Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS UTMANING – MORGON YOGA

Tjohooo mina vänner! Måndag måndag måndag, våran favoritdag! 🙂 Ny veckas utmaning kommer här och jag måst erkänna att jag valt den lite utefter mina egna behov. Jag tycker det är så skönt att börja dagen med rörelse för att komma igång och efter förra veckans stress så är jag så stel i hela kroppen. Vad passar inte bättre då än att ha en yoga/stretch utmaning?

Jag utmanar er att varje morgon innan jobb/skola köra minst 20 min yoga eller stretch. Jag själv kommer använda mig av tjänsten YogoBe som är grym! Där finns det olika långa pass som det bara är att trycka på play och köra efter. Vill ni testa så får ni 1 månad gratis om ni skriver i koden idawarg vid registrering HÄR.

English: Good Morning My Friends! Now it´s time for a new Challenge and this time it´s gonna be a flixible one 🙂 I Challenge you to do 20 min of Yoga/stretch every morning before work/school this week. 

WHO WANTS TO JOIN?!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=15091 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (@idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! Nu morgonyogar vi vänner! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Tusen tack för koden för en gratis månad! Nu blir det yoga varje morgon här hemma! 🙂

  Alexa 2013-09-09 17:30:00
  Svara
 • Underbar utmaning! Klart man e på! 🙂 prilladonna.com

  Camilla Donner Hurtig 2013-08-26 23:36:00
  Svara
 • Jag är självklart med, älskar yoga! 😀 fitnessnilla.devote.se

  Nilla 2013-08-26 19:27:00
  Svara
 • Grym utmaning, behöver verkligen det här! Lets yoga! www.youwantit.blogg.se är med!

  Hanna 2013-08-26 18:27:00
  Svara
 • Jag vill vara med igen 🙂 beatriiice.wordpress.com 🙂

  Beatrice 2013-08-26 12:24:00 http://beatriiice.wordpress.com/
  Svara
 • Ja, precis den utmaningen jag ville ha! Jag är på!

  http://ehmsii.blogg.se/2013/august/26-augusti.html

  Emma 2013-08-26 11:37:00
  Svara
 • Har du tips på hur man blir starkare i biceps etc? Såg på instagram att du tar 30kg o min ökning går så löjligt långsamt, eller den har typ stoppat..jag får bara inte kontakt med biceps och orkar inte mer än 7-8kg om jag veeeeeeerkligen tar i… jag är förresten på din utmaning 🙂

  Johann a 2013-08-26 10:16:00
  Svara
  • Svar på Johann as kommentar.

   Det gäller att isolera biceps. Håll still armbågarna och rör bara underarmarna upp och ner. Sedan så måste jag erkänna att bilden på insta är en skämtbild. Oss emellan 🙂 Som max har jag tagit runt 13 kg i enarms curl. Jag lyfter inte så tungt utan satsar mer på uthållighet i min egen träning. Men som sagt för att hitta kontakten lås armbågarna intill kroppen. Berätta gärna hur det kändes när du testat…

   idawarg 2013-08-26 10:29:00
   Svara
 • Jag är definitivt på! 😀

  Vickan 2013-08-26 10:09:00
  Svara
 • Vi är självklart med! 😀

  petrick 2013-08-26 09:06:00
  Svara
 • Jag är med 😀

  Olivia - TheWayToSuccess.blogg 2013-08-26 08:37:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt