Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRA LÖPRUNDOR I STOCKHOLM? VAD TYCKER JAG OM ”STRONG IS THE KNEW SKINNY”?

Hej Ida!
Först vill jag tacka för all härlig träningsinspiration! 
Läser din blogg varje dag med stort intresse och jag blir alltid peppad och glad.
Simpel fråga kanske men jag undrar om du har tips på någon bra löparrunda i stockholm eller om du har någon egen favoritrunda att testa?
Tack igen för all träningsglädje du sprider!

SVAR: Tack snälla för dina fina ord! 🙂 Jag brukar alltid springa runt Djurgården och tycker det är perfekt och supervacker natur att kolla på. Annars funkar Hagaparken och när jag har ont om tid kan jag springa i Humlegården. Har hört att Liljanskogen ska vara bra men har aldrig testat. Hoppas du fick lite tips 🙂 Kram Ida

Hej Ida! Din blogg är super och mycket inspirerande! Jag bara undrar när du började träna på ”riktigt”? Alltså seriöst med en mycket sund kost och sånt! Sen undrar jag hur du ställer dig till det nya kroppsidealet, strong is the new skinny?

SVAR: Hej och tack 🙂 Jag vet inte vad du menar med ”på riktigt”? Jag har alltid tränat på riktigt sedan jag var 7 år gammal och började dansa. Men styrketräning började jag med när jag kom med i landslaget i Tävlingsdans. Då fick vi på elit nivå en egen PT som hjälpte oss med träning och kost. Godis och sötsaker slutade jag med 2008 när jag ville bli av med mitt sockerberoende då jag tyckte det var jobbigt att hela tiden gå runt och vara sugen på sött.

Ja du det är en bra fråga! Jag tycker att ”Strong is the New Skinny” är ett bra uttryck men sedan tycker jag att många misstolkar det uttrycket. Många verkar tro att superdeffad/fit = strong, men det stämmer inte! All denna ”fitspo” som syns överallt blir bara en stor hets och är verkligen alla dessa smala/deffade tjejer på bilderna starka?

Stark ellet bara deffad?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hejsan! I Aftonbladet Wellness så kan man läsa om att kokosolja är dåligt i samband med en kolhydratsrik kost. Stämmer detta? Mina kolhydrater kommer från gröt, bönor, grönsaker, frukt och bär. Kan jag då använda kokosolja för att gå ner i vikt eller blir det ”fel”?

  Anna 2013-06-19 09:21:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det stämmer inte! kallpressad kokosolja är aldrig dåligt! jag äter alltid kokosolja på min gröt, smörgås, steker i det eller äter det bara som det är. Fortsätt med det! Här hittar du ett inlägg om kokosolja –> http://idawarg.chic.se/varfor-ska-man-ata-kokosolja/

   idawarg 2013-06-19 09:29:00
   Svara
 • hej!!:)
  hur är det med bulgur? är det lika ”dåligt” som vitt ris? ska jag undvika det också?! 🙂

  ellen 2013-06-18 22:52:00
  Svara
 • Hej!
  Jag brukar springa 12 km några gånger i veckan & även köra styrketräning hemma samma dag eller en annan dag. Är det fel att träna långdistans & styrka samma dag? Eller kan man ens köra det tillsammans? Hoppas du förstår vad jag menar. Tack för en otroligt bra blogg!!

  Elina 2013-06-18 20:25:00
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   hej och tack snälla 🙂 <3 Det beror på vad du har för mål? Är du bara ute efter att gå ner i vikt funkar det men jag skulle rekommendera att köra passen på 2 olika dagar så kroppen hinner återhämta sig så kroppen byggs upp istället för att brytas ner.

   idawarg 2013-06-19 09:33:00
   Svara
 • Å kan inte du berätta mer om hur du blev av med sötsuget, några tips som du vet hjälper?

  http://livetarlivsfarligt.blogspot.se/

  Jonna - alkoholistbarn 2013-06-18 19:51:00
  Svara
 • Suck tänk om man vart av med sockerberoendet det går på högkostnads skyddet va? /louisbeaggert.blogg.se

  rebbe 2013-06-18 19:21:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag måste fråga, hur blev du av med ditt sockerberoende och vad gjorde du? Vad började du äta istället?

  Rebecca 2013-06-18 17:40:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt