Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU KÖR VI – TJEJMILEN!

Jag är lite nervös men nu finns ingen återvändo! Blev tillfrågad om att vara ambassadör för årets Tjejmilen som går av stapeln i september i år och har tackat ja! Ni som följt min blogg vet att långdistanslöpning inte är min favorit! Har aldrig gillat att springa långt och i samma tempo utan föredrar intervaller. Sammanlagt i mitt liv så har jag sprungit 1 mil i sträck 4 gånger och då gjorde jag det under samma vecka. Det var inte det smartaste! Från attt nästan aldrig löpträna till att springa 4 mil på en vecka gav mig en aning skavsår, ömma benhinnor och höfter. Det rekommenderas inte! haha 😀

Inför detta lopp har jag tänkt att förbereda mig mer. Jag kommer få tillgång till löpscheman och coach av Tjejmilen och kommer även dela med mig av det till er framöver. Får se om jag redan i USA drar igång? Om inte så kör jag igång med löpningen direkt när jag kommer hem och jag hoppas att ni peppar mig? 🙂

Ska någon av er springa tjejmilen kanske?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag ska springa, har aldrig tidigare sprungit alls och klarar väl i dagsläget en kilometer, två kanske om jag hade en yxman som jagade mig 😉 Jag tar väldigt tacksamt emot löptips! hejja dig, hejja mig och alla andra som ska springa =)

  Malin 2013-07-03 17:18:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Haha härligt! Som tur är går det snabbt att öva upp löpkonditionen. Löpprogram kommer Håll utkik 🙂

   idawarg 2013-07-03 19:58:00
   Svara
 • Springer med all säkerhet nästa år 😀 kör hårt!

  Arw 2013-07-03 16:18:00
  Svara
 • Japp, har blivit anmäld av en kompis!
  Tar gärna emot alla löpscheman och massor med andra tips till en nybörjare 😉

  Malin 2013-07-03 16:11:00
  Svara
 • Heja!! 🙂

  Linn 2013-07-03 16:00:00
  Svara
 • Hollywood-stjärnan Selena Gomez i Playboy – GossipGuy.se (:

  Renata Lilja 2013-07-03 15:25:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind