Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NI GÖR MIG SÅ GLAD!

Jag får varje dag många fina kommentarer och mail från er och jag vill bara säga TACK från djupet av mitt hjärta. Det är väldigt ofta era ord gör min dag! <3

Förra veckan fick jag en kommentar som verkligen glädjer mig! Är så glad att kunna hjälpa till och det är precis det jag vill med min blogg!

”Hej Ida! Hoppas att du hade kul på pole-träningen! Ville bara tacka dig, för idag så sprang jag för första gången i mitt liv 5 km UTAN att få ont i anklarna. Det var SÅ himla skönt, tack vare ditt tips om hur man stärker anklarna och fötterna. Har gjort den övningen en gång om dagen i typ två veckor nu och det verkar ha hjälpt. Best run of my life! Så himla lycklig i flera timmar efteråt, äntligen kan jag börja löpträna på riktigt! Milen nästa! TACK för att du finns! KRAM <3”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Har för mig att jag har läst att du tidigare har haft problem med dina benhinnor?! Hur gjorde du för att bli av med det? Några övningar man kan göra för att stärka benet och slippa benhinneinflanation? 🙂

  Tack för en grym blogg!!

  Ida 2013-09-01 21:10:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   hej och tack snälla 🙂 <3 Ja jag har haft problem med dem. Stretchade ut vaderna varje dag + använde bra skor även i vardagen och vilade från hopp. Det hjälpte mig 🙂 Lycka till!

   idawarg 2013-09-02 10:17:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind