Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNAREN AV SUMMER POLE CAMP 2013

SÅ KUL att så många anmält sig i tävlingen om att vinna en plats till StudioDQ:s Pole Dance läger. Nu har jag dragit en lycklig vinnare som får ta med sig en vän och kötta Pole Dance i några dagar.

STORT GRATTIS TILL…

Ida – idaasp87@gmail.com

Du kommer bli kontaktad på mailen av StudioDQ.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men alltså är det sant?! Oj vad glad jag blev nu! Fick kämpa för att inte ringa chefen och be om extra ledigt på en gång, och jag hade inte fattat att jag får ta med en kompis, kommer ligga och fundera hela kvällen på vem som ska få äran att följa med. Tack så hemskt hemskt mycket! 🙂 Hoppas att vi kanske ses nånting där 🙂

  Ida A 2013-06-23 23:00:00
  Svara
  • Svar på Ida As kommentar.

   jajamen det är sant! Vore också superkul om du ville gästblogga ett inlägg som du skrev så ta många bilder 🙂 Jag ska försöka komma dit i veckan. Ses då kram Ida

   idawarg 2013-06-24 09:19:00
   Svara
 • Hej Ida.
  Blev så glad av att jag hittade din blogg. Jag läste att du hade slutat med gluten, mjölk och socker. För 3 månader sedan slutade jag med det då jag fått en inflammation i tarmen. Det har varit en stor omställning men jag har nog aldrig mått bättre i kropp och huvud som jag mår nu. Därför uppskattar jag verkligen när du lägger ut recept, tips etc, på mat, snacks osv som kan lagas. Gjorde precis ditt recept på kokosbollar:) vart super gott!
  Kram Malin

  Malin 2013-06-23 17:56:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej tjejen och vad kul att du hittat hit! Ja jag har sedan i december käkat mjölk och glutenfritt och har aldrig varit piggare! Så himla skönt! Fler recept kommer så håll utkik 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-06-23 19:17:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind