Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING GÖR MIG LYCKLIG!

Idag var jag riktigt pepp på träning! Körde Axlar, triceps och mage och nu sitter jag här i soffan och orkar knappt skriva på datorn för att mina axlar och armar är så trötta 😀 Haha det känns bra, för då har jag i alla fall inte latat mig.

Så här såg mitt pass ut…

– Triset med 200 hopp hopprep + 10st militärpress 17,5kg + Hantelpress med armbågar fram 6kg/hantel till fail. Körde övningarna på rad utan vila, vilade någon minut mellan varven och körde 3 varv.

– 20st frenchpress med skivstång 10kg x 3. För mig är det riktigt tungt och triceps är något jag måste jobba på!

– 10st enarms triceps kickback med hantel x 3.

– Avslutade min arm/axelträning med ett triset med 10st Raka hantellyft 4 kg + 10st biceps, axel och triceps övning med 10kg kettlebell + 100st hopp med hopprep x 3. Körde alla övningar i följd utan vila och vilade 1 min mellan varven.

– Sedan kände jag för att köra ett effektivt magpass vilket blev så sjukt j*vla jobbigt eftersom mina axlar var helt slut och alla övningar var plankpositioner, men jag kämpade mig igenom 10 min av härlig smärta 😀

Mag/axelpasset såg ut som följer: 50s hederlig planka, 10s vila, 50s Mountainclimbers, 10s vila, 50s sidoplanka höger, 10s vila, 50s sidoplanka vänster, 10s vila, 50s planka och hoppa in och ut med fötterna, 10s vila, 50s hoppa in i köttbulle hoppa ut i plankaposition, 10s vila, 50s vandrande planka höger arm först, 10s vila, 50s vandrande planka vänster arm först 10s vila.

Efter det där ville jag bara ringa en taxi för att skjutsa mig hela vägen (500m) hem. Haha! Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en grym laxsallad + en stor skål havreyoghurt med blåbär och musli och kolla på So  You Think You Can Dance. Trevlig kväll alla fina!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ida, berätta hur det går med periodisk fasta. Hur känner du dig i kroppen osv. Nyfiken 🙂

  Ida 2013-09-06 06:41:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Kommer göra ett inlägg om det snart! Förhoppningsvis på söndag, så håll utkik 🙂

   idawarg 2013-09-06 18:09:00
   Svara
 • Inläggsönskemål;

  – hur man gör en lean bulk
  – hur en lagom rörlig kropp ska vara
  – något du inte gillar med träning
  – dina träningsförebilder
  – detta träningsplagg är din favorit…
  – vad du tycker om att folk är så medvetna om all mat osv. Alltså folk verkade ju må bra för typ 10 år sen bara när det var oekej att äta vanlig husmanskost liksom…
  – om man har någon i sin närhet som aldrig ens vardagsmotionerar…anser du att man bör försöka peppa den på något sätt och hur? Försökt länge med min överviktiga mamms föt hennes hälsa oroar mig, men känns så hopplöst…

  johanna 2013-09-05 23:40:00
  Svara
 • Hej! Först vill jag bara säga att jag älskar dig och din blogg 🙂 sedan till min fråga hur gör man mountainclimbers? Kram

  Lina 2013-09-05 21:16:00
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   🙂 Tack fina du <3 http://static.oprah.com/images/money/201005/20100528-swimsuit-workout-mountain-climber-600×411.jpg

   Kör hårt! 🙂

   idawarg 2013-09-06 18:08:00
   Svara
 • Måste bara säga att både du och din blogg är så grymt inspirerande! Du verkar verkligen vara en superhärlig tjej! 🙂

  http://elinee.devote.se/ 2013-09-05 20:14:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt