Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNA TILL FAILURE

Idag var jag och köttade egen träning på StudioDQ. Började med 10 min jogg till studion som uppvärmning + 40 utfall, 40 knäböj och 10 upphopp + stretch.

Efter det körde jag 45 min intensiv Pole träning och avslutade hela passet med styrketräning för ryggen. Körde totalt 50 Chins/pullups med excentrisk fas. Vet inte hur många set jag körde men körde till fail varje gång och mixade mellan chins och pullups. SJUKT tungt efter att ha tränat Pole innan!

Efter det tränade jag utåtrotation med gummiband och avslutade med 30 st hängande rodd…

Haha! Kunde inte lyfta armarna efter mitt pass! GÖTT! Har ni inte testat hängande rodd i TRX så gör det, grym övning!

Resten av dagen har jag hängt med vänner och nu ska jag ligga hemma i soffan, äta och läsa era bloggar som var med i denna veckas utmaning:

elinth.myshowroom.se

annahagelin.blogg.se

https://prilladonna.wordpress.com

http://almostthere.blogg.se/

http://sofinlondon.blogspot.co.uk

http://vagentilltoppform.blogg.se

http://maellee.wordpress.com

jjennaa.blogg.se

GRYMT JOBBAT BRUDAR OCH HOPPAS FÅ SE ER MED I NÄSTA VECKAS SVETTIGA UTMANING SOM KOMMER IMORGON! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Kan inte du berätta eller visa om hur du gör dina utfall? Med eller utan vikter? Vartannat ben? Är så rädd att skada knäna, men älskar utfall och benböj och vill gärna ha lite bra tips! =)
  KRAM

  Natalie Melchersson 2013-06-24 18:17:00
  Svara
  • Svar på Natalie Melcherssons kommentar.

   Här hittar du en video på utfall –> http://www.youtube.com/watch?v=zC56L2cvHs8&feature=c4-overview&list=UUZJr-W6Z40wfVnritqnp9kQ Jag kör alltid vartannat ben och när jag kör med vikter brukar jag ha en kettlebell i varje hand. Viktigt att du inte går över med främre knät över främre foten utan att du håller en 90 grader vinkel på främre benet. Börja utan vikter för att sedan öka när du känner dig säker på tekniken. Lycka till! Kram ida

   idawarg 2013-06-25 09:56:00
   Svara
 • Hej Ida! Om man tränar på morgonen är det då bäst att äta innan eller efter?

  Philippa 2013-06-24 10:53:00
  Svara
  • Svar på Philippas kommentar.

   Beror på vad du har för mål och hur du känner själv? Kan du få ut maximalt av träningspasset utan mat i magen. Promenad funkar för mig utan mat men skulle aldrig klara ett styrkepass utan frukost i magen 🙂

   idawarg 2013-06-25 09:52:00
   Svara
 • Båda är bra och nyttiga så varför inte köra varannan dag? 🙂 Kram Ida

  idawarg 2013-06-24 09:48:00
  Svara
 • hej ida! Vilken frukost är bäst/nyttigast, havregrynsgröt och ägg eller naturell fil med hemmagjord musli och ägg och frukt?:)

  Louise 2013-06-23 23:49:00
  Svara
 • Hej, fina Ida!
  Jag är en 16-årig tjej som varit naturligt smal, även om jag ätit som en häst (speciellt onyttigheter). Under senaste två åren har mitt psykiska mående försämrats och jag har tröstätit. Så jag har blivit supersockerberoende. Har gått upp i vikt typ 10-15kg (massor med bristningar), vilket gör mig ledsen. Mina gamla jeans passar inte på mig osv.. Min kondition har blivit USEL! Men i februari skaffade jag mig medlemskort till Sats för att få en ändring. Nu har jag bestämt mig för att minska snabba kolhydrater och socker, och börja äta hälsosamt och ordentligt! Jag vill göra det här långsamt för att få den rätta inställningen, vill inte hetsa. Jag hoppas att jag kommer att lyckas. 🙂

  anna 2013-06-23 19:13:00
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Självklart kommer du lyckas! Det där sockerberoendet är jobbigt men vill man så kan man! Häng med här i bloggen på mina utmaningar och kosttips så kör vi 🙂 Kram, Ida

   idawarg 2013-06-23 19:15:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind