Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KAN JAG ANVÄNDA FATBURNER & PROTEINPULVER?

Svar på kommetar…

Hej! jag är 15 år och tränar olika sorters träning 6 dagar i veckan. Jag har funderat rätt länge på att köpa något kosttillskott/proteinpulver och någon fatburner. Fler av mina vänner använder sig av olika såna produkter ovs. I alla fall min fråga lyder: Har du något tips på vilket märke/sort jag borde köpa? Och borde jag använda mig av ”såna” produkter alls med tanke på min låga ålder?

P&K och tack för världens bästa träningsblogg!  😀

SVAR: Hej Lovisa och tack snälla för din kommentar! 🙂 Jag tycker absolut inte du ska använda någon fatburner! Jag tror inte de är bra över huvud taget för någon och absolut inget för dig i din ålder. Bra hälsosam kost och träning är det enda du behöver. Där emot kan proteinpulver kan vara ett bra alternativ till mellanmål och är väldigt smidigt att ta med. Inget man egentligen behöver men ett väldigt smidigt alternativ! Just nu använder jag mig av Fitnessgurus proteinpulver –> http://www.fitnessguru.com/sv/protein och tycker det är toppen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag provade Heat AM & PM för ca en månad sen, och det var faktiskt rena giftet. Jag blev otroligt seg och ”dimmig” i huvudet, mådde urkasst hela veckan jag körde på med det. För att vara helt ärlig så känner jag ingen som mått okej av dom. Nej, sund mat och träning is the shit!

  Tove B 2013-09-08 14:23:00
  Svara
 • Tack så mycket för det bra svaret! 😀

  lovisa 2013-09-07 20:15:00
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad du tycker om Froozen Yoghurt? Är det helt ok att äta om man toppar med färsk frukt och kokos? Det står ofta 0% fett, jag brukar äta det några gånger i veckan och tycker det är helt fantastiskt gott!

  Joanna 2013-09-07 17:21:00
  Svara
 • Hej Ida! jag har köpt Kokosolja från Fitnessguru, blandade en matsked ihop med mjölk och one bake. Sedan körde jag i mixer, men kokosoljan blandade sig inte, blev lixom bara grynigt. Tips?

  carro 2013-09-07 16:03:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt