Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRICEPS TRÄNING MITT I NATTEN

God Morgon eller god eftermiddag eller egentligen god mitt i natten! Det här med 9 timmars tidsskillnad visste jag skulle bli lite jobbigt. Vaknade nu 4.25 (LA-tid) och kunde självklart inte somna om! Hoppade i mina träningskläder och besökte hotellets gym. Behöver jag ens säga att jag var helt själv där? 😀

Körde ett lugnt och fint tricepspass med tricepspress cablecross, enhandstricepspress cable cross, frenchpress med hantel, enhands extension hantel och avslutade passet med utåtrotation cable cross. Nu är klockan snart 6.00 och bara för mig att vänta in frukosttider då jag håller på att dö av hunger 😀 Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej ida! jag har en fråga som jag är VÄLDIGT tacksam att få svar på!

  jag är en tjej som ska in på mitt andra år i gymnasiet.

  och jag har inte längre någon ork till något. spelar ingen roll hur länge jag sovit.
  jag orkar helt enkelt inget. jag känner att jag verkligen behöver träna, men så många delar i min kropp säger nej. hittar ingen motivation. jag vill äta nyttigare men sitter man helt plötsligt på pizzerian endå. hur ska jag göra? var ska jag börja?

  trött tjej.. 2013-07-08 23:59:00
  Svara
 • Vilken tur du har det händer typ aldrig! Det är typ alltid minst ett 10tal på gymmet!

  rebbe 2013-07-05 18:30:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind