Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT RIKTIGA INSTAGRAMKONTO

Jag har fått flera kommentarer om att jag inte accepterar er som följare på Instagram? Jag har tyckt att detta varit väldigt konstigt då jag har en offentlig Instagram och vem som vill kan följa mig!?

Nu har jag kommit på varför! Någon har gjorde en fake Instagram i mitt namn och låtsas vara mig!!! Det här har hänt förut i andra kanaler och det är inte OK! Innan har jag polisanmält det och tas inte detta fakekonto bort nu så kommer jag polisanmäla det också!

Följ mig gärna på mitt riktiga konto på instagram:

idasfitness

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hur är det med soya proteinpullver? har det samma effekt som vanligt protein? och om inte, vad är skillnaden?

  Frida 2013-06-26 20:20:00
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Sojaprotein är fullvärdigt protein men jag rekommenderar inte soja då det innehåller östrogen som inte r bra att få i sig. Vill man välja vegetarisk protein är ris eller hampa bättre alternativ 🙂

   idawarg 2013-06-26 21:35:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Östrogen har en cancer förebyggande effekt så måttliga mängder kan motverka dagens höga mikrostrålningsnivåer! Dock ska man inte få i sig för stora doser av östrogen! 🙂

    rebbe 2013-06-26 22:05:00
    Svara
 • Oj då! Sjukt folk det finns idag

  Ali Johansson 2013-06-26 19:46:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Varje dag äter jag havregrynsgröt med keso och kanel till frukost. Jag älskar de men jag skulle vilja ha lite variation, men jag vill behålla havregrynsgröten. Så jag vill gärna ha lite tips på vad man kan ha i/på gröten.
  Jag skulle gärna vilja ha tips på enkla, nyttiga och ett mättande mellanmål och som inte innehåller proteinpulver då jag inte får köpa de för mina föräldrar. Skulle vilja gärna ha recept på nyttiga och mättande ”snacks” som man kan ha till fredagsmyset. Även de utan proteinpulver.
  Jag har även ett beroende som jag verkligen inte kan bli av med som inte alls är bra. Äpplen, jag äter det i massor och jag kan inte sluta äta de! Jag har testat att vara utan äpplen i en vecka men sen ”faller” jag tillbaka till beroendet igen. Vad ska jag göra för att mitt sötsug efter äpplen ska försvinna?
  Jag kan ju avsluta med att säga att du är min stora inspiration inom träning/hälsa och jag älskar verkligen din blogg! Skulle även vara jätte tacksam för svar!

  ida 2013-06-26 16:30:00
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla för din kommentar! <3
   Ett väldigt bra tips är att blanda ner ägg eler äggvita i din gröt och äta med bär, mandelmjölk och en klick koksolja. Den frukosten är magisk. Mer tips på mellanmål utan proteinpulver kommer 🙂 Äpplen är en bra frukt men såklart aldrig bra att överdosera, men ett äpple om dagen gör inget 🙂

   idawarg 2013-06-26 21:39:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind