Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD ÄR TILLÅTET ATT DRICKA UNDER FASTAN?

Svar på kommentar

Hej! jättekul blogg du har med massa bra tips o trix 🙂
jag har själv provat 5:2 och kör nu något slags 8:16. 5:2 va bra, men jag tränar en del och kände att det blev lite tufft, sen är det trist att inte kunna äta middag med killen på kvällen, så jag tycker 8:16 passar bättre. Men du verkar bättre påläst än mig, om man vill åt HÄLSOEFFEKTERNA så kommer väl dom av att man fastar? om man då som du dricker olika drinkar o så – försvinner inte dom då? är nyfiken för jag skulle själv kunna tänka mig att börja morgonen med alger/spirulina/frukt-drink. men har trott att lite av effekten uteblir.
ser fram emot dina resultat!

SVAR: Hej och tack snälla! 🙂 Nej jag tror som du att Periodisk fasta är enklare och passar bättre för personer som tränar mer. Angående drinkarna jag dricker under min fasta så får de inte innehålla kolhydrater eller fett (Högst 2 gram) så alger/spirulina/frukt-drinkar går bort. Det som jag får ta utan att förstöra fastan och hälsoeffekterna är rent proteinpulver blandat med vatten och en citrondrink blandat med aminosyror.

Fastadrink: 75ml färskpressad citron + pytte kokosvatten + vatten + L-alanin + L-Glutamin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej!
  Jag är nyfiken på vad det är för skillnad enligt dig på ”rent proteinpulver” och ”aminosyror”.

  Katarina 2013-09-05 09:49:00
  Svara
 • Vilken diet är bäst om man som jag vill gå ner 20kg, 5:2 eller 16:8? 🙂
  Vore jätte tacksam för svar! Keep up the good work!

  Nicco 2013-08-28 19:45:00
  Svara
  • Svar på Niccos kommentar.

   Jag anset inte att varken 5:2 eller 16:8 är en diet som man går ner i vikt av bara så där. Äter du inte bra mat under de daga/timmar du ska äta så kommer du inte gå ner i vikt bara för att du fastar. Det som gör att du går ner i vikt är att du väljer att äta bra mat och fastan kan vara en liten hjälp på vägen. Jag är inte mycket för 5:2 dieten utan tycker att man i så fall ska testa 16:8 eller 15:9 som jag kör.

   idawarg 2013-08-28 21:36:00
   Svara
 • grymt kul att läsa din blogg Ida! nya stället blev bra 🙂 Jag håller på med en sida om aminosyror och skulle älska om du som är så kunnig ville ge lite feedback på vad du vill läsa om 🙂 sidan är www.alltomaminosyror.se kolla gärna in 🙂
  Kör hårt!
  mvh
  Niklas

  Niklas 2013-08-28 01:22:00
  Svara
 • Hej! Jag är lite sugen på att testa periodisk fasta, men jag är en sån person som tycker om att gå eller springa en sväng på morgonen innan dagens aktiviteter påbörjas. Blir det svårt med pf då eller fungerar det om jag intar aminosyror (BCAA) innan passet som vanligt och sen typ varannan timme (?) under förmiddagen fram tills dess att fastan bryts? Mycket tacksam för svar 🙂

  Elise 2013-08-27 18:12:00
  Svara
  • Svar på Elises kommentar.

   Jag förstår och imorse körde jag 20 min yoga och det gick fint. Du kan ju alltid ta en proteinshake med vatten efter om du blir hungrig eller dina BCAA och aminosyror. Lycka till

   idawarg 2013-08-27 22:05:00
   Svara
 • Hej Ida!
  Vad är bättre turkisk yoghurt eller naturell yoghurt? Har hört att grekisk yoghurt är bäst, men det är för suuurt! 😀

  Habiba 2013-08-27 18:04:00
  Svara
 • Jag undrar en grej. Det är mycket snack om att fabrikat mat är väldigt ohälsosamt. Men jag som älskar husmanskost och kan typ inte leva utan det, är det inte då mycket bättre om jag gör t.ex. min egen brunsås och hemmagjorda köttbullar med kokt potatis? och såklart grönsaker till

  Vi 2013-08-27 17:13:00
  Svara
  • Svar på Vis kommentar.

   Hemmalagat från grunden med bra råvaraor är alltid bäst! och även godast 🙂

   idawarg 2013-08-27 22:06:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Okey vad bra! då gör jag den maten på helgerna då och får kolla recept på nätet :p, har diskuterat det mycket med folk man känner och de flesta säger hela tiden att man ska akta sig för sånt. och det var därför jag frågade dig. tycker du brukar ha jätte bra svar till det flesta inom mat och hälsa.

    Vi 2013-08-28 12:43:00
    Svara
 • Har du testat bars från blackberry.tictail.com ? kan du rekomendera några isåfall 🙂

  meja 2013-08-27 17:12:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind