Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA ÄR NI?

Happy Friday Friends! Nyfiken som jag är så är det bästa jag vet när ni berättar om er själva! 🙂 Så mina kära läsare, vilka är ni? Hur mår ni idag? Vilket är erat favoritmål under dagen? Vilken är er favoritstyrkeövning och har ni träningsvärk någonstans idag?

Jag börjar… Jag heter Ida, är 26 år och mår fantastiskt idag! Hur kan man inte göra det när det är fredag? 🙂 Mitt favoritmål under dagen är alla gånger frukosten och då sitter jag gärna länge med nyhetsmorgon i bakgrunden, datorn i knät och äter min älskade gröt. Min favoritstyrkeövning är utfall och idag har jag träningsvärk i rumpa, baksida lår, mage, triceps och axlar. UNDERBART!

Så berätta, vilka är ni? 🙂

English: Happy Friday Friends! Curios as I am, I love when you tell me who you are?! So tell me, who are you? How are you today? Which is off favorite meal during the day? What is your favorite strength exercise and do you have muscle soreness somewhere today?

I’ll start … My name is Ida, and I´m 26 years old and feel fantastic today! How can you not do it when it’s Friday? 🙂 My favorite meal of the day is breakfast and My favorite strength exercises are lunges. Today I have muscle soresness in my butt, hamstrings, abs, triceps and shoulders. WONDERFUL!

So tell me, who are you? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer
 • Jag heter Madeleine och är nybliven 30-åring:-/
  Jag bor i La Coruña i norra Spanien med min sambo och arbetar som marknadsansvarig på ett snickeri som tillverkar all butiksinredning till ZARA butikerna världen över. Vi tillverkar även möbler till hotell.

  För ca 1 ½ år sedan slet jag av inre ledband i knäet när jag åkte skidor i Schweiz. Med en grym läkare här i Spanien och en personlig tränare på gymmet som jag har gått hos 3 dgr i veckan under 9 månader är jag helt återställd. Nu löptränar jag och kör ”gym” hemma med TRX band och hantlar. Älskar alla övningar
  med TRX band. Mitt mål med träningen är att få fastare lår och rumpa, samt en musklig mage.

  Tack vare din blogg blir jag otroligt peppad. Har jag en låg dag, hoppar jag in på din blogg och en kvart senare är
  jag ute och springer. Genom din blogg har jag också blivit mer medveten om vad jag stoppar i mig. Nu blir det mycket ekologiskt. Frukosten är mitt favoritmål då jag gärna äter havregrynsgröt med kanel och en grön smoothie.

  För en vecka sedan skapade jag en blogg för att dels marknadsföra Galicien, det område som jag bor i här i Spanien som inte är så känt och jag gör också inlägg om mitt liv. Kika gärna in på den: www.mylifeingalicia.blogg.se

  Sluta aldrig blogga Ida, du är grym och inspirerar så många till ett mer hälsosamt liv.

  Kramar
  Madeleine

  Madeleine 2013-08-21 11:57:00
  Svara
 • Moa heter jag och är 23 år gammal. Jag är oftast glad, så även idag:) Jag vill säga att frukosten är mitt favoritmål men just nu så intas den oftast på jobbet och då blir det inte lika fancy som en frukost kan vara. Därför får jag säga att eftermiddagsmellisen är den bästa just nu. Där har man det lite lugnt med lite gott där man laddar batterierna efter jobbet inför eftermiddagarnas träning och diverse andra grejer.
  Jag har inte någon direkt favoritstyrkeövning men är barnsligt förtjust i Kettlebells så någon av dessa får jag väl lov att säga. Just nu är det i alla fall inte tåhäv då jag spenderat flertalet veckor med just detta för att försöka få bukt med en hälsena som spökar:( Att hälsenan har strejkat från att samarbeta och jag därför inte har kunnat träna de träningsformer jag gillar bäst har motivationen försvunnit ganska dramatiskt så just nu är det ingen träningsvärk alls. Men imorgon har jag en tid inbokad för lite check och för att få hjälp att bättra på mig. Hoppas att detta hjälper till så att jag kan dra igång lite igen och förhoppningsvis hitta den där trytande motivationen som gör att passen blir allt kämpigare och mer och mer sällsynta

  Moa 2013-08-20 15:41:00
  Svara
 • Jag heter Beatrice och är 20 år, jag hittade din blogg nu i veckan när jag sökte efter träningstips 🙂 Jag driver en blogg på wordpress(beatriiice.wordpress.com) men har inte bloggat på ett tag 😛
  jag bloggar mest om musik, kläder och lite random saker(alltså lite gott och blandat :))

  Jag älskar lunchen(fast för mig blir de frukost) de blir min första måltid för dagen för jag jobbar nätter. Idag har jag faktiskt träningsvärk i låren för jag sprang i trappor igår, jag har ingen favorit övning eller så för det är lite av en love hate relation, jag vet att de kommer att kännas dagen efter och de är sjukt nice, men hatar de för jag kommer att ha ont. .
  Idag mår jag ganska ok, lite förkyld men det är inget man ska klaga över 🙂 Anyways det ska bli kul att följa din blogg:)

  Beatrice 2013-08-19 11:03:00
  Svara
 • Jag heter Jonna, är 16 år och mår väl lite sisådär för tillfället. Min pojkvän flyttade till en annan stad idag, vilket känns lite tungt. Men är otroligt glad för hans skull, då han kommit in på ett gymnasium där. Själv så kom jag in på ett idrottsgymnasium i Karlskoga. Det ska bli riktigt roligt och jag är supertaggad! Jag ska gå en samlinje med inriktning motion/hälsa. Det blir nog bra, när man kommit in i det hela. Men nervöst är det. I övrigt mår jag bra!

  Mitt favoritmål på dagen är nog lunchen. (Blir ju inte sämre av det att vi kommer få riktig restaurangmat, med valmöjligheter, på gymnasiet). Min favoritstyrkeövning.. ja, den kan jag inte riktigt svara på. Skulle nog vilja säga någon övning som stärker ryggen, då jag har skolios och har varit väldigt svag i just ryggen. Men det är på bättringsvägen nu! För tillfället har jag träningsvärk i rumpa och baksida lår.

  Jonna 2013-08-18 22:19:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag heter Elin, är 21 år och bor i Göteborg. Jag driver bloggen Träning and other stories som finns på hemsidan elinth.myshowroom.se som är med och utmanar mina läsare i dina utmaningar varje vecka 😀
  Jag mår superbra, jag har börjat med ett nytt kost- och träningsschema som jag hoppas ska hjälpa mig med framgången och vägen till drömkroppen (som man kan följa på bloggen)
  Mitt favoritmål är frukost, och precis som du vill jag kunna avnjuta den i soffan, framför tvn och början på ett blogginlägg.
  Min favoritövning är bicepscurl då det är den första övningen jag gjorde när jag fick se mina muskler jobba ordentligt! Det var en sån häftig känsla! Idag har jag träningsvärk i biceps och triceps och längtar så till morgondagens träningspass!

  Jag läser din blogg varje dag, flera gånger om dagen då jag följer den på Blogkeen, och du är en grym inspiration med dina träningsvideos och poledance (vill också prova!). Du har även grymma utmaningar som verkligen utmanar kroppen! Kör på i samma race, du gör ett grymt bra jobb!

  Elin 2013-08-18 22:03:00
  Svara
 • Jag heter Mathilda och jag är 14 år. Jag mår helt okej idag, hahah! 🙂 Jag har träningsvärk framför allt i biceps efter några dagar med dubbla simpass och en del fysträning. Jag är simmare, men gillar även att springa (vilket är ganska ovanligt för simmare, har jag hört) och att styrketräna. Jag simtränar cirka fem gånger i veckan. Min favoritstyrkeövning är armhävningar, men jag tränar nog hellre kondition än styrka.

  Mitt favoritmål på dagen är middagen. Oftast har jag träning direkt innan jag äter middag och det blir därför väldigt mycket mat som jag stoppar i mig, minst dubbla portioner. Efter cirka två timmar är jag dock hungrig igen, så det blir rätt mycket kvällsfika också haha, klarar inte av att sova hungrig! Eftersom att jag fortfarande växer och tränar ganska mycket så äter jag gärna och mycket god mat. 🙂

  Mathilda 2013-08-17 13:12:00
  Svara
 • Heej Ida! Heter Emma, är 25 år och bor i Australien sedan två år tillbaka. Mår jättebra i Favoritmålet är nog lunch..eller mellanmål! Mår jättebra, fick igår reda på att jag fått ett jobb som jag verkligen ville ha som har med smink och skönhet att göra. Så peppad! Älskar hälsa o träning och utbildar mig till pt just nu också. Marklyft och benpress är nog min favoritövning. Har faktiskt ingen träningsvärk idag men kommer definitivt ha det imorgon efter mitt rum/ben pass idag! Kram till dig Ida, din blogg är grym!!

  emma 2013-08-17 12:23:00
  Svara
 • Jag är en tjej som älskar frukost, tränar mycket och älskar allt med träning och kost! Har haft en riktig slappe vecka eftersom att det är sista sommarlovsveckan så jag har legat i sängen nästan hela veckan och bara njutit. Men nu är jag iallafall taggad på en riktig partyhelg och sedan blir det träning och skola för hela slanten! Kan medge att jag faktiskt är riktigt taggad. Har grov träningsvärk i ryggen och baksida lår sen boxningen och det är så skönt att ha kommit igång igen efter sommaren.

  Fruktsallad 2013-08-17 00:44:00
  Svara
 • Hej, jag heter Hanna.
  Jag är 16 år och bor i Stockholm.

  Jag älskar träning och hälsa och blir så himla inspirerad att läsa träningsbloggar som dina och många andra.
  jag har blivit lite av en hälsonörd på senaste tiden och jag bara älskar det!
  Bara älskar din blogg, fortsätt som du gör 😀

  www.healthyhanypany.blogg.se

  Hanna 2013-08-16 23:40:00
  Svara
 • Mitt namn är sofie, jag är 19 år och mår toppen! 🙂 Jag älskar att laga hälsosam mat, jag har precis skaffat en blogg om just matlagning, så där kan man kika in för bla frukostinsperation, och just frukost är mitt favorit mål om dagen och jag älskar att träna gympa! Träningsvärken sitter i övre delen av ruggen efter bodycombat 8) halsokrubb.blogg.se

  Sofie 2013-08-16 23:27:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Nathalie och jag studerar i världens näst fetaste land: Skottland. Jag mår bra idag men är ganska trött efter en intensiv jobbvecka. Idag fick jag dock löneförhöjning och på måndag åker jag till Sverige en vecka så jag känner mig taggad. Har precis startat helgen med ett tufft Bootcamp pass så jag är ganska mör. Mitt favoritmål är garanterat frukosten. God havregrynsgröt med hemmagjort (sötat med lite agave) äppelmos och en stor kopp kaffe!
  Har inte varit på gymmet ett tag, det hela gick lite över styr ett tag så det är ganska ångestladdat att åka dit. Just nu kör jag löpning, sportcyckling och bootcamps samt lite bikram yoga. När jag gick på gym var favoritövningen benpress.
  Endast lite träningsvärk i magen idag men annat kommer det att vara när jag vaknar imorgon!
  Kram

  Nathalie 2013-08-16 22:37:00
  Svara
 • Hej jag heter Amanda och är 17 år gammal. Idag mår jag bra för har precis kommit hem från en avkopplande resa på Gotland. Mitt favoritmål är helt klart frukosten för det är så gott och mysigt. Det roligaste att träna tycker jag är mage då den lätt blir vältränad och mår bra! idag har jag träningsvärk efter gårdagens löprunda som jag tog i regnet runt Gotlands landsbygd. Livet är så bra! Kram på dig
  http://amandamolander.blogg.se

  Amanda Molander 2013-08-16 21:33:00
  Svara
 • Jag heter Cassandra, är 17 år gammal och idag mår jag då himla bra idag! Mitt favoritmål under dagen är definitivt frukost. Att ta det lugnt framför tv:n med en god frukost på morgonen är oslagbart. Min favoritstyrkeövning måste nog vara marklyft, då helst med lite lägre vikt och många repetioner och mycket puls. Underbart! Idag har jag ingen träningvärk men det känns i benen efter ett träningspass ute i skogen idag. Kul att du är intresserad faktiskt, kram! 🙂

  Cassandra 2013-08-16 21:26:00
  Svara
 • Hejsan! Jag heter Emmelie och är 26 år gammal, idag mår ja superbra och är jättaglad! =D mitt favoritmål under dagen får nog vara lunch på jobbet för den längtar man så mycket till! 🙂 Måste säga att det roligaste jag vet är att träna triceps och bröst, de ligger på delad förstaplats! och idag har jag inte träningsvärk någonstans, men hoppas ha det i morgon för mosade sönder ben/rumpa idag på gymmet! =D wihoo

  Emmelie 2013-08-16 20:25:00
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag heter Nike (uttalas precis som det är skrivet och inte som ”Najk/Najkie” :>>) och jag är 21, fyller 22 i oktober. Mitt favoritmål på dagen är helt klart frukost. Jag äter gärna också gröt/kraftgröt med mycket bär.
  Idag mår jag alldeles fantastiskt fast jag är hungrig och väntar på middagen som snart nalkas. Jag håller på att plugga till biolog för att mitt hjärta slår för det vilda djurlivet och naturen. Jag har väl även ett mål att komma i fitnessform så jag och min pojkvän plus 2 till tränar oftast 6 dagar/v.
  Har ingen given favorit, men har tre stycken som krigar om den platsen och det är pull-ups, squats med fri stång och vikter samt en ryggövning som jag inte vet vad den kallas, men är en form av stående rodd med fri viktstång och vikter i den ände som man lyfter upp.
  Jag har fortf träningsvärk i benen efter måndagens mördarpass!

  Din blogg är verkligen jättebra, keep up the good work!

  Nike 2013-08-16 20:14:00
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Tove, är 23 år och bor egentligen i Oslo, men är hemma i Sverige på semester just nu. Har bara kört två pass/vecka på semestern, och idag blev det ett sjukt tungt benpass. Tycker att lunch är dagens bästa mål, omelett på kvarg+ägg+kalkon blir det som oftast. Jag älskar marklyft, känner mig stark som Pippi Långstrump. Imorgon kommer jag ha ”kan inte sitta och kissa”-träningsvärk!

  Tove 2013-08-16 19:36:00
  Svara
 • Hej 🙂 Jag heter Ellinor och är 17 år om en vecka. Mitt favoritmål på dagen är frukost och då gärna blåbärsgröt som toppas med keso och färska blåbär! Jag har tyvärr överansträngt min rygg och har inte kunnat träna på flera veckor. Men nu har jag fått ett träningsprogram av en naprapat och med hjälp av den och mer stretch än förut så tror jag att min rygg kan bli bra igen! Har tränat mkt styrka som slitit på min rygg + att jag har stretchat alldeles för lite… Skulle vara kul om du vill ge exempel på bra yogaövningar/stretchövningar för ryggen 🙂
  Tack på förhand! Ps. din blogg är jättebra!

  Ellinor 2013-08-16 19:12:00
  Svara
 • Tjena bruden! Heter Annie och är nyss 18 fyllda. Älskar allt som har med träning att göra. Tränade intensivt tidigare, men vart tvungen att sluta då jag kom i obalans med mat och träning. Så jag har fått lära mig en läxa och tänker komma tillbaka så snabbt som möjligt och din blogg är en fantastisk inspiration! Jag rider även och har gjort sen jag var 8, vilket jag älskar över hela mitt hjärta.
  Jag har en blogg, inget jättestort, men lagom för mig. Tycker om att liksom fixa och trixa lite med den, lägga upp inlägg och använda sig av fina bilder, vilket jag tycker är viktigast i en blogg! Skriver om mitt liv, nyttiga recept som jag provar på osv! (annienilsdotter.devote.se)

  Tack för en fantastisk snygg och inspirerande blogg! Kramar Annie! 🙂

  Annienisldotter.devote.se 2013-08-16 18:30:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Jessica, nyss fyllt vuxen (40) och har idag bestämt mig för att börja plugga igen och säga upp mig från mitt stressiga skrivbords/sälj/kundservice jobb då det gör att jag har värk och krampande muskler i armar/rygg/nacke – inte så himla najs känsla. Nya tag & inspiration till träning behövs och lite tips på ”bygga upp trasig kontorskropp” skulle bara himla trevlig!

  Jessica Nejström 2013-08-16 16:47:00
  Svara
 • Tjo! Jag heter Jennie och är 26 år. Bor (men ej uppvuxen i) i Linköping, sysselsätter mig med hjärtultraljud jobbtid. Älskar träning och fokuserar mest på löpning men man hittar mig även i gymmet ett par gånger i veckan. Min favorit”övning” är backintervaller, men även rodd och plankan är favoriter! Jag laddar inför en löparresa till Alperna med avresa imorgon så jag har vilat upp mig, men har faktiskt rester av träningsvärk i magen efter magpasset du la upp här! (Tack:)) Min favoritmåltid är alla gånger frukost – hade kunnat äta det varje måltid! Gröt eller turkisk yoghurt/kvarg med massa gott i och ägg i alla former. Mums!

  Jennie 2013-08-16 16:09:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Nea, är 24 år. Mitt favoritmål är mellanmål, absoluta höjdpunkten på dagen!
  Har ingen träningsvärk idag, körde kondition igår. Planerar att ha träningsvärk i mage, rumpa och lår imorgon! Favoritövning är alla typer av drag-övningar!
  Tack för en inspirerande blogg, är relativt ny läsare!

  frokennea.blogg.se 2013-08-16 15:21:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Sandra och är 28 år. Mår så där idag då 6 åriga dottern åter igen har ett bukmigränanfall och jag åste jobba. Har just börjat jobba igen efter närmare 8 år hemma med småbarn och plugg, så det är ovant.
  Mitt favoritmål är frukosten, helt otippat eftersom jag inte åt frukost under mina första 26 år i livet och då är det kvarg, hallon och mango med jordnötssmör och lite nötter som gäller tillsammans med en stor kopp grönt te. Min favorit övning, den är svår. Älskar allt som är jobbigt men på sista tiden övar jag mig på chins och pull ups så de måste väl bli de då, och träningsvärken, ja den känns inte så värst men de blev en lång löparrunda sent igår kväll.
  Trevlig helg! 🙂

  Sandra 2013-08-16 15:20:00
  Svara
 • Ida, älskar verkligen att du är så positiv och glad! 😀

  Jag heter Mikaela, 22 år, och har precis flyttat hem till Stockholm efter några år i England. Jag jobbar som gyminstruktör nu och lever för träningen. Jag har varit sjuk hela veckan med halsfluss så har inte träningsvärk någonstans, men mår bättre vilket också betyder att jag är på bättre humör för imorgon kan jag träna igen! Favoritmål under dagen är frukosten då jag oftast brukar äta proteinpannkaka med massor av jordnötssmör haha. Favoritstyrkeövning är cable chest flies <3

  LiftHeavyGirl! 2013-08-16 15:13:00 http://liftheavygirl.showroom.se/
  Svara
 • Hey! Mitt namn är Sofia, är också 26 år gammal och har middag som favoritmål! Det är den tiden på dygnet som jag har tid att laga min egen mat och förbereda matlådor. Jag älskar kondition och ska springa halvmaraton i Sthlm nu i september. Annars är plankan en favorit. Ska komma igång ordentligt med styrke igen efter maraton, har dock träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass och snart bär det sv mot simhallen. Jag är en ganska ny läsare som snart flyttar till Sthlm och det vore grymt kul om du kunde tipsa om alla bra matbutiker/restauranger/fik mm som har sunn/ekologisk/färsk mat! Hejdundrans bra blogg alltså!

  Sofia 2013-08-16 15:01:00
  Svara
 • Jag heter Anna och har precis kört ett pass med NTC appen, herre va skönt men jobbigt. Ska bli skönt med mat nu!
  Jag är 16 år, har kommit igång med träningen nu igen efter en knä operation som jag gjorde innan sommaren, längtar till skolan börjar igen vilket också kommer resultera med massa rolig gym träning och sen har jag även valt till en tränings kurs nu i tvåan vilket ska bli super kul! Mina mål med träningen är just nu att komma igång regelbundet, ha kul och komma i bättre form. Och även våga lita på knät igen när jag kör tex. benböj. Jag älskar all mat så jag kan inte bestämma mig för min favorit men bananpannkakan har jag kärt om hjärtat. Min favorit övning är situps eftersom jag har rätt så stark mage. Men innan min knä skada var benböjen min bästa vän.

  Tack för din underbara blogg! du motiverar sjukt mycket!! 🙂

  annapettersson.devote.se

  Anna 2013-08-16 14:07:00
  Svara
 • Jag heter Maria och fyller 18 år imorgon. Jag har också frukosten som favoritmål! Då sitter jag och äter havregrynsgröt, dricker te och läser tidningen. Min favoritövning är plankan! Jag tränade tillsammans med en kompis i onsdags och har träningsvärk i rumpan sen dess.

  Maria 2013-08-16 13:42:00
  Svara
 • Kajsa, 22 år. Idag mår jag prima, kom nyss hem från en skogspromenad! Frukosten är det bästa målet, vaknar alltid megahungrig och är sugen på käääk. Favoriter inom styrketräning är allt som har med armar och axlar att göra 😀 Idag har jag inte träningsvärk någonstans, endast löptränat de senaste veckorna men snart är det dags att återvända till gymmet igen. Ha’re gött!

  Kajsa 2013-08-16 12:48:00
  Svara
 • Jag heter Denise. Snart 20 år, lite stressad över att fylla 20 av någon anledning :S
  Just nu försöker jag få min psykiska hälsa under kontroll och därför ska jag börja träna också så att jag blir mera nöjd med min yttre.

  Älskar också gröt, brukar ta kesella, hallon och kiwi till det på morgonen 😛

  http://autaini.se

  Denise 2013-08-16 12:32:00
  Svara
 • Jag är en 36-årig småbarnsmamma som precis börjat med LCHF så jag känner mig lite yr/matt/illamående just idag. Mitt favoritmål är nog lunchen på vardagar och middag på helger. Jag kör mycket utfall med hantlar just nu och hoppas bli starkare, men jag har ofta träningsvärk i just lår/rumpa. Just idag har jag även träningsvärk i axlar så jag ska nog köra mer mage idag!
  Tipsa gärna om övningar för insidan på låren. Tycker de är svåra att komma åt. Jag får ofta träningsvärk längre ner på låren mot knäna och även baksidan/rumpan.

  viktigvera 2013-08-16 12:26:00
  Svara
 • Hejsan! Heter Sanna, är 17 år och går estet-musik! Fantastiskt roligt. Min favvoövning på gymmet har jag faktiskt inget namn på men den tar som fan i låren och rumpan! Jag och en kompis hittade på den en dag. Man tar en kettlebell (typ 14-16kg) håller den uppe mot bröstet och sen gör man 20 utfallssteg, sen 15 squats. Efter detta är man helt död! Men då gör man detta 2 gånger till efter ett par minuter vila. Grymt verkligen!

  Nattstad.se/susannaa 2013-08-16 12:06:00
  Svara
 • Josefine, 15 år. Älskar dansa, fota, skönhet, träning, sola & bada, hänga med vänner & ha kul förstås. Jag börjar snart mitt sista år i grundskolan, både kul & lite tråkigt. Jag är en glad tjej som bryr mig mycket om både mig själv och andra.
  Du har en skitbra blogg, så mycket inspiration!

  Josefine Fransson 2013-08-16 11:56:00
  Svara
 • Hejsan! Mitt namn är Malin, är 22 år och bor i Gävle. Jag ska börja plugga till hösten,på måndag med andra ord, så då blir man student igen. Jag mår annars bara fin fint, men jag är lite trött. Har sovit lite dåligt inatt, då jag drack en Celsius lite för sent på kvällen och var piggelin väldigt länge under nattimmarna. Frukosten slår helt klart alla mål på hela dagen, den sitter så fint i magen efter att flera timmars sömn. Oftast blir det fil med müsli och ägg, men varierar ibland med kvarg med bär och lite sånt där. Blir lite tråkigt i längden och bara äta lika hela tiden. Favorit styrkeövningarna är axelpress knäböj med skivstång. Jag har träningsvärk i bakre lårmusklerna och rumpan, känns riktigt fint efter gårdagens spinningpass. 🙂 Hoppas att du får en riktigt grym fredag! 🙂

  http://malinsofia.blogg.se/

  Malin Jönsson 2013-08-16 11:24:00 http://malinsofia.blogg.se/
  Svara
 • Johanna 22 år boendes i Marbella på spanska solkusten där jag driver två bloggportaler, http://alltommarbella.com och http://alltommalta.com för människor som vill flytta/resa till Malta och Marbella! Jag mår strålande bra idag, har precis avverkat en svettig powerwalk och sitter och mumsar på en proteinbar. Fredagsgodis! Jag tränar kickboxning och älskar att få slå med full kraft mot mitsar. Skönare start på dagen finns inte, man känner sig helt fri från ilska och är redo att sprida lite positiv energi i världen! Kram till dig från ett soligt Spanien

  Spanien Johanna 2013-08-16 11:06:00
  Svara
 • Lina, 25-årig webdesignstudent. Idag ska en iväg och jobba, så är väl inte överdrivet pepp på det 😛 Men annars är man i god form. På gymmet älskar jag allt som inte har med magen att göra. Tycker inte om att träna magen, för att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt. Jag har många favoritövningar, men två av de roligaste är nog enhandsroddar och hammercurls. Favorit”målet” på dagen är den där koppen te framför teven på kvällen. Eller kanske riskakor anytime på dygnet 🙂 Målet för hösten är att trappa upp styrketräningen och löpningen ännu mer – formen ska toppas denna höst!

  Lina 2013-08-16 10:59:00
  Svara
 • Heter Evelina, är 27, mår fantastiskt bra! Älskar måltiden efter ett träningspass och är för tillfället helt insnöad på Green choice jordnötssmör. Din blogg är skitbra, har röstat på dig och hoppas du vinner!

  Evelina 2013-08-16 10:54:00
  Svara
 • Heter Elin och är 18 år. Mitt favoritmål är också frukosten! Skulle kunna äta frukost alla mål på dagen. Om de inte hade varit för att det blir lite ensidigt 😉 Min favoritövning (om den räknas) är benpress. Älskar den där stickande känslan när man tar i allt vad man kan fast man är svintrött redan och hur man sen känner hur benen blir till spaghetti när man ställer sig upp igen haha 😉
  Jag har inte träningsvärk någonstans för har inte kunnat tränat på 4 dagar för är sjuk. Skulle hellre ha jordens värsta träningsvärk än att vara sjuk 🙁

  Tack för grymt bra blogg! Så bra inspo och pepp! 😀

  Kram

  Elin 2013-08-16 10:49:00
  Svara
 • Jag heter Jennifer och är 17 år. Trött är jag eftersom jag nyss vaknat, men glad ;D Mitt favoritmål är också frukost, älskar att göra i ordning frukost och sitta och njuta framför tv:n eller med en bra bok. Min favoritstyrkeövning är plankan och jag har träningsvärk i låren idag 😉

  Jennifer 2013-08-16 10:34:00
  Svara
 • Hedda heter jag och är 27 år gammal. Idag Är Jag rätt trött men glad över att det är fredag och att vardagsrutinerna är igång igen och sitter i kroppen! Jag ÄLSKAR frukost! Gärna smoothies eller allt med mycket frukt och så kaffe förstås. Favoriten på gymmet är back squats med skivstång om man ser till svettproduktion och resultaten. Roligast är lat pull down, good mornings och plankan 🙂 i höst är målet att börja gilla löpning. Kram på dig

  heddan 2013-08-16 10:26:00
  Svara
 • HejHej! Jag heter Caroline och är 16 år. Jag mår prima idag, lite slö bara som man brukar bli när man sover ut länge 😉 Mitt favoritmål på dagen är absolut frukost. Hellst vill jag ha mjukmackor och oboy haha, men det försöker jag hålla mig borta från. Blir oftast gröt med kesella och banan på 😀 Min favorit övning är nog armhävningar. Annars älskar jag powerwalks. Så skönt tidigt på morgonen eller sent på kvällen med bra musik i öronen 🙂

  vakandercaroline.blogg.se 2013-08-16 10:08:00
  Svara
 • Jag heter Anders är 28 år gammal och min favorit övning på gymmet är Bänkpress 🙂 Mår grymt bra idag, Känns som en toppenhelg kommer komma. Har träningsvärk i underarmarna. Ha en grym dag

  Anders 2013-08-16 09:55:00
  Svara
 • Mitt namn är Caroline och jag pluggar Folkhälsoprogrammet på Mälardalens Högskola i Västerås. Jag mår toppenbra idag och ska snart bege mig ut på en promenad med favorit-musiken i hörlurarna. Mitt favorit-mål är lunch 🙂
  Skulle betyda otroligt mycket om du ville kika in på min blogg och säga vad du tycker om den.
  http://foodandfitness.myshowroom.se
  Din blogg är görbra! 🙂

  Caroline 2013-08-16 09:54:00
  Svara
 • Jag heter Olivia, jobbar min första sommar som legitimerad sjuksköterska. Mitt favoritmål är också helt klart frukosten! Favoritstyrkeövning är nog plankan och alla versioner av den, träningsvärk har jag i ben, rumpa och ländrygg and I love it! 🙂

  Oliviastertman.blogspot.com 2013-08-16 09:50:00
  Svara
 • Hej. Jag heter Amanda, är 20 år om några veckor, mår oerhört bra idag dock enorm träningsvärk i rumpa och mage. Mitt favoritmål på dagen är nog faktiskt frukosten, få sitta och ladda upp inför dagen, och särskilt när man har gott om tid och kan verkligen göra en stor och god frukost!

  Min favoritstyrkeövning är squat med skivstång!

  Ha en fin Fredag! 🙂

  Amanda 2013-08-16 09:45:00
  Svara
 • Jag heter Karin, är 17 år och går andra året på estetiska linjen men inriktning dans! Dansar nästan varje dag och går ständigt runt med träningsvärk.

  Karin 2013-08-16 09:41:00
  Svara
 • Jag heter Linda och är 27 år och nybliven mamma. Jag håller just nu på att ta upp träningen på allvar igen

  lindatunstrom.blogg.se 2013-08-16 09:29:00
  Svara
 • Jag heter Josefine, är 17 år och mår superbra! Mitt favoritmål är självklart frukost alla gånger 😉
  Idag har jag träningsvärk i rumpa och baksida lår!

  Josefine 2013-08-16 09:25:00
  Svara
 • Lisa heter jag och är 16 år, älskar hälsa,träning & mode 🙂

  Lisa 2013-08-16 09:23:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt