Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET BÄSTA MED ATT VARA PERSONLIG TRÄNARE

Jag älskar att pusha mina klienter över gränser de inte visste att de kunde nå! Kroppen kan och orkar så mycket mer än man egentligen tror! Ord som ”jag kan inte” eller ”jag orkar inte mer” går in i mitt ena öra och direkt ut genom det andra! De orden kan inte mina öron ta upp under ett PT-pass utan jag avgör när min klient inte orkar mer. Det är så coolt att se vilka starka tjejer jag tränat igår och idag och deras blogginlägg gör mitt PT-hjärta så glad 😀

KEELA skev så här efter gårdagens pass…

ANNICA skriver så här efter dagens pass…

GRYMT jobbat brudar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad sugen jag blir! Så fort jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten så blir det PT för hela slanten.

  Johanna Retrolover 2013-06-27 07:15:00
  Svara
 • Hej! Superbra blogg, verkligen =) Du är grym tjejen!

  Jag hade verkligen velat få svar på några frågor..

  Det är nämligen så att jag har gått upp ca 20 kg på 4 år. Väger idag 80 kg och är 167cm…. Mår fruktansvärt dåligt över detta och har äntligen fått motivationen till att träna! Mitt problem är inte träningen utan kosten.. Jag har alltid älskat potatis, ris och pasta, och jag tycker verkligen inte om grönsaker eller sallad. Är väldigt kräsen med andra ord. Jag har typ en röst i mitt huvud som säger att jag aldrig kommer gå ner i vikt eftersom att jag är så kräsen och inte kan hålla koll på kalorier. Jag har idag inga problem med att skippa potatisen, riset & pastan men jag känner mig så förvirrad. Jag tränar 5 dagar i veckan, cardio varje gång i ca 45-1h och går långa promenader med hunden varje dag.. + lite styrketräning varje vecka.. Snälla hjälp mig. Bara säg om det är möjligt för mig att gå ner i vikt eller inte.. Kram

  Linda 2013-06-27 02:52:00
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   hej och tack snälla för din komemntar 🙂 Självklart är det möjligt för dig att gå ner i vikt. Det absolut bästa för dig är att ta hjälp av en duktig PT eller kostrådgivare som kan hjälpa dig att sätta ihop ett kostschema till dig. Kram Ida

   idawarg 2013-06-27 10:02:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind