskar gruppass! Går på 3-4 pass i veckan, bodypump, step-intervall, reshape, MRL bla. Kommer jag kunna förändra kroppen något genom detta och bra kost? Kram Linn

  Linn 2013-09-18 20:39:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Inget jag kan garantera men hälsosam kost och träning kommer leda till att du får en hälsosam kost så kör på och ha tålamod 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-09-19 13:27:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind