Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROSSFIT ÖVNINGAR

 Puh idag blev en riktigt härlig och aktiv söndag! Det är sådana söndagar som får mig att bli återhämtad från veckornas jobbmaraton!

Började dagen med 50 min svettig yoga. Passet jag körde imorse på YogoBe med Magnus var riktigt jobbigt. Rekommenderar verkligen det för er som har anmält er. (För er som inte har det kan ni gå in HÄR och ange koden idawarg när ni registrerar er så får ni 1 mån gratis!)

Efter det har jag promenerat runt hela Östermalm på lägenhetsvisningar. Så kul och hoppas verkligen på att hitta drömboendet inom kort!

När visningarna var klara så käkade jag 2 av mina proteinbollar och joggade iväg till gymmet för att träna. Blev inspirerad av alla bilder från loppet Tough Viking som jag sett på FaceBook och Instagram så därför bestämde jag mig för att köra ett riktigt jobbigt Crossfitpass. Någon av er läsare som deltagit i detta galna lopp idag?

Blev totalt 3 olika kombinationer/pass och 42 min intensiv träning och jag hade blodsmak i munnen efter. Här kommer en av kombinationerna och de andra 2 kommer i veckan…

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Vad e fjärilssitups? 🙂

  tess 2013-09-04 00:16:00
  Svara
 • Hej Ida, läser din blogg varje dag. Väldigt inspirerande. Försökte googla lite på bålrotationer med vikt, hur man gör den övningen, men hittar inget bra. Skulle du kunna beskriva? 🙂 Tack på förhand! / Michelle

  Michelle Baniassadi 2013-09-02 20:59:00
  Svara
  • Svar på Michelle Baniassadis kommentar.

   hej och tack snälla 🙂 Här har du e bild på bålrotation med vikt –> http://www.dintraning.se/ovningsbild.php?bild=Vikskivor-Sittande-rot-2.jpg.png

   idawarg 2013-09-03 13:19:00
   Svara
 • Hur gör man fjärilssitups? Låter intressant 🙂

  Lina 2013-09-02 13:55:00
  Svara
 • Vad är fjärilssitups? Hur gör man dem? 🙂

  Inspirerande blogg!!!

  Amanda 2013-09-02 08:04:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack 🙂 Du har armarna raka över huvudet och flätade händer, fotsulorna ihop och släpper ut knäna (som i en stretch). Gå sedan hela vägen upp i situpen. Lycka till!

   idawarg 2013-09-02 09:57:00
   Svara
 • Vad tycker du att man ska tänka på i valet av pt? Vilka fördelar har man med pt anser du? Hittat en som erbjuder 4pt timmar, kost och träningsupplägg samt coaching för 5500. Det är alla pengar jag lyckaded spara i sommar, är student med familj som inte har pengar alls. Tack gör tipsen på crossfitpass 🙂

  Johanna 2013-09-02 07:34:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Att PT:n har en bra utbildning och/eller mycket erfarenhet av träning själv. Att ha en engagerad PT är så viktigt och enligt mig finns det alldeles för många som står och kollar på annat eler sig själva och är ofokuserade när deras klient tränar. Full fokus ska vara på klienten. kanske du kan smyg kolla på din PT när den tränar någon annan? 🙂 Men att välja en PT som ser ut eller har erfarenhet av samma mål som du själv har är grymt. Att investera i en PT är det bästa man kan göra och alla borde ha en. jag själv vill ha en PT som pushar mig och kommer nog investera i en framöver. man får ut så mycket mer av träningen och PT:n kan passa, hjälpa till och hålla koll på teknik så man inte skadar sig. Även fast man vet själv så är det alltid bra att ha någon utomstående som säger det. Lycka till och berätta gärna hur det gick sedan 🙂

   idawarg 2013-09-02 10:06:00
   Svara
 • Hej om man registrerar sig på yogobe måste man börja betala då när månaden tar slut? Tack all insperation!!

  Josefine 2013-09-01 20:23:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine,
   Nej det måste man inte.
   När din gratistid är över får du besked när du loggar in att du inte längre har tillgång till hela filmbiblioteket. För att få tillgång till dem igen fattar du på egen hand ett aktivt val att skapa en prenumeration på Min Sida. Enkelt, smidigt och 100 % på dina villkor!
   Namasté!

   Yogobe 2013-09-02 01:23:00
   Svara
 • Jag måste fråga dig. Sedan jag börjat med PT och verkligen börjat träna och tycker det är SJUKT kul så har jag varit sjuk, och om jag vilat och börjat träna igen så har jag fortfarande blivit sjuk och fått ex ont i halsen. Vad ska jag göra? Får panik. älskar träningen och är så glad nu när jag har en jättebra PT. Varför gör kroppen så? kommer det gå över? Så himla tacksam för svar 🙁

  cajsa 2013-09-01 20:10:00
  Svara
  • Svar på cajsas kommentar.

   jag förstår. Efter man har tränat så är man extra mottaglig för sjukdomar. Se till att tvätta händerna noga efter att ha varit på gymmet och se till att äta ordentligt. Får du i dig tillräckligt med näring nu när du börjat köra hårdare träning? Kroppen måste få det för att återhämta sig. Var noga med att sova, äta och dricka ordentligt! Det kommer din kropp behöva. Sedan så är det sjukdomstider just nu och många av mina klienter har samma problem så vi har inte ens hunnit dra igång med träningen efter semestern. Krya på dig 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-09-02 10:09:00
   Svara
 • Hej! Vad säger du om denna produkt från Naturdiet ”LSHP shake Strawberry Intense”, sägs vara en shake med mindre socker än övriga av deras shake,innehåller sötningsmedel och mjölkprotein, brukar ta som mellanmål,är det en bra produkt enligt dig? Mvh Caroline

  caroline 2013-09-01 20:06:00
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Nu ser jag inte vad hela innehåller men de flesta shakes brukar innehålla massa konstigt. Jag säger som så att den är bättre än mycket men sämre än ren mat. Så en rawfoodbar eller hemlagad ren mat är alltid bättre 🙂

   idawarg 2013-09-02 10:14:00
   Svara
 • En otroligt bra och inspererande blogg på många sätt! Din syn på kost & träning är helt underbar! Dina tips är ovärderliga! Dina gluten/laktostips är grym! Tack!

  Pia 2013-09-01 19:30:00 http://cabaip.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag läser din blogg minst 10 gånger om dagen bara för att vara säker på stt jag inte missar något, du är så inspärrande för alla kan jag tänka mig. Speciellt för mig. Jag har ett problem hur mycket jag än tränar eller hur lite så svettas jag inte och hörde att det hindrar än att gå ner i vikt hur kan jag göra för vill verkligen tappa ett par 20 kg har tyvärr fetma. Tack så mycket för ditt svar på förhand.

  Anonym 2013-09-01 19:07:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! haha vad härligt att höra 🙂 <3 Det stämmer inte! jag svettas heller inte tokmycket och vi alla är olika där. men kan hålla med om att det är skönt och svettas och då skulle jag verkligen rekommendera dig att testa bikramyoga. Svettas du inte då så är det något konstigt 🙂

   idawarg 2013-09-02 10:16:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt