Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄSARKÄRLEK

Vet ni att det är så många gånger ni förgyller och rättare sagt gör min dag till en grym dag. Alla mail och kommentarer jag får från er går rakt in i mitt hjärta och ger mig energi. TACK underbara ni!

Denna kommentaren gjorde min dag igår…

”Nu måste jag säga det! För jag har tänkt på det länge. Man har ju sett bilder av dej i många många år. Men på senare tid tycker jag det syns så väl att du mår asbra. Jag vet inte om du inte mått helt bra innan. Men du är som förvandlad, känns som det hände efter du vart i LA. Du lyyyyser, du är charmig och du ser helt perfekt ut. Du serut som en naturlig stjärna. Vet du vad det är som hänt?

P.S. Detta är inget fjäsk, det är fakta.

// Erik”

och detta mailet gjorde att jag fick en fantastisk start på denna dagen…

”Hej, Ida!

Först och främst, jag ÄLSKAR din blogg. Den är riktigt inspirerande och superhärlig.
Jag har skrivit en liten text/dikt som jag hoppas du gillar, i ett försök att vara kreativ:
Din blogg är superhärlig och ger en massa energi
Du ger en verklig bild av träning och inte någon fantasi
Dina tips hjälper, till exempel att bli glutenfri
På din blogg du sprider glädje och harmoni
På bloggen du tipsar hur man stretchar och håller sig skadefri
Förresten Ida, du har superfina naglar
Du visar även att träningen kräver ansvar
Att man inte kan träna varje dag
Att man någon dag måste vila och ta nya tag
Du får en att må bra och vara på topp
Tack vare dig får säkert många sin drömkropp
Du verkar i alla fall jättestart, precis som en varg
Och det är tack vare dig som jag upptäckte kvarg
Din blogg är grym, sluta aldrig inspirera
Din blogg ä en del av min vardag numera!
Kram!
/Cecilia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida, älskar din blogg och ditt förhållningssätt till träning och hälsa! Har precis startat upp min egna recept bok på webben. Skulle bli så glad om du ville kika in och ge lite feedback! www.wakeuphealthy.se
  Tack och ha en bra kväll / Pauline

  Pauline 2013-09-05 17:58:00
  Svara
 • Älskar dej sjukt mycket också! Mest pga att du är raka motsatsen till allt tråkigt som händer i världen och Sverige. Behöver man bli glad så går man in här! Jag hoppas du vet att ditt sätt att vara inte bara skapar muskler, det skapar även ett bra psykiskt mående. Kommer du aldrig videoblogga?

  Erik 2013-09-05 15:32:00
  Svara
  • Svar på Eriks kommentar.

   🙂 <3 Tack vad kul att höra! Videoblogg håller på att planeras för fullt och kommer absolut dyka upp framöver 🙂

   idawarg 2013-09-05 20:17:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind