Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TANKAR OCH DAGS FÖR ÅRETS CHIC GALA

Igår kväll spenderade jag på ett gym för att spela in videos som ni snart kommer få ta del av 🙂 Efter det gick jag hem slängde i mig mat och kunde inte sova pga. sjuka magsmärtor. Låg vaken i 3 timmar innan jag slocknade därav är jag galet trött idag. Har ingen aning om vad det var?

Idag har jag jobbat hela dagen men har även hunnit med att äta en härlig detoxsallad med en vän under lunchen! När jag var på väg till lunchen kom en jätte gullig läsare fram till mig och pratade träning. Blir alltid lika chockad när någon känner igen mig? Lilla jag liksom? Ser ju på statistiken att ni är många som läser vad jag skriver varje dag men känns helt overkligt att det finns folk på gatan som vet vem jag är. Blir i alla fall alltid lika glad när ni kommer fram 🙂 <3

Nej nu är det dags att byta om till galakläder för ikväll är der dags att gå på årets Chicaste gala. I samband med den så släpps nya CHIC-tidningen där jag kommer ha ett eget träningsreportage. Spännande! 🙂 Att gå på gala är egentligen inte min grej! Helst av allt skulle jag vilja byta om till träningskläder och köra ett långt svettigt yogapass, äta en god middag och hoppa i sängen. Men dags att ladda om för klackar, smink, röd matta och kändisar. Kommer bli kul när jag väl kommit iväg!

Jag på förra årets CHIC-gala.

Bild: Eerobild

Nu kanske ni undrar vad som flög i mig? Vart kom det här inlägget från? Har nämligen fått önskemål om att skriva mer om min vardag. Jag tänker att det jag precis skrev är helt ointressant för er? Har jag rätt eller vill ni att jag ibland ska dela med mig av lite mer privat och vardagligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Blanda privat o vardagligt 🙂

  meja 2013-09-13 22:18:00
  Svara
 • Blanda med vardagligt/privat tycker jag!!

  Victoria Warg 2013-09-13 00:31:00
  Svara
 • Hej snygg-Ida! Ska börja med att säga att jag älskar din inspirerande och positiva blogg.
  Skriv gärna om din vardag också, hade varit roligt att se vad du har för dig de sekunder du inte är på gymmet. 😉
  Två (för mig intressanta) frågor:
  Hur många kg brukar du köra marklyft med?
  Vilken är din paradövning?

  Evelina 2013-09-12 20:46:00
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina och tack 🙂 <3
   Jag maxar aldrig marklyft utan brukar alltid baka in dem i cirkel eller i slutet av ett benpass. Kör oftast raka och då lyfter jag mellan 30-40kg.
   Har en hatkärlek till alla slags utfall. Får sådan grym kontakt med rumpan och de finns alltid med i mina benpass i någon form och just nu ska jag slå ihop datorn för att bege mig till gymmet och kötta ben 🙂 Yeeey! 🙂

   idawarg 2013-09-14 13:49:00
   Svara
 • jag tycker det e ball om du bladar med mer privat och vardagligt!

  clara 2013-09-12 20:02:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt