Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONTRÄNING FICK STARTA DENNA TORSDAG

God Morgon Vänner! Igår var det vilodag med endast en härlig kvällspromenad med min pojkvän. Så skönt att få röra lite på sig och jag blev så sugen på promenad att jag ställde klockan på 6.30 imorse och tog mig en 55min lång PowerWalk innan jobbet. Det händer inte jätteofta nu för tiden då mina träningsmål ser lite annorlunda ut, men jag måste säga att börja dagen med aktivitet är så skönt! Man kommer verkligen igång ordentligt! 🙂

Bild från gårdagens promenad. Strandvägen och Djurgården är så vackert!

Var det någon av er som orkade sig upp ur sängen för att köra morgonträning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej , jag har en fråga angående ägg. Jag e helt besatt av ägg :p Jag äter en omelett varje dag med 6 äggvitor, skippar alltså gulan o har massa goda grönsaker i och sen äter jag 2 ägg som snacks med gulan. Är det farligt att äta så mycket ägg?

  milla 2013-06-27 13:05:00
  Svara
  • Svar på millas kommentar.

   Hej! Det låter ungefär så som jag äter varje dag 🙂 Självklart är det bra om du varierar din proteinkälla och det är inte bra att äta för mycket av något livsmedel hur nyttigt det än är. Men det du skriver är ingen fara 🙂

   idawarg 2013-06-27 15:28:00
   Svara
 • Jag går nästan alltid upp vid kl 7 och äter frukost och drar till gymmet och styrketränar. Nu senaste veckorna har jag även börjat peta in powerwalks innan frukosten några dagar i veckan. Inget slår träning på morgonen! 🙂

  Sandra 2013-06-27 12:50:00
  Svara
 • Åh härligt! Ska försöka införa mer morgonträning framöver. Så skönt! 🙂

  idawarg 2013-06-27 10:05:00
  Svara
 • Låter härligt! Jag kör enbart morgonträning. Enda tiden på dagen då jag har möjlighet att träna och jag tycker det är perfekt. Idag är det däremot vilodag från gymmet så jag tog bara en långpromenad med hunden. Ha en bra dag!!

  http://www.ninamoller.se

  Nina 2013-06-27 10:00:00
  Svara
 • Första gången jag kommenterar här – har kikat in lite titt som tätt ett tag tillbaka nu dock =) Härlig och ”vettig” sida!
  Är själv extremt morgontrött men av någon oförklarlig anledning vaknade jag redan innan 6 av mig själv i morse och var pigg =D Istället för den vanliga slöa 10-min-promenaden fick jag och min hund oss en PW på 5 km istället =) Så skönt!

  http://the-best-of-sarah.blogspot.se/

  Sarah C 2013-06-27 09:56:00
  Svara
  • Svar på Sarah Cs kommentar.

   Hej sara och tack vad glad jag blir för din kommentar! haha jag känner igen mig i morgontröttheten så grymt jobbat att du körde en längre promenad idag 🙂 Visst är det värt det? 🙂

   idawarg 2013-06-27 10:10:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind