Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN PERFEKT FREDAG

Nu ska jag berätta för er hur en helt perfekt fredagkväll ser ut för mig. 

Går direkt efter jobbet och hämtar ett paket från på posten med helt nya PUMA kläder. Byter om till nya kläderna och går till gymmet och kör ett tungt benpass som avslutas med tabata intervaller på löpbandet. Möter upp min kusin för att prata om livet och käka Thaimat på en uteservering i några timmar. Går sedan hem och umgås med min pojkvän och somnar om ett barn innan 00.00. TACK livet för den fina fredagen!

Hur ser er perfekta fredagkväll ut?

1. Lycklig efter att ha avslutat 16 tabata intervaller. // 2. Kusin Vicky som är på besök i Sthlm på Zumbautbildning. // 3. Jag och min älskade Thaimat.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej och tack snälla! Vill du bygga mer muskler så tycker jag abolut att du ska dra ner på konditionsträningen och träna styrka istället. Vill du ändå fortsätta köra kondition så kör istället korta snabba intervaller. Det är också uppbyggande träning. Lycka till! 🙂

  idawarg 2013-09-02 10:30:00
  Svara
 • Fredagsträningen är nog den bästa på hela veckan! Man startar helgen med världens bästa humör!!

  Alice 2013-08-31 21:01:00
  Svara
 • Hej! På vilket ställe äter du thaimat? puss & kram

  louise 2013-08-31 20:45:00
  Svara
 • hej ida!
  jag är en 15:årig tjej som precis börjat nian och ska välja till gymnasium detta året, jag brinner för det som du håller på med- personlig tränare, men skulle jätte gärna vilja bli en kostrådsgivare också, men jag vet inte riktigt vilken inriktning och linje jag ska söka för att det ska bli rätt och för att jag ska lyckas med det som jag vill göra i livet. vilken inriktning valde du och hur gjorde du med gymnasieval och sånt. skulle verkligen uppskatta om jag fick svar på denna frågan, för jag är så himla osäker och mina föreldrar vet inte heller vart man ska söka och sånt, och om du har andra tips så vill jag gärna ta del av dom.
  du lever mitt dröm liv!
  jätte tacksam för svar! 🙂
  du är bäst!

  titti 2013-08-31 15:02:00
  Svara
  • Svar på tittis kommentar.

   Hej och tack fina du för din kommentar 🙂 Du behöver inte ha så bråttom. jag gick estetisk dans på gymnasiet och utbildade mig till dansare på Baletteakademien i 3 år efter gymnasiet. Under mina tränande år skaffade jag mig erfarenhet och efter balettakademien så utbildade jag mig till Personlig Tränare på PT-School i Stockolm. En grym utbildning. Så mitt råd till dig är att välja en bred linje på gymnasiet för att sedan plugga till PT och kostrådgivare efter. Träna själv, boka pass med PT, läs bloggar och studier på nätet så kommer du vara väl förberedd för att gå en PT utbildning efter gymansiet 🙂 Angående utbildningar så finns det endel att välja på och i Sverige så rekommenderar jag varmt den jag gick Personal Training School. hade jag inte gått den hade jag velat åka utomlands och pluggat 🙂 Lycka till Kram Ida

   idawarg 2013-08-31 18:28:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt