Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR TRÄNAR MAN FÖR ATT BRÄNNA FETT?

Om man vill bränna fett, vad är bäst att göra. Springa en längre sträcka i lugnt tempo, eller köra intervaller?

Och om man vill bli fit, är inte överviktige eller något utan vill bara få en platt mage och slimmade ben osv, är det fettförbränningen eller styrketräning man bör fokusera på?

SVAR: Är du otränad skulle jag rekommendera en längre sträcka i lugnare tempo men är du redan i bra form men vill bli tight och få mer definierade muskler skulle jag absolut rekommendera intervallträning med snabba korta intervaller, då det är uppbyggande träning och har en bra efterförbränning. Båda funkar för att tappa i vikt men som sagt för att få den där atletiska kroppen med mer synliga muskler skulle jag definitivt varva styrketräning med intervallträning. Crossfit/cirkelträning är kanon! 🙂 Kör hårt!

Här är ett tips på ett kort Crossfit/cirkelträningspass. Jag brukar köra det + 2 till liknande med andra övningar.

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för ditt svar! Uppskattas verkligen, nu är det dags att köra hårt!! 😀

  Emma 2013-09-17 13:30:00
  Svara
 • Hej Ida, älskar din blogg! Har en fråga som jag bara måste få svar på.
  Just nu är jag i en period där jag tränar mycket och försöker gå ner i vikt. Nu har jag varit ”duktig” i 2 veckor. Jag vill verkligen fortsätta och jag har bara 6kg att gå ner, men nu börjar min tankar bli överdrivna. Jag tänker bara på vad jag ska äta, hur jag ska äta, vad jag ska träna osv. Jag tappar liksom förnuftet. Jag söker på bilder som ska göra mig motiverad osv. Det är liksom det ända jag tänker på.
  Detta gör att jag börjar tappa motivationer, istället för att den höjs. Kanske låter konstig, men så är det. Det blir liksom för mycket för hjärnan. Kan du hjälpa mig att komma på bättre tankar? Hur ska jag tänka genom en sån här process? kramisar Saga

  Saga 2013-09-17 00:08:00
  Svara
 • Hur lång tid tar det för dig att springa/jogga 5 km? 🙂

  Lisa 2013-09-16 21:00:00
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg och instagram. Det var tack vare dig som jag verkligen fick till det där lilla extra som behövdes för att göra träningen till en självklarhet och ett måste samt en bättre kost till ett måste då det är mycket godare än det jag tidigare åt. Tack vare dig vill jag nu själv utbilda mig till pt. Oj, nu blev det långt. Ville bara fördriva lite tid i jägarvila-utmaningen, det är så dött på jobbet nu så jag var ju tvungen att passa på. Tack igen! Kram från gurkpaj på instagram 😉

  Elin 2013-09-16 19:55:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt