Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS POWERBABE

Förra veckan blev jag kontaktad av härliga Malin Nylén som driver träningsnätverket B.A.B.Y. och hon undrade om jag ville bli denna veckas ”PowerBabe”? SJÄLVKLART ville jag det och här kan ni läsa hela intervjun…

För er som inte är medlemmar i nätverket B.A.B.Y. på FaceBook tycker jag ska bli det. Massa härlig träningsinspiration och tjejer att nätverka med 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! jag är 15 år och tränar olika sorters träning 6 dagar i veckan. Jag har funderat rätt länge på att köpa något kosttillskott/proteinpulver och någon fatburner. Fler av mina vänner använder sig av olika såna produkter ovs. I alla fall min fråga lyder: Har du något tips på vilket märke/sort jag borde köpa? Och borde jag använda mig av ”såna” produkter alls med tanke på min låga ålder?

  P&K och tack för världens bästa träningsblogg! 😀

  Lovisa 2013-09-02 23:12:00
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa och tack snälla för din kommentar! 🙂 jag svarar på den i ett inlägg i veckan så håll utkik 🙂

   idawarg 2013-09-03 13:28:00
   Svara
 • ”Kalorier är alltid kalorier och vill du gå upp i vikt måste du äta mer energi än du gör av med. Kokos innehåller mycket energi och tillsammans med andra energirika livsmedel kan det hjälpa till vid viktuppgång. Sen kan säkert en liten andel kokosfett om dagen hjälpa dig till viktnedgång också, men det är viktigt att inte se till enskilda livsmedel, vi kommer inte gå ner i vikt av att vräka i oss kokosolja, utan det handlar mycket om övrig kost och även fysisk aktivitet utöver det!”

  Detta skrev Emma Barremyr som svar på min fråga ang. om kokosolja bidrar till viktnedgång eller inte. Blir inte klok på detta, alla säger olika. Rent teoretiskt (inget jag ska göra men i teorin), vad händer om jag äter upp en burk kokosolja? Går jag upp i vikt av det? För jag har läst att det inte tas upp av kroppen som fett…

  Angelica 2013-09-02 21:00:00
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica! jag förstår att det är frustrerande men det är helt omöjligt att svara på din fråga då det inte är så svart eller vitt. Jag håller med i det Emma svarat men sedan har har det inte bara med kalorier att göra utan även innehålletn i kosten och speciellt om man vill bli av med fett och behålla muskler.1-3msk kokosolja om dagen är bra på många sätt men att svepa en hel burk om dagen är inte att föredra. jag har inte forskat i hur kroppen tar upp kokosolja eller inte men att ha som regel att äta lagom av allt rekommenderar jag. Det finns inget som är så onyttigt så det aldrig går att äta men det finns heller inget som är så nyttigt så det går att äta oändligt av det. Ytterligare ett flummigt svar kanske men det är för att det finns inget rakt svar utan allt beror på vad du ätit, hur mycket du rör på dig, vad du tränar, vem du är osv. Hoppas du fick en liten klarhet i det hela 🙂

   idawarg 2013-09-03 14:02:00
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en jättebra och inspirerande blogg! Har en fråga som jag verkligen hoppas att du vill svara på!

  Jag börjar jobba kl. 7 på morgonen och brukar i vanliga fall gå en PW innan jobbet (kl 04.30-05.15) och sen köra styrka eller löpning efter jobbet. Men nu när det börjar bli höst så är det väldigt mörkt nu så tidigt på morgonen så jag undrar om det skulle funka lika bra att göra tvärtom. Så att jag gymmar på morgonen innan jobbet och går en PW efter jobbet? Eller är det inte bra att träna styrka så tidigt på morgonen innan frukost eller handlar det bara om ifall jag orkar eller inte?

  Felicia 2013-09-02 17:56:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt