Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYCKET SPÄNNANDE SOM HÄNDER :)

Vet ni vänner, det är så mycket spännande som händer just nu! Förra veckan var det fullt ös och jag tillsammans med Nyheter24-teamet påbörjade ett superroligt projekt med videoinspelning som ni sedan kommer få ta del av. Kan ännu inte avslöja vad det är men ni kommer att märka det längre fram 🙂

Sedan ni som följt mig vet att jag var i New York i somras och plåtade för PUMAs kollektion 2014. Nästa helg så kommer det internationella PUMA-teamet  från Boston hit till Sverige för att göra en fitnessfilm med mig! HELT GALET vad jag ser fram emot det! Måste nypa mig i kinden för att se om jag är vaken? Haha.

Är så tacksam för det som händer mig just nu och det skulle inte vara möjligt utan er så TACK fina ni för att ni läser min blogg och jag hoppas ni hänger kvar för roliga saker kommer hända <3

Bild från det lyxiga gymmet BALANCE där vi i veckan körde en video shoot 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag har en väldigt rak kroppstyp utan några större kurvor. Sitter inte i min vikt eftersom när jag går upp i vikt främst lägger på mig fett kring magen. Hur kan man träna för att få en mer kurvig kropp med mer definierad midja som ger en illusion av eller till och med ger kroppen en mer kurvig form? Tack på förhand, gillar verkligen din blogg! 🙂

  Clara 2013-09-16 22:32:00
  Svara
 • Hej Ida. Är 15 år och vill så gärna gå ner i vikt. Är 170cm och väger ca 70 kg. Är inte alls nöjd med mig kropp. Mina lår är jättetjocka och jag vill få en platt mage. Snälla hjälp mig att få en platt mage! Hur ska jag äta, träna ja du vet. Snälla jag ber dig! Hjälp!

  Hanna 2013-09-15 23:02:00
  Svara
 • hej ida!
  jag har ett litet problem, som jag undrar om du kanske skulle kunna hjälpa mig med.
  jag har förstått att du förespråkar en kost utan mjölkprodukter. är egentligen väldigt
  förtjust i allt som har med laktos att göra, men – jag har blodbrist och äter för tillfället
  järntillskott. det måste ha gått minst två timmar mellan tablett och ‘intagandet av
  mjölkprodukt’ för att medicinen ska ha någon funktion. tydligen är det kalciumet i
  mjölken som ställer till med problem, så jag tror inte att soja fungerar som ersättning.
  en ren chansning, men om du råkar sitta inne med några tips på vad man skulle kunna
  äta istället, så skulle jag uppskatta det enormt (äter inte kött vilket krånglar till det ytterligare)

  freja 2013-09-15 20:57:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind