Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERIODISK FASTA – DAG 1

Igår började jag köra min periodiska fasta, då jag ska försöka hålla mig att äta mellan 12-21 varje dag och fasta resten. Dock så har jag sen träning på måndagar (slutar 21) och jag kommer alltid, hur sent jag än tränar att vilja äta efter för annars kommer jag inte kunna sova, så igår blev det sista målet vid 21.30.

Så kändes dag 1: Jag som är ett matvrak och framförallt en frukostmänniska trodde det skulle gå käpprätt åt h****** igår, men jag måste faktiskt säga att det gick hyffsat lätt. När jag vaknade så var jag hungrig men jag har mina olika drinkar mm. som gör att jag klarar av hela förmiddagen fram till lunch. Kommer berätta mer om mina knep senare idag då jag tänker dela med mig av min matdagbok för hela dagen.

 Var inte alls hungrig under förmiddagen utan bara lite segare i hjärnan än vanligt. Sedan kan jag säga som så att lunchen har aldrig förr smakat så gott 🙂 Tränade även igår och kroppen hade lika mycket ork som vanligt.

Jobbighetsgrad fasta dag 1: 1 av 5

English: Yesterday I started my intermittent fasting. I will eat between 12-9 and fast the remaining hours. My firts day went better than expected. Later today I will tell you how My food schedule looked like during the day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Kan man träna under fastan eller måste man vänta tills man kan äta? För jag brukar mest träna på morgonen

  Amanda 2013-08-30 08:55:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej i tonåren och jag funderar på att bulka (och deffa i vår då), jag bara undrar om det är nåt du rekomenderar, tror du man kan klara av det fast man går i skola och har skolmat osv? Och i såfall, finns det någon särsklid info sida du tycker är bra och kan rekomendera till någon som aldrig bulkat förut? 🙂
  ville bara tillägga att jag tycker din blogg är jätte bra och du är en grym inspo! Tacksam för svar, kram på dig Ida

  Maja 2013-08-28 22:06:00
  Svara
 • Hej! Du som bloggare med så många läsare bär ett stort ansvar för människors val. Jag vet att det är många unga och tjejer som läser din blogg och förstå mig att jag tycker det är rent äckligt att uppmuntra dina läsare till fasta…

  Kristin 2013-08-28 16:08:00
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Jag har en hälso och träningsblogg och just nu testar jag periodisk fasta och därför skriver jag om det. Jag har inte rekommenderat den till någon då jag själv inte vet om jag tycker den är bra. Jag skriver bara om den och vad den innebär.

   idawarg 2013-08-28 21:37:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Bara påpekar att du är en förebild och många trogna följare tar till sig och gör och äter troligtvis rakt av dig. Hur hälsosamt kan det vara för en ung människa att få uppfattning av att fasta är ok??

    Kristin 2013-08-28 23:13:00
    Svara
 • Du som hälsobloggare bär ett stort ansvar människors val i livet. Jag vet att det är många unga och tjejer som läser din blogg och jag hoppas att du förstår att min åsikt är att det är rent äckligt att du uppmuntrar till att fasta.

  Kristin 2013-08-28 16:04:00
  Svara
 • Jag har kört 1 fastedag per vecka i 22 veckor nu, och äntligen kommit förbi min seeeega viktplatå… och väger nu under 60kg för första gången på många år! Min fastedag kör jag enligt principerna som presenteras i 5:2-dieten som är så trendig nu, alltså 500-600kcal. I min fantastiska frukostblogg ligger fastefrukostarna under kategorin ”Fasta” för de som är nyfikna:) Och alla mina andra frukostar är både fantastiska, färgglada och matglada. Kanske nåt för dig? http://www.frukosterar.blogg.se

  Cecilia 2013-08-28 16:00:00
  Svara
 • Hej! jättekul blogg du har med massa bra tips o trix 🙂
  jag har själv provat 5:2 och kör nu något slags 8:16. 5:2 va bra, men jag tränar en del och kände att det blev lite tufft, sen är det trist att inte kunna äta middag med killen på kvällen, så jag tycker 8:16 passar bättre. Men du verkar bättre påläst än mig, om man vill åt HÄLSOEFFEKTERNA så kommer väl dom av att man fastar? om man då som du dricker olika drinkar o så – försvinner inte dom då? är nyfiken för jag skulle själv kunna tänka mig att börja morgonen med alger/spirulina/frukt-drink. men har trott att lite av effekten uteblir.
  ser fram emot dina resultat!

  Johanna 2013-08-27 15:51:00
  Svara
 • Skulle de vara några problem om man skjuter tiderna mellan 11.30 – 20:30 ist? eller är de just mellan 12-21 de funkar bäst? 🙂

  Evelina 2013-08-27 15:17:00
  Svara
 • Vilken underbar lunch-bild! Var kan man få avnjuta detta goda? 🙂 Kram och tack för fantastisk blogg!

  Sandra 2013-08-27 10:07:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind