Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT BÖRJA SPRINGA WARGEN

Hade egentligen tänkt att springa istället för att gå imorse men det funkade inte då mina knän och benhinnor gjorde ont.

Måste dock komma igång med min löpning nu då jag ska springa tjejmilen i september :S Scaaary! Haha. Vet exakt varför jag har ont och det är för att jag sprungit i gymskorna utomhus och sedan kört massa tung benträning utan att stretcha. Så ska vara noga med att stretcha ut vader och rumpa och sedan köra ett upptrappningsschema på löpningen (självklart i riktiga löpskor) med mål att ta mig runt 1 mil i september. Kommer dela med mig av mina löpprogram så håll utkik 🙂

Någon av er läsare som ska vara med och springa tjejmilen?

English: I really need to start practice my running because I should run a race (6,3 miles) in September! Scaaary! :S

Right now I can´t run because my knees and legs are hurting and I know exactly why. I have been running in the wrong shoes and I also need to stretch my calves and butt. I will start with an increasing running schedule and I will share it here on the blog 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag ska springa tjejmilen för första gången i år, ska bli superkul! Sen har jag tips på vad du kan göra med dina benhinnor. Jag led av benhinneinflammation i flera år men sedan fick jag akupunkturbehandling 3 gånger och sen var det borta och har inte kommit tillbaka. Det är 4 år sedan jag fick behandlingen 🙂

  Therése 2013-08-16 06:03:00
  Svara
 • hej!
  jag har också ont i mina knän. hur ska man stretcha och vilka skor ska man ha?
  aldrig haft ont i mina knän förrut och vill verkligen kunna springa igen!
  kram

  sara 2013-08-14 23:30:00
  Svara
 • Jag är anmäld och ska springa Tjejmilen i höst! Jag är dålig på att ta mig ut just nu, styrketräningen och spinningen lockar mycket mer än löpningen just nu, så jag vet inte hur det här ska gå. Till gymmet tar jag mig hur lätt som helst, men inte ut i löparspåret. Har du något bra tips hur jag kan få igång suget igen nu sista spurten innan loppet?

  http://malinsofia.blogg.se/

  Guest 2013-08-14 12:49:00
  Svara
 • Åh! Jag är anmäld och klar men ska börja plugga precis i dagarna där och vi ska på optikerkollo samma dag :/

  Matilda 2013-08-14 10:28:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har två frågor jag hoppas du kan svara på 🙂 Jag vill bli starkare men också tappa lite mer fett på kroppen, så kan man bygga muskler samtidigt som man bränner fett? Och isånnafall hur ska man lägga upp träningen? Sen vill jag orka göra chins med egen kroppsvikt! och orka mer armhävningar på tå, tips på bra övningar där man tränar dom muskelgrupperna? Du har en fantastisk bra och inspirerande blogg! Tack och kram 🙂

  Carro 2013-08-13 22:56:00
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej och tack snälla för din kommentar <3 🙂 Svarar på den i ett inlägg inom kort!

   idawarg 2013-08-14 11:09:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag vill gärna också ha svar på HUR jag fettförbränner effektivt. Är det bara kondition? Jag är en sådan person som HATAR kondis alltså ren springapass. Boxning och dans osv går ju bra. Jag kör mycket styrketräning och ganska tungt. Har faktiskt lyckats gå ner 3-4 kilo på kort tid och då är jag redan normalt byggd. MEN magen vägrar ju ge med sig och alla har vi väl våra ”problem” områden. Maten är det inget fel på och ja kommer ett pro som du bara säga vad alla mina andra härliga träningsvänner (duktiga utbildade) säga. du måste träna kondis?! GUD. haha!

    Paola 2013-08-14 11:27:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt